ghid

Angry Bears Club – O colectie de 9999 NFT-uri unice construite pe reteaua Elrond!

Angry Bears Club

Angry Bears Club

Angry Bears Club | In plina perioada de crestere a popularitatii NFT-urilor, doi antreprenori romani au creat o colectie de 9999 NFT-uri unice construite pe reteaua Elrond. Design-ul fiecarui NFT este bazat pe un animal, ursul, iar primul lot de peste 1000 a fost deja vandut. Sustinuti, printre altii, si de Cristian Chifoi, creatorii proiectului vin cu idei promitatoate, desi sunt abia la inceput de drum. Urmatorul lot urmeaza sa fie anuntat!

NFT-urile Angry Bears

Pe langa NFT-urile obisnuite oferite de Angry Bears Club, vor exista, in plus, Special Bears, NFT-uri mult mai rare, care vor oferi, de asemenea, recompense mult mai mari investitorilor care le detin.

Habitatul ursilor

Detinatorii de Angry Bears vor avea sansa de a detine parcele de pamant in Sandbox, pentru a le oferi “animalutelor” lor un habitat in care sa poata “trai”.

Token-ul BEAR

Nici o platforma crypto nu ar fi completa fara propriul token de utilitate. Asadar, in viitor, un token nativ Angry Bears Club va fi implementat, impreuna cu mai multe modalitati de a obtine un venit prin acesta. In plus, vor fi puse la dispozitia investitorilor si alte modalitati de a-si folosi tokenii, cum ar fi merch-ul sau alte bunuri in metaverse.

Breeding

Posibil cel mai inovativ aspect al platformei: in viitor, detinatorii unui NFT mascul si al unui NFT femel vor putea opta pentru Breeding, astfel creand un nou NFT, un “baby bear” care va putea fi de asemenea vandut pentru preturi variate.

Staking

Urmand sa fie implementat in curand, Staking-ul in Angry Bears Club va functiona astfel: orice investitor care detine NFT-uri care sunt rare va fi rasplatit prin tokeni.

Planurile pentru viitor

Dupa un final de 2021 puternic, incheiat cu crearea si vinderea a unui numar mare de NFT-uri, Angry Bears Club isi va continua aventura cu incredere in 2022. In primul sfert al acestui an, echipa isi doreste sa implementeze un aspect caritabil: pentru fiecare NFT minted (prin Maiar), un copac va fi plantat in Romania.

Tot in primul sfert al anului 2022, va fi implementat portofelul DAO, care va fi fondat cu 0.05 EGLD pentru fiecare mint. Va fi creat si un smart contract, mai tarziu, care va imparti profitul tuturor detinatorilor de NFT-uri / tokeni (care va fi lansat in aceeasi perioada!).

In al doilea sfert al anului 2022, va fi introdus procesul de Breeding, care va deschide drumurile catre tranzactiile cu baby bears.

Spre finalul anului, Angry Bears Club isi propune sa introduca aspecte de Gaming in platforma si sa organizeze intalniri publice cu investitori, influenceri, etc. Dupa ce platforma lor proprie se va fi stabilizat, vor promova si ajuta si alte proiecte construite pe Elrond.

Merita? Pareri Angry Bears Club

Asemanarea NFT-urilor Angry Bears Club cu ale altor proiecte de mare succes, cum ar fi Bored Ape, este izbitoare, aspect care demonstreaza un lucru: echipa Angry Bears Club este atenta la tendinte, observa ce functioneaza si ce nu, si capitalizeaza ceea ce trebuie. In plus, increderea unor oameni de influenta din Romania in proiect, cu toate ca se afla abia la inceput de drum, spune multe. Este, cu siguranta, un proiect care ar trebui urmarit indeaproape, mai ales in aceasta perioada cruciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort