ghid

Ce este NEXO, cea mai avansata platforma de imprumuturi crypto? Pareri NEXO

Ce este Nexo?

Nexo este cea mai avansata platforma de imprumuturi instant in lumea crypto. Compania are 12 ani experienta in domeniul financiar, deci vorbim de o companie cu vechine.

Cum functioneaza?

Sa spunem ca ai 100 ADA care in momentul de fata valoreaza in total 286 de dolari. Daca vrei sa iti cumperi ceva de 286$ trebuie ca acei 100 ADA sa ii schimbi in dolari, iar apoi ii poti cheltui insa NEXO propune o alternativa: Transferi 100 ADA in walletul NEXO, iar NEXO te imprumuta cu 84% din valoarea criptomonedelor pe care ii poti cheltui cum vrei, fara ca tu sa iti mai convertesti criptomonedele in monede conventionale. Lucrul important este ca daca ADA creste, iar cele 100 ADA vor valora sa spunem 400$, pentru tine este win-win. Adica ai cheltui banii, insa ai facut si profit pe urma cresterii criptomonedei fiindca nu ai fost nevoit sa iti convertesti criptomonedele in FIAT.

De ce este Nexo unic?

Ceea ce da unicitate platformei NEXO este faptul ca imprumuturile sunt “dinamice”. Daca ai imprumutat, sa spunem, 10 ADA, iar in perioada urmatoare pretul creste, atunci si limita maxima de imprumut creste, deci vei putea imprumuta mai mult.

Nexo este printre singurele platforme de acest gen ce a creat si o criptomoneda, aceasta fiind NEXO Token. Daca alegi sa detii ca valoare colaterala pentru imprumuturi acest token, vei avea parte de taxe mai mici si de o gramada de promotii.

Nexo rezolva multe probleme, printre care si cea a transparentizarii procesului de imprumut cat si de siguranta. In trecut imprumuturile de crypto erau facute prin intermediul tranzactiilor P2P ceea ce ducea deseori la fraude si inselaciuni. Din acest punct de vedere, NEXO este o platforma extrem de sigura.

Bonus 25$ la inregistrare

Inregistreaza-te pe NEXO folosind acest link pentru a beneficia de bonusul de 25$. Atentie, bonusul se activeaza dupa ce depui 100$ in contul tau NEXO.

Ce pasi ai de urmat pentru a folosi NEXO?

  1. Dupa ce ti-ai facut cont pe NEXO, trebuie sa iti transferi crypto in wallet-ul NEXO. In functie de valoarea criptomonedelor este stabilita suma maxima pe care o poti imprumuta.
  2. Clientul va primi instant imprumutul prin transfer bancar sau iti poti comanda cardul NEXO pe care il poti folosi ca orice card obisnuit.
  3. In ce priveste platirea imprumutului, NEXO ofera diferite variante: Fie prin transfer bancar in EURO sau in una dintre cele 40 de monede suportate, fie in crypto, adica iti vinzi criptomonedele din wallet-ul NEXO, daca acestea acopera imprumutul.

Beneficii NEXO

  • Imprumuturi automate si instante fara verificari interminabile
  • Cea mai buna dobanda, de doar 6.9% pe an
  • Poti retrage imediat imprumutul de la banca sau ATM
  • Disponibil in peste 40 de monede fiat
  • Imprumuturi intre 50 $ si 2 de milioane de dolari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort