ghid

BNR aproba achizitia companiei Twispay de catre Elrond!

Elrond Twispay

Elrond achizitioneaza Twispay

Elrond, compania romaneasca cu care ne mandrim peste hotare, fiind una dintre cele mai populare companii crypto din lume, nu continua sa ne surprinda. La inceputul lui Martie, a primit oficial unda verde de la Banca Nationala a Romaniei pentru a achizitiona platforma de plati online Twispay.

Pentru cei ce nu au auzit pana acum de Twispay, Twispay este o companie care ofera servicii de plati online pentru Visa, Mastercard si multe alte metode de plata populare internationale. Twispay este licentiata de banca Nationala a Romaniei, fiind inscrisa in registrul institutiilor emitente de moneda electronica.

De ce achizitionat Elrond compania Twispay?

Motivul principal care sta la baza acestei achizitii este scopul celor de la Elrond de a implementa licenta e-money a Twispay pentru emiterea de monede stabile care pot fi utilizate in uniunea Europeana.

Prin acest act de cumparare, Elrond este cu un pas mai aproape de a crea un pod intre sistemul financiar traditional si cel bazat pe blockchain. Pe langa aceasta, tehnologia blockchain a celor de la Elrond va permite tranzactionarea online cu viteze mult mai mari decat in prezent si cu taxe mult mai mici. Ca si ordin de marime, in teorie, tranzactiile in interiorul spatiului EEA (Uniunea Europeana, Islanda, Lichtenstein si Norvegia) vor fi aproape instante, iar taxele de pana la 100 de ori mai mici.

“Aceasta combinatie perfecta dintre tehnologia blockchain dezvoltata de Elrond, expertiza echipei Capital Financial Services S.S. (Twispay) in zona serviciilor financiare reglementate si licentele detinute, creeaza premisele necesare pentru inceputul unuei evolutii importante a eficientei serviciilor financiare” – a spus Augustin Dobre, CEO Twispay.

Twispay, pe langa faptul ca este acreditata de BNR sa emita monede electronice, aceasta este si membru principal Visa si Mastercard, ceea ce inseamna ca are privilegiul sa poata emite carduri. Acest privilegiu in combinatie cu tehnologia blockchain a celor de la Elrond inseamna, cel mai probabil, ca vom vedea in scurt timp si carduri de debit crypto care vor fi in conformitate cu legea actuala.

Concluzie

In concluzie, aceasta achizitie inseamna extrem de mult pentru dezvoltarea celor de la Elrond in misiunea de a deveni cea mai folosita tehnologie crypto din lume. Pe langa aceasta, trebuie sa reamintim faptul ca tot anul acesta cei de la Elrond au achizitionat tehnologia Utrust (gasiti un articol pe blog despre aceasta achizitie), care impreuna cu Twispay maresc viteza cu care ne deplasam spre digitalizarea sistemului economic al Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort