ghid

Ce este Axie Infinity? Jocul care a revolutionat lumea gamingului!

Axie Infinity
Axie Infinity

Axie Infinity – Cel mai popular joc in materie de crypto gaming

NFT-urile sunt intr-o continua crestere in popularitate! Lumea crypto in general a fost intr-o plina expansiune in ultimul an, acest lucru ducand la mult mai multe oportunitati si schimbari. Introducerea NFT-urilor in jocuri au revolutionat lumea gamingului, deoarece ruleaza in contrast cu jocurile video traditionale, implementand astfel tipul de joc play-to-earn, in care recompensele sunt criptomonedele – care pot fi ulterior convertite in bani reali. Cine nu ar vrea sa se joace si sa fie platit pentru ca se joaca?

Ce este Axie Infinity?

Bazat pe NFT, Axie Infinity a luat pe sus industria crypto, in momentul de fata fiind cel mai popular joc in materie de crypto gaming. Axie Infinity este jocul ce ruleaza pe blockchain cu cea mai rapida crestere, dat fiind faptul ca jucatorii pot castiga bani pur si simplu jucand, avand peste 2.8 milioane de jucatori zilnic.

Axie Infinity, construit pe blockchainul celor de la Ethereum, este un joc play-to-earn cu cateva ajustari inspirate din seria de jocuri Pokémon. Cresterea si lupta cu animale fantastice personalizabile este reprezentarea jocului Axie Infinity.

Datorita jocului sau placut, majoritatea oamenilor prefera Axie Infinity fata de alte jocuri NFT care ii pot ajuta sa castige bani reali.

Pentru a castiga token-urile native ale jocului, Axie Infinity Shards(AXS) si Smooth Love Potion(SLP), care ulterior pot fi convertiti in bani reali, jucatorii cresc animale si se lupta cu alte animale virtuale.

Ce sunt AXS si SLP?

AXS si SLP sunt doua token-uri native ale universului Axie.

Axie Infinity Shard (AXS) este token-ul principal pe care jucatorii il castiga si il folosesc pentru a creste animalele virtuale, numite Axies. Acest token functioneaza si ca token de guvernare, ceea ce permite detinatorilor sa aiba un cuvant de spus in viitorul jocului.

In total sunt 270.000.000 de monede AXS, insa in circulatie fiind puse momentan aproximativ 60.000.000. In momentul actual un token AXS costa 103 $

Smooth Love Potion (SLP) este un token pe care jucatorii il pot, la fel, castiga, invingand un adversar sau completand misiuni in joc. Cu cat joci mai mult, cu atat vei putea acumula mai mult SLP.

In total sunt 3.201.000.258 de monede SLP, toate fiind puse in circulatie. In momentul de fata un token SLP costa 0.03 $.

Cum functioneaza Axie Infinity?

Axie Infinity este un joc joc video cu creaturi fantastice personalizabile, numite Axies, pe care le poți antrena pentru a te lupta cu altii si in final de a castiga bani. Fiecare jucator avand o colectie de astfel de creaturi ca si animale de companie.

Bataliile PVP, precum si reproducerea, vanzarea si colectarea de animale Axies rare, sunt toate modalitati excelente de a castiga.

Smooth Love Potions(SLP) sunt necesare pentru a creste creaturile Axies. Pentru cresterea unei creaturi e nevoie de token-uri AXS si cateva SLP.

Pentru a castiga aceste doua token-uri AXS si SLP, tot ce trebuie sa faci e sa iti cresti aceste animale Axies si sa te lupti cu alti Axies.

Deoarece animalele Axies in sine sunt in final o moneda, jucatorii pot reproduce aceste animale si le pot da la schimb sau vinde. Drept urmare, multi jucatori l-au transformat intr-un al doilea loc de munca, folosind token-uri din joc pentru a-si finanta chiria si alte cheltuieli.

Cum ma joc Axie Infinity?

Daca vrei sa te joci Axie Infinity si sa faci bani, trebuie sa stii ca trebuie sa detii cel putin 3 animale Axie pentru inceput. In momentul de fata sunt peste 600.000 de Axies pe marketplace din care poti alege, insa cel mai ieftin e 66 $. Daca facem un calcul, in acest moment pentru cei mai ieftini 3 Axies, ar trebui sa investesti initial 230 $ ca sa te poti juca. Deci ai nevoie de capital de inceput!

Cea mai populara strategie de inceput e reproducerea de Axies: Iti cumperi doar 2 Axies si ii imperechezi, astfel nu vei mai avea nevoie sa cumperi cel de al 3-lea Axie.

Axie Infinity poate fi jucat pe Windows, Mac, iOS si Android cu urmatoarele mentiuni:

Pentru Desktop, installerul poate fi descarcat de pe site-ul lor oficial.

Pentru Android, trebuie sa va descarcati aplicatia separat(un APK) de pe site-ul lor de asemenea, dand click pe butonul „Play Now”. Jocul nu exista inca in Google Play.

Atentie, ca sa instalati un APK separat, trebuie sa va modificati din setarile telefonului astfel incat sa poate fi instalata o aplicatie de genul.

Pentru iOS, trebuie sa va instalati Apple TestFlight, insa instructiunile propriuzise le puteti gasi direct pe pagina celor de la apple -> link

Cum ma joc fara investitie initiala? Axie Scholarship

Comunitatea Axie a crescut ca raspuns la succesul jocului. Drept urmare, a fost infiintata Axie Infinity Scholarship. Acesta este un program in care oamenii care nu au timpul sau abilitatile necesare pentru a juca un joc, delega Axies. Este in esenta acelasi lucru cu formarea unui parteneriat de afaceri. Proprietarii investesc capitalul initial, in timp ce jucatorii isi investesc timpul in joc. Indiferent de profiturile pe care le obtin din joc, sunt impartite conform unui raport predeterminat.

Cum investesc fara sa ma joc?

Daca vrei sa devii investitor fara sa te joci, ai doua optiuni:

  1. Daca nu ai timp sau abilitatile necesare pentru a te juca, delega Axies. Axie Scholarship. E foarte simplu, iti cumperi animale Axies si le oferi altor jucatori care nu isi permit pretul initial de achizitie(cei 3 Axies de care e nevoie pentru inceput). Acesti jucatori vor folosi animalele imprumutate de la tine, castigand token-uri AXS si SLP, in schimb tu ca si investitor, poti cere o rata a castigului intre 10 si 60%.
  2. Cumperi token-uri, AXS, cat si SLP, de pe exchange-uri. La fel ca Bitcoin, poti sa le pastrezi si sa speri ca pretul creste, astfel incat sa poti vinde pentru un profit.
  3. Axie Infinity Staking – Dupa cum probabil stiti, staking-ul implica „blocarea” token-urilor pentru o perioada de timp, exact ca si depozitele de la banca. Staking-ul e o metoda prin care Axie Infinity va rezista, astfel se asigura ca tranzactiile cu AXS au loc mereu si nu vor lichida. Dobanda la Axie Infinity poate ajunge si pana la 114% pe an. Pentru a face Staking, trebuie sa intrati pe pagina oficiala de staking al lor si sa va conectati walletul Ronnin.

Ar trebui sa investesc sau e prea tarziu?

Axie Infinity este un nou tip de platforma de joc bazat pe crypto. Preturile AXS si SLP pot fi corelate cu popularitatea jocului; pot cadea daca jucatorii migreaza catre un joc concurent sau isi pierd interesul. Oamenii participa la acest joc mai ales pentru a castiga bani.

Hype-ul cu NFT si crypto gaming pur si simplu a explodat in ultima perioada, astfel, putem sa observam cresterea pe care AXS a avut-o, de la 50 $ in septembrie, la peste 150 $ in noiembrie. Daca ar fi sa ne luam dupa hype si aceasta crestere masiva, probabil ne-ar lua valul si am investi.

Se pot face bani frumosi din Axie Infinity, dar trebuie sa luam in considerare anumite puncte de vedere. Fa-ti mereu bine temele, niciodata nu e bine sa investesti in ceva ce nu intelegi.

Este important sa intelegi crypto gaming inainte sa investesti intr-o moneda de genul. Investitie short-term sau long-term? Criptomoneda deja a ajut o crestere masiva in luna noiembrie, ca si roadmap Axie are perspective promitatoare insa e greu de crezut ca ar putea sa mai aibe o astfel de crestere in viitorul apropiat.

Esti interesat de crypto gaming? Planuiesti sa te joci? Axie infinity pentru gameri! Da, cu siguranta cea mai buna investitie ar fi pentru gameri, cei care vor juca constant Axie Infinity dupa investitia initiala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort