ghid

Bitcoin, un nou ATH! Bitcoin a atins cea mai mare valoare de pana acum!

Valoare Bitcoin

Zilele trecute, Bitcoin – cea mai populara crIptomoneda – tocmai a atins un nou varf de 66,974 de dolari in dimineata lui 20 octombrie 2021.

Ultimul record a fost atins in mijlocul lunii Aprilie cand Bitcoin trecea de pragul de 64,888 de dolari, insa dupa aceea a urmat o scadere destul de mare pana recent, in iulie valoarea ajunsesera la aproximativ 30,000 de dolari.

Va trece Bitcoin de 100.000 de dolari?

Dan Morehead, CEO al firmei Pantera Capital este foarte increzator in bull-run-ul in care se afla piata, declarand pe Yahoo Finance Live ca se asteapta ca BTC sa se dubleze sau chiar sa se tripleze in fiecare an. Este cunoscut faptul ca Morehead are o parere foarte increzatoare despre BTC, declarand ca se asteapta ca Bitcoin-ul sa ajunga si la 700 de mii de dolari intr-un timp mediu spre lung.

Pentru cine nu stiu, Dan Morehead a lansat firma Pantera Capital in 2013, iar acum compania valoreaza mai mult de 6 miliarde de dolari.

Dupa atingerea noului record, BTC s-a stabilizat in jurul valorii de 61,000 de dolari.

Pe langa Bitcoin, foarte multe monede au cunoscut o crestere in ultima perioada.

Ethereum – un nou record

Ethereum a atins un nou record saptamana asta de 4300 de dolari

Polkastarter – POLS

Polkastarter a urcat de la 2.4 dolari la aproape 4 dolari.

Cum se va termina anul in crypto?

In ciuda scaderii pietei crypto pe timpul verii, majoritatea indicatorilor indica faptul ca acest sfarsit de an ar putea aduce o crestere masiva a monedelor de top.

Majoritatea analistilor crypto sustin ca BTC va trece de pragul de 100,000 de dolari pana la sfarsitul anului, iar ETH va trece de pragul de 10,000 de dolari.

Desi acesti analisti dau sperante uriase pentru preturile criptomonedelor, trebuie sa tinem minte ca preturile sunt foarte volatile si oricand se poate intampla, cum s-a mai intamplat deja, ca piata sa scada dintr-o data.

De aceea este important sa analizam clar si rational fiecare miscare si fiecare investitie pe care o facem in crypto astfel incat sa castigam, nu sa pierdem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort