ghid

Cand, cum si de ce alegem un supliment

Este una dintre cele mai puse întrebări, mai ales auzită la sala de fitness. De la adolescenții care doresc să „construiască mușchi” până la adulții care caută poțiuni magice pentru energie sau modalități de a reduce grăsimea; toți aceștia caută ingredientul minune care să rezolve toate problemele.

Ce sunt suplimentele?

Suplimentele sunt produse fabricate cu o concentrație ridicată de anumite vitamine sau alte substanțe.

Suplimentele nu sunt medicamente. Acestea sunt menite să sporească valoarea nutrițională a dietei. Pot fi unul sau o combinație de minerale, vitamine, ierburi, extracte sau aminoacizi. Tablete, lichide sau pulbere, puteți găsi forma potrivită de suplimente cu care sunteți de acord.

Când ai nevoie de suplimente?

Cu o dietă sănătoasă și echilibrată, majoritatea oamenilor nu au nevoie de suplimente. Din păcate, nu este atât de ușor într-o viață modernă stresantă. Ca urmare a unei diete de calitate slabă, mulți aleg să-și îmbunătățească funcțiile corpului cu suplimente.

Mineralele, proteinele și vitaminele sunt esențiale pentru organism. Sursa de hrană nu este atât de sănătoasă pe cât a fost, așa că de multe ori aveți nevoie de suplimente pentru a vă stimula sistemul imunitar, pentru a restabili echilibrul și pentru a vă menține sănătos.

Suplimentele esențiale pe care ar trebui să le luați

Pomparea corpului cu tot felul de îmbunătățiri despre care știați nu este cea mai bună abordare. Aveți nevoie de recomandarea unui expert, nu doar pentru ceea ce vă completează absențele corporale, ci și pentru ce mărci sunt de incredere.

Este greu să știi exact ce să iei sau care sunt suplimentele necesare. Iată un top 3 suplimente esențiale care ar putea funcționa pentru tine.

  • Beta-alanină – Îmbunătățește rezistența musculară, previne oboseala și crește capacitatea de lucru. În plus față de aceste beneficii, studiile au arătat, de asemenea, că beta-alanina îmbunătățește reducerea grăsimilor.
  • Cofeina – Unul dintre cele mai bune suplimente înainte de antrenament, cofeina crește nivelul de energie, concentrarea și capacitatea de antrenament.

O cafea 100% naturală iti poate oferi avantajul de a fi relaxat, dar alert.

  • Proteina din zer – o sursă excelentă de aminoacizi cu gamă largă, ce arată că proteinele din zer măresc masa corporală slabă și antrenamentul de rezistență. De asemenea, îmbunătățește funcțiile intestinale, care în lumea de azi plină de stres și obiceiuri alimentare necorespunzătoare sunt destul de grav afectate.

Suplimentele de orice fel trebuie luate cu moderare și numai atunci când organismul are nevoie de el. Folosită în mod responsabil, iti va plăcea energia și senzația excelentă pe care o vor oferi suplimentele de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort