ghid

Binance pareri, avantaje, taxe si comisioane | Merita?

Binance este o platforma globala de tranzactionare crypto. Aceasta platforma imbina doua nise, cea a incepatorilor in trading si cea a profesionistilor. Cu o oferta competitiva, Binance se claseaza in topul celor mai bune platforme de acest gen.

Toate taxele, comisioanele si dobanzile sunt foarte mici in comparatie cu alte platforme rivale. Securitatea este si ea una ridicata, printre cele mai bune de pe piata in momentul actual. Toate acestea sunt dovedite si de valoarea de piata a BNB, token-ul celor de la Binance. Aceasta bursa de criptomonede a ajuns la un nivel urias urcand progresiv in primii 10 giganti de pe piata.

Ce ofera Binance pentru succesul rasunator?

Pe langa optiunea de a interschimba bani fiat in criptomonede si invers sunt si multe alte avantaje si oferte.

Tranzactii p2p – Acest tip de tranzactii este avantajos deoarece nu se percep taxe, schimbul facandu-se rapid si usor.
Card de credit/debit – posiblitatea de a achizitiona peste 30 de criptomonede cu ajutorul cardului.

Spot trading este pe departe cea mai buna optiune pentru traderi. Daca doriti sa folositi o interfata simpla pentru incepatori puteti opta pentru ea, dar daca sunteti profesionisti puteti opta pentru o interfata mult mai complexa.

Tranzactionarea cu levier ofera posiblitatea de multiplicare a investitiei. Desi este un joc destul de periculos va poate aduce venituri foarte mari, in acelasi timp si riscurile sunt mult mai crescute.

Parerile Binance?

Potrivit mai multor traderi si a mai multor utilizatori, Binance este pe departe cea mai buna optiune de pe piata.

Cele mai multe avantaje si cu cea mai mare capitalizare de piata Binance detine puterea financiara in domeniul crypto. Majoritatea traderilor se folosesc de Binance pentru trading direct pe platforma sau pentru  a retrage banii de pe alte platforme ce nu au aceasta optiune, de a retrage banii direct in conturile bancare (din motive de securitate). Acest aspect nu este de neglijat, asta denota siguranta mare pe care o are Binance in raport cu restul platformelor.

Binance este cel mai folosit si cunoscut Exchange de criptomonede in momentul de fata si este cel mai ieftin in acelasi timp.

Limita Binance?

Ca orice alt exchange sau platforma exista o limita de retragere, mai exact exista praguri de retragere in functie de anumite criterii. 

In functie de gradul de verificare al contului se pot retrage pana la 100 BTC intr-un anumit interval de timp.

  • Daca gradul de verificare este primul grad se pot retrage maxim 2 BTC intr-un interval de 24h.
  • Gradul 2 va permite sa retrageti maxim 100 BTC in 24h, o cantitate destul de mare pentru un interval de timp destul de mic. 

Aceste praguri se ating odata cu confirmarea identitatii.

Alte restrictii nu sunt precizate de catre Binance, exchange-ul putand fi folosit la nivel global fara nicio restrictie indiferent de tara.

Taxe si comisioane

  • Comision pe tranzactie – pana la 0.1%, dar in majoritatea cazurilor in jurul a 0.075%
  • Comision depozit 
    • depozit SEPA – 0%
    • depozit Card bancar 1.8%

Concluzie. Merita?

Daca ar fi sa comparam Binance cu restul platformelor, Binance este cel mai echilibrat. Pentru a te inregistra pe Binance, foloseste acest link.

COINBASE VS BINANCE VS BLOCKFI

TOP CARDURI CRYPTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort