ghid

Bitcoin 100K – Ce se intampla cu Bitcoin? Va depasi 100 de mii de dolari?

Dupa o corectie masiva de cateva luni, Bitcoin si Ethereum sunt pe un drum ascendent ce va putea duce la noi maxime in scurt timp.

Strategistul de la Bloomberg, Mike McGlone a declarat intr-o postare pe site ca dupa o corectie de aproape 50% in cursul verii, BTC va depasi 100 de mii de dolari in aceasta toamna, iar despre ETH ca va sparge pragul de 5000 de dolari.

Piata crypto se afla intr-un bull market categoric in aceasta toamna”, a scris Mike McGlone.

Cat de sus va urca BTC?

Vedem ca piata crypto oscileaza din bear in bull market, iar cu fiecare bull run se ating noi maxime ale pietei crypto. Daca in Ianuarie 2021 am avut surpriza sa vedem BTC crescand la peste 60 de mii de dolari, previziunile de sfarsit de an ridica valoare BTC-ului la peste 100 de mii. Aceasta previziune nu este deloc imposibila dat fiind faptul ca popularitatea crypto in acest an a crescut exponential.

Capitalul total in crypto s-a dublat din Iulie pana acum, ceea ce inseamna ca din ce in ce mai multi oameni au incredere si investesc capital in piata de criptomonede.

Se stie ca o data la aproape 4-5 ani, recompensele pentru minatul BTC se injumatatesc, atunci fiind perioada cu cele mai mari cresteri ale criptomonedelor, exact ceea ce s-a intamplat la inceputul acestui an.

Speculatiile peste ce se va intampla dupa 4 ani nu inceteaza sa apara, unele dintre ele fiind foarte bine argumentate. Odata cu popularizarea crypto, au crescut si investitiile, pretul monedelor creste exponential.

Una dintre cele mai curajoase afirmatii este ca peste 4-5 ani, BTC va atinge  suma de jumatate de milion de dolari, asta insemnand ca va depasi valoarea curenta a tot aurului de pe pamant. In acel moment, BTC se presupune ca nu se va opri pana cand nu ajunge la pretul de 1 milion de dolari.

Merita investitia acum in BTC?

Desi aceste previziuni par doar speculatii, ele au argumente destul de puternice in spate. Deci o investitie acum in BTC iti poate multiplica suma de peste 10 ori, daca este investita cum trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort