ghid

Ce este Enjin | ENJ Crypto | Merita? Pareri Enjin

Enjin

Enjin | Nu mai reprezinta nici o noutate faptul ca mediul online devine, pe zi ce trece, un adevarat portal de investitii, din ce in ce mai avansate si mai profitabile.

Proiectul Enjin a fost creat in 2009 de catre maxim Blagov si Witek Radomski, insa criptomoneda ENJ a fost lansata de abia in 2018. Proiectul a lansat un ICO in anul 2017, ajungand la suma de aproximativ 18,9 milioane de dolari in acest proces. Enjin a intrat cu adevarat pe piata in anul 2018.

Scopul principal al tehnologiei era de a fi o platforma de gaming, insa acum este unul dintre cele mai mari proiecte de crypto/NFT din lume.

Cum functioneaza Enjin?

Platforma Enjin este un ecosistem construit pentru a crea, distribui, stoca si integra tokeni digitali in special in lumea gaming-ului si nu numai.

Platforma este construita folosind blockchain-ul celor de la Ethereum, deci pe langa tranzactii, Enjin efectueaza si smart-contracts.

Dezvoltatorii pot folosi platforma Enjin pentru a crea diferite proiecte, precum jocuri video sau aplicatii web, in cadrul platformei. Odata ce un nou proiect este creat, dezvoltatorii pot crea si pot emite active digitale in joc. NFT-urile create pot fi achizitionate sau schimbate cu moneda ENJ in orice moment.

Astfel, proiectul Enjin prezinta o colectie intreaga de instrumente care pot ajuta utilizatorii si dezvoltatorii cu o varietate de functii, printre care:

Functionalitatile tehnologiei Enjin:

  • Beam : Aceasta functie ofera posibilitatea utilizatorilor de a transfera sume mari de NFT-uri folosind doar un cod QR.
  • Wallet: Wallet-ul celor de la Enjin se integreaza perfect in lumea gaming-ului fiind unul dintre wallet-urile cu cele mai multe functii.
  • Efinity: Aceasta functie ofera viteze mari de transfer a token-urilor de tip ERC-20 si ERC-115 cum ar fi MKR, BAT, OMG, etc
  • Multiple SDKs: Aceasta functie pune la dispozitie utilizatorilor software-uri pentru Unity, Java si Gadot pentru a dezvolta proiecte noi sau pentru a imbunatatii proiecte existente.
  • Marketplace: Marketplace-ul celor de la Enj contine peste 10 milioane de “obiecte” digitale pe care utilizatorii le pot cumpara.

Ceea ce este unic in tehnologia Enjin este ca fiecare token creat este sustinut din spate de ENJ Coin. Acest fapt nu doar ca va creste puterea ENJ Coin, dar va asigura ca oricarui obiect din lumea digitala ii va corespunde o valoare din lumea reala. Adica orice lucru pe care il cumperi intr-un joc vei putea sa il vinzi ulterior fara frica ca isi va pierde valoarea.

Este ENJ de viitor?

Raspunsul la aceasta intrebare este destul de simplu: Atata timp cat lumea gaming-ului este in dezvoltare si Enjin va creste.

Dupa cum vedem, gaming-ul devine din ce in ce mai popular pe zi ce trece mai ales in aceasta perioada cand jocurile se vor transforma in realitate virtuala.

Deci, Enjin este cu siguranta un proiect de luat in considerare avand in vedere cresterea exponentiala de gameri.

Colaborari cu entitati mari

Pe langa acest lucru, importanta tehnologiei este dovedita si de colaborarile pe care Enjin le-a avut de-a lungul timpului:

  • Enjin a colaborat cu Atari pentru a integra brand-ul in blockchain
  • BMW: Enjin a colaborat cu BMW construind o platforma prin care utilizatori de BMW pot converti BMW Coin in ENJ Coin
  • Samsung: Enjin a avut un parteneriat cu Samsung pentru a integra Samsung Blockchain Keystore de pe S10 in Wallet-ul Enjin.
  • Unity: Colaborarea cu Unity a avut ca scop crearea de software pentru utilizatorii ce vor sa creeze aplicatii noi folosind tehnologia Enjin.

ENJ Coin

In total exista 1 miliard de monede ENJ dintre care aproximativ 80% sunt puse in circulatie. In momentul de fata valoarea unui ENJ este de 2.35 dolari.

De unde poti cumpara ENJ?

In prezent, moneda Enjin nu este disponibila pe toate platformele de tranzactionare a criptomonedelor, insa este disponibila pe cele mai cunoscute dintre acestea, precum Binance, Crypto.com ,Coinbase, KuCoin, Gate.io,Kraken etc.

Pentru a putea pastra monedele ENJ, vei avea nevoie si de un portofel compatibil cu jetoanele ERC-20.

Cum poti investi in ENJ?

Moneda Enjin poate fi tranzactionata in mod asemanator cu celelalte criptomonede, insa prezinta un grad de utilitate mult mai inalt in jocuri virtuale, NFT-uri si alte active si aplicatii pe platforma proprie.

Cea mai buna modalitate de a investi in ENJ este platforma proprie, http://enjin.io. In cadrul acestui „portal”, vei avea nevoie de monezi ENJ pentru a transfera articole si bunuri virtuale catre alti utilizatori.

Merita sa investesti in ENJ?

Domeniul jocurilor virtuale este intr-o continua crestere si dezvoltare. Fiind o retea robusta si atat de diversa, Enjin reprezinta un proiect ce poate oferi utilizatorilor tot ceea ce au nevoie in ceea ce priveste domeniul NFT-urilor.

In anul 2021, pretul monedei ENJ a crescut semnificativ si a castigat o popularitate foarte mare in randul investitorilor.

Mai mult decat atat, moneda ENJ are o utilitate destul de versatila, motiv pentru care este foarte posibil ca valoarea acesteia sa creasca din ce in ce mai mult in viitor. Exista o cerere in crestere in ceea ce priveste activele virtuale, iar investitia in ENJ trebuie luata in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort