ghid

Atomflow – O tehnologie unica! Afaceri descentralizate, sustenabile si inovative!

Atomflow Crypto

Scopul Atomflow este sa contribuie la crearea viitorului lumii crypto, fiind practic o modalitate prin care se poate descentraliza orice afacere, tranzactie, etc., si care isi doreste sa introduca modele economice si de afaceri sustenabile si inovative. Este o tehnologie unica, ce permite:

  • Crearea si conducerea unei afaceri
  • Finante si tranzactii directe integrate
  • Modele de afaceri descentralizate
  • Tehnologii si platforme inovatice si eficiente integrate

Aspectele inovative

Ce propune, mai exact, Atomflow, care sa fie nou si special? In primul rand, intreaga tehnologie Atomflow este bazata pe motoare AI, aspect care elimina de la bun inceput orice fel de eroare umana posibila. Chain-urile, network-urile si aplicatiile sunt tratate ca servicii, sistemul financiar se autoreguleaza, in timp ce platforma isi creaza propria valoare intrinseca. Nu in utlimul rand, guvernanta este complet autonoma.

Cum functioneaza

Atomflow in sine implementeaza in propriul sistem mecanismele care sunt necesare pentru executia tranzactiilor directe, insa, mai presus decat atat, ofera resursele necesare ca alte platforme sa isi construiasca sau imbunatateasca propriul sistem asemanator prin tehnologia lor.

Tot ce este construit pe Atomflow va avea automat posibilitatea de a comunica cu orice alta platforma deja existenta, concept care rezolva o problema pe care o intalnesc multe chain-uri noi: posibilitatea de a realiza tranzactii cu alte chain-uri.

Ely.zone

O componenta unica a ecosistemului Atomflow, Ely.zone este prima platforma construita cu ajutorul tehnologiei Atomflow. Serveste nevoilor diverselor tipuri de afaceri, de orice marime; ca o platforma de canale directe pentru finante, ea automatizeaza, consolideaza si optimizeaza toate procesele de afaceri, de la calcule simple, pana la sortarea ofertei de bunuri si servicii.

Token-urile Atomflow – Ely Token si Okean Token

In momentul de fata, Private Sale-ul Atomflow se apropie, iar investitorii interesati pot sa ceara accesul chiar pe site-ul platformei. Atat in Private Sale, cat si in Public Sale (care va fi deschisa oricui), vor fi distribuite doua token-uri: Ely si Okean. Implementarea a doua token-uri va incuraja circulatia si va creste resursele pentru stakeholders.

Pareri Atomflow – Concluzie

Valoarea Atomflow nu este data doar de tehnologia sa in sine, ci si de posibilitatile pe care le va oferi nenumaratelor afaceri care vor opta pentru utilizarea tehnologiei lor prin Ely.zone. Inovatia adusa de Atomflow nu va putea fi copiata, asadar, daca un investitor reuseste sa primeasca accesul la Private Sale, nu ar trebui sa piarda sansa. Daca nu, tot este recomandata urmarirea indeaproape a evolutiei platformei aflate abia la inceput de drum; interesul sigur doar va creste pana la Public Sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort