ghid

Brickken – Cea mai populara solutie de tokenizare a activelor!

Brickken

Brickken a fost fondat in Ianuarie 2020 si a devenit extrem de rapid cea mai populara solutie cand vine vorba de a transforma in token diferite asset-uri. Brickeen asigura uneltele necesare pentru utilizatori sau business-uri de a-si dezvolta propriile Security Tokens utilizand tehnologia blockchain.

Inainte de a intra mai in detaliu in mecanismul de functionare, trebuie amintit care este de fapt misiunea celor de la Brickken asa cum o vad ei. In esenta, Brickken permite sa transformi orice asset intr-un token, astfel incat orice posesor de asset-uri, fie individ sau companie, va putea genera un venit total descentralizat. Practic este un fel de bursa insa cu un potential mult mai mare.

Cum functioneaza?

Sa presupunem ca avem un asset si vrem ca lumea sa investeasca in acel asset pentru a continua dezvoltarea acestuia. Folosind tehnologia celor de la Brickeen putem face acest lucru in felul urmator. Asset-ul nostru se digitalizeaza, iar apoi se imparte in “in bucati foarte mici”, aceste “bucati” sunt de fapt tokeni. Cu cat o persoana detine mai multi tokeni, cu atat are mai multa influenta in dezvoltarea viitoare a acelui asset. Pe scurt, fiecare token reprezinta un mic procent din acel asset, cu cat detii mai multe monede cu atat ai un procent mai mare. Dupa cum putem vedea, principiul de functionare este destul de simplu.

In total Brickken ne pune la dispozitie 3 tipuri de tokeni si anume:

  • Token Utilitar – Acest token este unul standard, adica poate fi vandut in schimbul unor produse sau servicii. De asemenea, acesta va putea fi vandut si pe platforme secundare de exchange.
  • Security Token – Acest token este forma digitala de securitate traditionala cum ar fi detinerea unui anumit procentaj dintr-un asset. Practic, acest token va fi folosit la digitalizarea asset-urilor.
  • Token pentrun vanzare – Acest token va fi folosit pentru o metoda alternativa de exchange.

Am vazut in mare cu ce se ocupa fiecare tip de token, acum este momentul sa intram in putin mai multe detalii legate de primele dpua, acestea fiind cele mai importante.

Utility Tokens

Acest token permite accesul utilizatorului la protocolul blockchain, la apliocatie si poate si vandut pentru diferite produse si servicii. Un exemplu de utility token este BKN, token-ul nativ al companiei Brickken.

BKN Token

BKN este un token de tipul ERC-20 construit pe platforma celor de la Ethereum si va fi principala criptomoneda de utilizare a aplicatiei descentralizate Brickken.

BKN Presale

In momentul de fata BKN se afla in faza de presale unde sunt puse la vanzare 25% de cryptomonede dintr-un total de 100 de milioane.

Presale-ul a inceput pe data de 1 Septembrie 2021 si se incheie pe 28 Februarie 2022. Pretul unui BKN in faza de presale este de 0.08 dolari si poate fi achizitionat folosind una dintre urmatoarele monede: USD, EUR, ETH, BNB, stablecoins.

Dupa incheierea fazei de presale, pe data de 1 Martie 2022 se va deschide faza de public sale unde automat pretul se va mari.

Security Token:

Acest tip de monede reprezinta un fel de “act” cum ca cineva detine un anumit procent dintr-un asset, fie ca acel asset este o companie, un parteneriat etc. In esenta, acest token este echivalentul din lumea traditionala a unui contract in care owner-ul asset-ului recunoaste faptul ca un individ detine un anumit numar de parti din companie.

Pareri Brickken – Concluzie

Desi o companie noua care acum isi are Presale-ul, Brickken a acaparat atentia pe partea aceasta de tehnologii care permit digitalizarea asset-urilor si transformarea acestora intr-un fel de “actiuni de bursa”.

Urmatorul mare pas pe care vor sa il implementeze cei de la Brickken este lansarea aplicatiei care va putea permite tot ceea ce Brickken promite. Aplicatia va fi foarte usor de folosit, iar cei de la Brickken prevad ca o vor lansa in a doua jumatate a acestui an.

Desi mai exista companii in curs de dezvoltare asemanatoare celor de la Brickken, acestia au reusit cumva sa se evidentieze in piata prin ceea ce promit, dar si prin faptul ca s-au tinut de promisiuni pana acum, respectand termenii de lansare etc.

Momentan, Brickken se afla la inceput, deci nu putem sa spunem extrem de multe despre ei, insa cu siguranta vom mai reveni cu un articol despre ei in momentul cand aplicatia lor va fi lansata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort