ghid

Alchemy Pay – Cel mai usor mod de a converti Crypto in Fiat!

Alchemy Pay Crypto

Alchemy Pay Crypto

In articolul cu top-ul criptomonedelor pentru luna Martie am mentionat un proiect foarte interesant care a inceput sa creasca incredibil de mult in ultima perioada. Era vorba despre Alchemy Pay.

In acel articol am spus despre Alchemy Pay ca este o solutie de efectuare de tranzactii intre crypto si fiat, insa acum este momentul sa intram in mai multe detalii fiindca Alchemy Pay este un proiect care isi va face simtita prezenta din ce in ce mai mult.

De ce e util Alchemy Pay?

Alchemy Pay este un sistem de plata hibrida intre crypto si fiat. Network-ul combina tehnologia DeFi si smart-contract pentru a facilita aceasta conversie. In momentul de fata Alchemy Pay este disponibil in peste 70 de tari si iti permite sa convertesti criptomonede in peste 300 de monede fiat.

Ce probleme rezolva Alchemy Pay?

  • In primul rand, Alchemy Pay este una dintre aplicatiile de conversie cel mai usor de folosit astfel incat, indiferent ca esti incepator sau profesionist, te poti baza pe Alchemy Pay.
  • Alta problema cu care se confrunta lumea crypto cand vorbim de conversia dintre crypto si fiat sunt taxele. Majoritatea aplicatiilor existente percep taxe uriase atunci cand vrei sa convertesti crypto in fiat sau vice-versa. Alchemy Pay a fost construit in asa fel incat taxele per conversie sa fie mult mai mici decat in cazul aplicatiilor centralizate
  • Cel mai intalnit motiv pentru care comerciantii nu accepta plata in criptomonede este volatilitatea pretului. S-a intamplat nu de putine ori ca o anumita companie sa iasa in pierdere din cauza intarzierii efectuarii tranzactiei si a pretului care a scazut dramatic in cateva secunde. Insa, utilizatorii Alchemy Pay nu au motive de ingrijorare fiindca o data ales pretul de conversie, acesta ramane fix indiferent daca in urmatoarele 2 secunde pretul monedei scade.

Ce alte beneficii mai are Alchemy Pay?

Pe langa posibilitatea de conversie intre crypto si fiat, cei de la Alchemy Pay iti ofera posibilitatea sa efectuezi transferuri internationale de crypto sau fiat la costuri minime.

Alchemy Pay este construit pe network-ul celor de la Ethereum care asigura atat o rapiditate crescuta, dar si securitatea de care acceasta are nevoie. 

Alchemy Pay Token

ACH este token-ul nativ al ecosistemului Alchemy Pay. Token-ul sustine intregul ecosistem fiind moneda in care sunt platite taxele.  ACH poate fi folosit ca moneda pentru staking, fiind una dintre cele mai usoare si sigure metode de a-ti asigura un venit pasiv constant.

In total exista 10 miliarde de astfel de monede dintre care aproximativ 41% dintre ele se afla acum in circulatie. In prezent, ACH valoreaza 0.038 dolari. ACH poate fi achizitionat de pe majoritatea exchange-urilor cum ar fi: Coinbase, Binance, Gate.io, Huobi , UniSwap, etc

In momentul de fata, cei de la Alchemy au lansate doua aplicatii pentru Android si iOS: Alchemy Pay  Wallet, respectiv Alchemy Pay POS.

Prima dintre ele este aplicatia standard de conversie si transfer de crypto sau fiat, iar cea de-a doua aplicatie poate functiona ca un terminat POS.

Parteneriat cu Elrond

Un alt anunt incantator pentru noi este parteneriatul dintre Elrond si Alchemy Pay. Acest parteneriat permite ca peste 200 de milioane de comercianti din intreaga lume sa accepte plata in criptomonede. Acest fapt este o accelerare incredibila a procesului de schimbare a economiei mondiale, dintr-o economie traditionala intr-una bazata pe criptomonede.

Concluzie

In concluzie, Alchemy Pay este una dintre cele mai importante si simplu de utilizat aplicatii cand vine vorba de conversie intre crypto si fiat sau transfer de crypto. In ultima vreme vedem din ce in ce mai multe parteneriate incheiate de Alchemy Pay, ceea ce nu poate sa insemne decat ca lumea crypto are incredere in aceasta companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort