ghid

Bondex – LinkedIn in versiunea Web 3.0! #proiectcrypto

Bondex Crypto

Bondex, desi a fost lansat aproximativ acum 1 an, a inceput sa creasca in popularitate mai ales in Decembrie 2021. Dupa 2 ani de pandemie, foarte multe lucruri s-au schimbat, iar noi trebuie sa ne readaptam la noile vremuri, care parca nu mai seamana deloc cu cele prepandemice.

Unul dintre lucrurile care s-a schimbat extraordinar de mult este domeniul muncii, domeniul job-urilor. Pandemia ne-a fortat, prin distantarea sociala, sa gasim noi metode de a fi impreuna si de a lucra, ne-a oferit mai mult timp la dispozitie, timp in care am putut invata noi skill-uri, de a ne gasi noi pasiuni, inclusiv de a ne reprofila. In esenta, Bondex este un fel de LinkedIn, dar bazat pe tehnologia blockchain

Exact pe acest domeniu se axeaza cei de la Bondex. Misiunea lor este de a crea o comunitate descentralizata care sa conecteze angajatorul cu potentialul angajat, care sa conecteze oameni cu pasiuni asemanatoare, care sa permita utilizatorilor sa invete skill-uri noi si sa isi creeze relatii noi care i-ar putea ajuta sa isi gaseasca un job. Misiunea aceasta se potriveste excelent cu tehnologia descentralizata blockchain sau cu evolutia de la Web 2.0 la Web 3.0.

Cum functioneaza Bondex

Prin intermediul aplicatiei Bondex Origin, fiecare utilizator isi poate crea un profil in care isi va incarca CV-ul si va scrie o scurta prezentare despre el, despre talentele lui, despre pasiunile, job-ul actual etc., pe scurt, iti vei descrie toate calitatile tale astfel incat sa fie vizibile pentru un potential angajator.

Aplicatia Bondex va putea fi folosita de 3 categorii de persoane, ca sa spunem asa:

  1. Utilizatori individuali care isi vor crea un profil asemanator celui descris mai sus;
  2. Companii sau organizatii care cauta talente; aceste companii isi vor alege potentialii angajati pe baza profilurilor acestora;
  3. Advertiseri

Dfinity si Solana

Proiectul Bondex este construit pe doua tehnologii, prima este Dfinity (Internet Computer Protocol) , iar a doua este Solana – despre ambele gasiti cate un articol mai in detaliu pe blog. 

Dfinity este o tehnologie blockchain care permite capacitatea de hosting aproape nelimitata a contractelor inteligente si a datelor acestora, fiind o tehnologie perfecta cand vorbim de stocarea unei cantitati imense de date, cum este cea generata de Bondex.

Pe de alta parte, tehnologia Solana permite taxe extrem de mici per tranzactie si o viteza de peste 65 de mii de tranzactii per secunda.

Pentru a putea folosi tehnologia Bondex sunt necesari urmatorii pasi:

  1. Descarca aplicatia Bondex Origin si creaza-ti un cont
  2. Apoi va trebui sa iti verifici email-ul si gata.

Primul lucru pe care il observam in aplicatie este ca putem mina BNDX in cloud token-ul nativ a celor de la Bondex, la o anumita rata pe ora. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi aplicatia o data la 24h.

Pe langa minat, utilizatorii pot cumpara tokeni Bondex prin intermediul MetaMask Wallet sau Trust Wallet. Acesti tokeni vor fi folositi ca recompensa pentru utilizatorii care folosesc aplicatia din plin, pentru a accesa job-uri, ca premii pentru Staking. Cu cat detii mai multi BNDX, cu atat vei fi mai vizibil pe platforma pentru companii.

Bondex Token(BNDX)

BNDX este token-ul nativ al celor de la Bondex si este moneda principala pentru orice tip de tranzactie care are loc in aplicatie, inclusiv Staking.

BNDX este construit pe tehnologia BSC (Binance Smart Constract). In prezent BNDX poate fi achizitionat din aplicatie in cele 3 stagii de sale:

  1. Primele 5 milioane de tokeni pot fi cumparati la pretul de 0.17 dolari;
  2. Urmatoarele 10 milioane la pretul de 0.21 dolari
  3. Iar urmatoarele 15 milioane la pretul de 0.25 dolari.

Momentan, tehnologia se afla in stagiul de dezvoltare, deci nu exista un mod de a vinde tokeni castigati sau cumparati. Insa cine va cumpara BNBX acum la sale cand pretul este extrem de mic, ii va putea vinde de indata ce tehnologia este dezvoltata complet.

Desi Bondex este inca la inceput, este o tehnologie care va avea un cuvant de spus in viitor, fiindca se axeaza pe cel mai important lucru al zilei de astazi, job-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort