ghid

Beyond Protocol – Proiectul crypto de TOP din domeniul Internet of Things!

Beyond Protocol

Beyond Protocol | Creat de un fost student Stanford care si-a castigat primul milion de dolari in domeniul tehnologic pana la varsta de doar 16 ani, Beyond Protocol este un proiect lansat in 2018 care se auto-defineste drept o tehnologie rapida, flexibila si unica de registre, in cadrul domeniului IoT (Internet of Things – reteaua tuturor obiectelor fizice, sau hardware, care comunica prin software cu internetul sau unul cu celalalt).

Inceputuri si inspiratie

Pe scurt, totul a inceput de la un concept simplu: imprimante. Fondatorii Beyond Protocol au fost mereu interesati de media printata (in comparatie cu cea digitala), iar cand au observat din ce in ce mai multe cazuri de hacking de imprimante, au stiut ca trebuie sa faca ceva pentru a ameliora situatia. Problema imprimantelor, insa, este doar un exemplu; intregul domeniu al tehnologiei este afectat de astfel de dileme. Din pasiune, asadar, s-a nascut dorinta de a facilita si mai ales securiza legaturile dintre hardware si software, prin intermediul propriului blockchain.

Cum funtioneaza?

Mecanismul de consensus implementat de Beyond Protocol este revolutionar, pastrand in acelasi timp un nivel de simplitate. Totul va fi bazat pe un strat central al intregii tehnologii, care contine smart contracts-urile Beyond. Acest strat faciliteaza tranzactiile cu alte blockchain-uri sau in cadrul blockchain-ului Beyond, fiecare tranzactie fiind verificata de un numar selectat la intamplare de noduri validatoare.

La o scara mai larga, Beyond Protocol inseamna acele smart contracts, plus doua straturi de tehnologie compuse din noduri de procesare / validare. Pe baza acestor componente, Beyond Protocol permite intretinerea sigurantei aparatelor electrice, a serviciilor si a spatiilor de stocare digitale, prin intermediul unor aplicatii.

Scopuri si planuri de viitor

Pe scurt, scopul Beyond Protocol este sa creeze un sistem prin care masinile sa comunice una cu cealalta (de la imprimante, pana la calculatoare si oricare alte masini care comunica intre ele) intr-un mod care le face sa fie aproape complet imune la hacking. Aceasta comunicare, crede echipa Beyond, va duce la formarea unei lumi mai bune pentru toti la scara larga, o lume digitala mai axata pe empatie, adevart si autenticitate.

App Store & Hardware

Beyond Protocol isi axeaza activitatea pe crearea si imbunatatirea a doua produse principale:

  • Un mega app store, menit sa revolutioneze domeniul tehnologic din prezent, permitand noi moduri de comunicare intre aparate, care vor deschide drumuri spre aplicatii si utilitati la care nici nu ne gandim in momentul de fata.
  • Un portofel pentru blockchain fizic, care va facilita tranzactiile ce vor putea fi realizate cu ajutorul noilor masini, intr-un mod sigur. In momentul de fata, echipa Beyond se gandeste mai ales la posibilitati in ceea ce priveste achizitii de masini, E-Bike-uri, drone, dar si tranzactii mai mici, cum ar fi bilete de parcare. Evident, acestea se vor extinde si dincolo de domeniul transporturilor.

Token-ul BP

In momentul de fata, token-ul BP este listat pe CoinMarketCap, la un pret de doar $0.07.

Merita? Pareri Beyond Protocol – Concluzie

Pentru a intelege de ce o investitie in Beyond Protocol si in produsele lor ar fi profitabila, este de ajuns o privire de ansamblu asupra lumii crypto. Aceasta se confrunta cu doua mari probleme: securitatea care trebuie asigurata, aflandu-se in joc sume uriase de bani, si legatura cu “scopurile pragmatice”, adica legatura dintre ideile clasice de finante si inovatiile aduse de criptomonede. Beyond Protocol se ocupa in primul rand de problema securitatii si au demonstrat deja in trecut ca o pot rezolva, intr-un mod care uneste aspecte ale vietii de zi cu zi cu care oamenii sunt deja obisnuiti (imprimare, transport, comunicare prin aparate) cu elemente blockchain care le imbunatatesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort