ghid

Affyn, noul Pokemon Go in metavers! Crypto Gaming | NFT Game

Affyn

Ce este Affyn?

Affyn reprezinta un metavers Play-to-Earn reimaginat, creat in scopul de a reapropria oamenii, de a-i reuni intr-o lume care se afla la punctul de convergenta dintre real si virtual.

In contextul mondial actual, cu jocurile de tip Play-to-Earn devenind deja din ce in ce mai populare, Affyn isi doreste sa aduca inovatie si calitate, sa fie printre primele jocuri de acest tip care vor avea, mai presus de orice, o utilitate a token-ului nativ in viata reala. In plus, economia jocului va fi sustenabila si mereu in crestere, iar aplicatia NEXUS va fi bazata pe geolocatia utilizatorilor, un aspect care a avut un succes evident, demonstrat de popularitatea imediata a jocurilor precum Pokemon GO.

Problemele de rezolvat

Lumea Play-to-Earn este in continua crestere, ceea ce inseamna ca, evident, vor exista probleme. Affyn isi asuma responsabilitatea de a gasi solutii pentru cele mai importante, cum ar fi:

 • Lipsa de profit, control si stapanire a bunurilor digitale pe care o sufera jucatorii in momentul de fata.
 • Economii nesustenabile in jocurile Play-to-Earn. Affyn a observat o problema pe care multi altii au trecut-o cu vederea: in cele mai multe jocuri de tip Play-to-Earn care exista, economia se bazeaza pe un flux continuu de jucatori noi, care de obicei sunt nevoiti sa faca o investitie initiala (sa cumpere un NFT sau token-ul jocului). Odata ce jocul isi atinge maturitatea insa, se creeaza o presiune extrem de mare pe vanzare-cumparare care va duce inevitabil la prabusirea intregului sistem.
 • Criptomonedele raman incapabile sa fie folosite la nivel mondial in viata reala.

Solutiile propuse de Affyn

 • Jucatorii devin detinatori de NFT-uri in cadrul jocului, care pot fi mai apoi vandute pe marketplace-ul principal, insa exista si o piata pentru token-ul FYN si in afara jocului (asadar, numarul metodelor de a obtine un profit din NFT-uri Affyn creste exponential). Pe termen lung, NFT-urile vor deveni interoperabile; un NFT va avea utilitati in mai multe lumi virtuale, aspect care ii creste, din nou, valoarea.
 • Crearea unei economii sustenabile, care va asigura un interes pe termen lung din partea jucatorilor. In acest scop, Affyn vine nu cu una, ci cu 4 solutii, prin intermediul aplicatiei si sistemului NEXUS:
  • Recompense adaptabile. Pe masura ce NEXUS va evolua, si recompensele oferite utilizatorilor vor evolua in functie de cerinte.
  • Utilitate multipla a token-ului. Jucatorii vor putea utiliza token-ul FYN intr-un numar extrem de mare de modalitati in cadrul aplicatiei, la care se adauga si platforma lifestyle, de pe care pot fi achizitionate bunuri, dar si servicii.
  • Fara Staking. Poate sa para contraintuitiv, insa un sistem care nu permite Staking pentru un token de utilitate este o solutie care protejeaza integritatea token-ului.
  • Colaborare B2B pentru evenimente. Geolocatia NEXUS serveste unui scop la care nu s-a mai gandit nici o platforma pana acum: companiile interesate in generarea de trafic in sediile lor fizice pot face acest lucru prin NEXUS, o parte din veniturile obtinute fiind utilizate pentru buy backs.
 • Ecosistemul integrat care leaga lumea virtuala de cea reala va rezolva cea mai mare problema a oricarei criptomonede. Marea majoritate a criptomonedelor sunt o investitie buna pe termen lung, insa nu au utilitate directa in lumea reala. Affyn rezolva aceasta problema, prin oferirea tehnologiei necesare pentru crearea unei platforme de e-commerce pe care vanzatorii vor accepta token-ul FYN ca metoda de plata. In prima faza, vanzatorii vor putea opta pentru a primi echivalentul in monede fiat, iar pe masura ce economia se va stabiliza, token-ul FYN va deveni principala valuta.

Ce este NEXUS

Aplicatia NEXUS este lumea virtuala propriu-zisa creata de echipa Affyn, care va prezenta un numar mare de caracteristici definitorii, unul mai inovativ decat altul:

 • “Pamantul” NEXUS. Reprezentare virtuala a proprietatilor de teren din viata reala, bucatile de pamant din NEXUS corespund lumii reale si sunt reprezentate la nivelul cel mai mic de hexagoane care pot fi cumparate cu token-ul FYN (si sunt, deci, NFT-uri). Dupa achizitie, parcelele pot deveni o sursa de venit pasiva prin inchirierea lor, construirea unor cladiri publice, organizarea de evenimente pe parcela respectiva, etc.
 • Marketplace-ul. Locul principal unde se vor vinde si cumpara NFT-urile aferente aplicatiei, care includ, pe langa bucatile de pamant, si obiecte de purtat, constructii, obiecte de colectie, etc.
 • Activitati AR (Augumented Reality). In NEXUS, fiecare utilizator va putea detine “personaje” numite Buddies. Acestea vor exista in lumea virtuala si vor putea fi utilizate in diverse activitati, fiind prioritare cele care presupun adunarea mai multor oameni la un loc.
 • Jocuri si activitati, care vor putea fi create chiar si de utilizatori.
 • Evenimente virtuale, cum ar fi un concert virtual, pentru care se vor putea achizitiona bilete cu token-ul FYN, de exemplu.

Activitati in NEXUS

Lumea virtuala NEXUS le ofera utilizatorilor un numar extrem de mare de posibilitati. O scurta analiza a schemei de mai sus; utilizatorii pot:

 • Sa cumpere parcele de pamant, despre care aveti mai multe informatii mai jos.
 • Sa captureze si sa antreneze Buddies, pe care mai apoi ii pot utiliza in diverse scopuri: quests, Raids, batalii PVP, antrenarea lor, participarea la activitati create de alti utilizatori.
 • Sa participe in campanii oficiale, create de Affyn, care vor avea de obicei recompense foarte valoroase si rare
 • Sa viziteze puncte atractive, adica zone geografice care vor fi de obicei create de detinatorii unor magazine, ce vor rasplati traficul in zona magazinului lor
 • Sa participe in The Ultimate Raid. In fiecare “sezon” al jocului, jucatorii care se incadreaza pe leaderboard-ul PVP vor fi invitati sa participe in cel mai mare Raid al anului, in care vor trebui sa invinga cel mai puternic monstru si, in consecinta, vor primi premii exclusive. Daca, totusi, nu reusesc sa invinga monstrul, tot vor castina token-uri FYN, asadar nu au nimic de pierdut.

Token-ul FYN

Distribuirea initiala a token-ului FYN este echilibrata, astfel incat dintr-un total de 1.000.000.000 tokeni initiali, 30.5% vor merge direct catre fundatia platformei, iar 13% vor fi eliberati in Presale.

Cererea pentru token va fi asigurata de aspecte precum posibilitatea de a achizitiona un abonament lunar cu el, care va oferi mai multe beneficii, buy backs, rankuri de Loialitate sau Royalty care vor fi implementate, etc.

Merita? Pareri Affyn

Multe jocuri de tip Play-to-Earn si metaverse-uri incearca sa omogenizeze lumea virtuala si cea reala, insa Affyn introduce un sistem cu adevarat inovativ cu NEXUS. In plus, multe aspecte ale platformei sunt forme imbunatatite ale altor aplicatii care au avut un succes extrem de mare la nivel mondial, iar numarul de posibilitati pe care le ofera este prea mare pentru a fi trecut pur si simplu cu vederea de orice investitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort