ghid

Avoteo – Proiectul crypto destinat finantarii startup-urilor! Castigi votand!

Avoteo

Ce este Avoteo?

Avoteo este, dupa cum este mentionat pe site-ul oficial, “un vot”, este un proiect pentru start-up-uri. De cele mai multe ori daca vrei sa iti deschizi o afacere sau sa lansezi un proiect ai nevoie de bani pentru finantare, in special in faza incipienta. Avoteo este un proiect care ajuta alte proiecte sa se materializeze si sa se evidentieze pe piata.

Pe scurt, cine doreste sa isi lanseze un proiect il va posta pe Avoteo, iar prin intermediul acestei tehnologii oamenii si potentialii investitori voteaza proiectul cel mai bun. Startup-ul castigator va primi finantare din resursele platformei Avoteo.

Cum functioneaza?

In primul rand, Avoteo iti permite sa iti adaugi ideile pe platforma sub forma de articole, video-uri, postere etc. Avoteo se bazeaza pe comunitate si pe votul democratic, cel mai votat proiect va fi cel finantat. Singura conditie pentru a putea face acest lucru este sa detii un anumit numar de tokeni Avoteo (AVO) in portofel.

Sistemul de votare este crucial in functionarea platformei, insa este extrem de simplu. Fiecare utilizator al platformei care detine un anumit numar de AVO va putea sa dea un like sau dislike la un proiect. Fiecare utilizator are dreptul la un singur vor per proiect si are un numar limitat de voturi disponibile, astfel incat utilizatorul este constrans sa se gandeasca foarte bine pe ce proiect isi foloseste votul.

Pe langa acest fapt, voturile comunitatii pot directiona viitorul proiectului respectiv. De exemplu, sa spunem ca s-a ales drept castigator un anumit proiect, directia de dezvoltarea a acestui proiect poate fi stabilita de comunitate, care a ales acest proiect sa fie finantat.  Un alt avantaj al acestei platforme este ca aceasta conecteaza oameni cu diferite talente si skill-uri care impreuna pot sa creeze o idee stralucita.

In ce mod sunt finantate proiectele castigatoare?

Avoteo percepe o taxa de 10% pentru fiecare tranzactie efectuata. O parte din aceasta suma va fi redistribuita tuturor celor care detin AVO, iar restul vor fi depusi intr-un portofel special din care se vor finanta proiectele castigatoare.

Astfel, utilizatorii nu vor trebui sa investeasca in proiectele castigatoare, doar sa tranzactioneze AVO tokens, iar din taxa perceputa se vor finanta ideile votate de comunitate.

Cum castigi pentru ca detii AVO si votezi pentru proiecte?

3% din toate tranzactiile vor fi redistribuite tuturor detinatorilor de token-uri. Ceea ce este si mai bun si mai inovator la Avoteo este cota de profit.

De exemplu, sa presupunem ca Avoteo a decis sa finanteze pe cineva care dorea sa deschida o cofetarie. La un moment dat, acea cofetarie va incepe sa genereze profituri. Pentru ca e finantat de Avoteo, o parte din acel profit va trebui sa fie restuitit catre Avoteo, iar acesti bani vor fi folositi pentru a rascumpara token-uri de pe piata libera(dand o presiune pozitiva asupra pretului), iar token-urile pe care Avoteo le cumpara vor fi distribuite tuturor detinatorilor de AVO. Daca au votat pentru cofetaria respectiva, vor obtine o cantitate mai mare, o parte mai mare decat daca ai fi votat pentru un alt proiect, necastigator.

Odata cu trecerea timpului, mai multe proiecte vor fi finantate de catre Avoteo, astfel incat mai multe profituri vor incepe sa curga inapoi in comunitate. Cu alte cuvinte, vor fi multe moduri de a castiga mai multi bani doar detinand AVO si votand pe platforma Avoteo.

Avo Token

AVO este criptomoneda nativa a tehnologiei Avoteo. In total vor fi 1 miliard de astfel de monede, construite pe platforma BSC (Binance Smart Chain). Numarul total de monede va scadea in timp datorita arderilor de crypto care vor putea avea loc daca comunitatea voteaza pentru aceasta.

Distributia tokenilor va fi urmatoarea:

  • 30% vor fi distribuiti echipei si partenerilor Avoteo;
  • 5% vor fi date comunitatii sub forma de giveaway;
  • 15%  vor fi pastrati pentru publicitate si recomandari;
  • Iar restul de 50% vor fi distribuiti comunitatii in 3 etape de vanzare;
    • Etapa 1: Private Sale la pretul de 0.01 dolari
    • Etapa 2: Pre-sale – pretul de 0.02 dolari, cantitatea minima de cumparare fiind de 5000 de AVO
    • Etape 3: Pre-Sale – pretul de 0.05 dolari

Etapa 2 a inceput in 3 ianuarie si puteti cumpara AVO token la pretul de 0.02 dolari pana pe 28 februarie. Tranzactia minima este de 100 dolari si sunt acceptate urmatoarele monede: BNB, BTC, ETH, USDT

Etapa 3 – Presale pretul va fi de 0.05 dolari.

Concluzie

Avoteo este o tehnologie pentru comunitate care asigura o sansa de dezvoltare a startup-urilor. Din pacate, multe idei bune nu sunt realizate din pricina lipsei banilor, insa Avoteo rezolva aceasta problema printr-un mecanism destul de simplu.

Comunitatea voteaza democratic proiectul cel mai bun, iar acesta va fi finantat folosindu-se ca sursa financiara taxa perceputa pentru fiecare tranzactie efectuata.

Bonus 10%

Inregistreaza-te folosind acest link pentru a beneficia de un bonus de 10%

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort