ghid

Ambire Wallet si de ce e concurentul puternic pentru MetaMask!

Ambire Wallet

Ce este Ambire Wallet?

Ambire Wallet este un smart wallet de tipul DeFi care are ca si tel sa ofere o experienta de utilizate mult mai buna decat o face concurentul lui si anume Metamask Wallet, despre care gasiti un articol pe blog.

Ambire este un smart wallet ce ofera posibilitatea de a plati taxele folosind stablecoins, ofera un grad mare de Securitate fiind o aplicatie web based, deci nu necesita instalaera vreunei extensii.

Securitatea wallet-ului

Cei de la Ambire Wallet se mandresc cu faptul ca reusesc sa pastreze standardul sus in ceea ce priveste securitatea renuntand insa la acea metoda de login in care trebuie sa tii minte o insiruire de 12-24 de cuvinte.

Totusi, o autentificare in 2 pasi este necesara pentru efectuarea tranzactiilor.

Pentru a-ti putea crea un cont, ai nevoie exclusiv de o adresa de mail, iar o data ce contul este creat iti poti transfera foarte repede si usor asset-urile tale din crypto.

Pe langa acestea, Ambire iti pune la dispozitie cateva criptomonede pe care le poti cumpara cu fiat direct din aplicatie. Pana in momentul de fata, Ambire suporta 4 network-uri: Ethereum, Polygon, Avalanche si Binance Smart Chain.

Cu ce este diferit Ambire de alte wallet-uri?

 • In primul rand, fiind un smart wallet, asta inseamna ca fiecare cont este de fapt un smart contract, fapt ce are mai multe facilitati:
  • Optimizeaza tranzactiile astfel incat taxele sa fie minime
  • Nu este nevoie de acea fraza de recuperare alcatuita din 12-24 de cuvinte
 • Combina securitatea cu usurința de folosire facandu-l perfect si pentru cei la inceput de drum in lumea crypto
 • Pe langa stocarea criptomonedelor, folosind Ambire poti cumpara/vinde anumite monede.
 • Ambire suporta conectarea unor hardware wallet-uri cum ar fi Trezor sau Ledger
 • Posibilitatea de a depozita fiat

Ambire Wallet Token

Token-ul nativ al celor de la Ambire se numeste $WALLET. In total vor fi 1 miliard de astfel de monede care vor fi distribuite astfel:

 • 12.7% pentru primii utilizatori
 • 10% pentru echipa Ambire
 • 10% pentru utilizatorii care detin la Staking ADX – vechea moneda a celor de la Ambire;
 • 30% pentru utilizatorii wallet-ului Ambire, tokeni distribuiti pe o perioada de aproximativ 4 ani
 • Aproximativ 35% vor fi alocati trezoreriei, prin care va fi un sistem de votare de tip DAO pentru viitorul companiei
 • Iar restul vor fi scosi la vanzare publica, primul eveniment de vanzare publica a avut loc pe 29 Ianuarie 2022, unde au fost vanduti 6 milioane de tokeni la pretul de 0.03 dolari; in prezent $Wallet valoreaza 0.1 dolari.

Oamenii din spatele Ambire Wallet au inceput sa creeze aceasta tehnologie inca din 2017, deci, desi a fost lansata de putin timp avem o oarecare certitudine ca proiectul este creat de niste profesionisti si ca va rezista in timp.

In concluzie, Ambire Wallet este printre cele mai interesante proiecte din acest inceput de an fiind un concurent puternic pentru MetaMask.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort