ghid

Ce este My Neighbor Alice (ALICE) – Jocul care face cunostinta publicului larg cu lumea crypto!

My Neighbor Alice
My Neighbor Alice

Ce este My Neighbor Alice

My Neighbor Alice este modalitatea perfecta pentru neinitiati de a face cunostinta cu lumea crypto, fiind un mediu in care fiecare jucator isi poate construi propria lume si poate detine insule si obiecte virtuale. A fost inspirat de multe titluri de succes, cum ar fi Animal Crossing sau Stardew Valley, in ceea ce priveste stilul si design-ul, si urmeaza sa fie lansat pe platforma Steam in primavara anului 2022.

Jocul va fi gratuit, insa va putea deveni relativ rapid o sursa de profit pentru fiecare utilizator al sau, deoarece toate obiectele, cum ar fi vegetatia, animalele, mobila, etc., pe care jucatorii le pot folosi pentru a-si decora insulele sunt NFT-uri cumparate cu token-ul Alice, care este deja in circulatie.

Cum functioneaza My Neighbor Alice

   Cele mai importante functii ale jocului sunt:

  • Insulele virtuale – Pot fi cumparate de pe piata virtuala din joc sau de la ALICE, apoi pot fi decorate de fiecare jucator dupa bunul plac, actionand ca un NFT.
  • Piata / Marketplace – Locul in care se pot vinde si cumpara atat insulele, cat si decoratiunile care pot fi utilizate pentru ele, in schimbul criptomonedei Alice.
  • Bunurile / Assets – Toate obiectele din joc, plus posibilitatea jucatorilor de a-si crea propriile NFT-uri. Acestea pot fi de o raritate (si intrinsec valoare) diferita, existand editii limitate ale unor bunuri, o cantitate fixa de „pamant” care le va fi distribuita jucatorilor prin cumparare, etc.
  • Evenimente de comunitate si misiuni comune – Modalitati deja consacrate in lumea jocurilor video, care ajuta la construirea relatiilor dintre jucatori intr-un mod distractiv.
  • Sistemul progresiv de reputatie – In functie de nivelul reputatiei fiecarui jucator, acesta va putea cumpara NFT-uri si insule mult mai rare decat altii care au un nivel de reputatie mai scazuta. Nivelul de reputatie poate fi crescut prin participarea la activitati in cadrul jocului si prin realizarea achizitiilor.
  • Community Council – Un grup al detinatorilor de token-uri ALICE care are control pana si asupra celor mai importante decizii care sunt luate pe parcursul dezvoltarii jocului, prin propuneri si voturi.
  • Finantare descentralizata – Sistemul permite Staking-ul (proces de blocare a criptomonedei ALICE in scopul de a obtine recompense sau de a castiga interes, care este chiar incurajat pe parcursul stadiilor de initiere a dezvoltarii jocului), cat si inchirierea / imprumutarea insulelor si ale NFT-urilor de la un jucator la altul.

Moneda jocului – token-ul Alice

Ce este ALICE? In cele mai simple cuvinte, token-ul Alice reprezinta o criptomoneta de tip ERC20 creata special pentru joc. Le permite detinatorilor sa joace, sa investească si, de asemenea, sa faca parte din joc.

Cum pot obtine token-uri Alice? Poate fi cumparat, sau poate fi obtinut pur si simplu prin petrecerea timpului jucand My Neighbor Alice si facand diverse activitati, cum ar fi participarea in evenimentele de comunitate. In plus, in cadrul jocului, se pot vinde obiecte obtinute (cum ar fi plante sau animale crescute, sau articole vestimentare create pentru avatare).

Cate token-uri Alice exista in circulatie? Dintr-un numar total de 100,000,000 de token-uri disponibile, 17,400,000 se afla in circulatie in momentul actual.

In momentul de fata criptomoneda ALICE valoreaza 12.7 dolari.

Cum o pot folosi? Criptomoneda poate fi utilizata in mai multe moduri. De exemplu, cu ea, se pot achizitiona toate NFT-urile puse la dispozitia oamenilor prin intermediul jocului, iar staking-ul ei poate rezulta in recompense.

Cum pot investi in ALICE fara sa ma joc? ALICE poate fi achizitionat de pe majoritatea exchange-urilor cum ar fi: Binance, Coinbase Exchange, KuCoin, UniSwap, Crypto.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort