ghid

Cele mai bune investitii in 2021 | Investitii profitabile

Odata cu pandemia, economia a suferit tot mai multe “mutilari”. Expertii economici sunt de parere ca pana si cartile de economie si antreprenoriat ar trebui schimbate sau modificate pentru aceste vremuri in care multe reguli nu se mai pot aplica sau nu mai au niciun efect.

In ultimul an foarte multa lume a saracit, ajungand sa se imprumute pentru a putea supravietui de pe o zi pe alta dar si foarte multa lume s-a imbogatit.

De ce exista o astfel de discrepranta? Cum se poate ajunge de la saracie la bogatie?

Diferenta majora a fost data de educatia financiara a fiecaruia si investitiile pe care le-au facut sau nu in anumite momente. Pentru mai multe sfaturi puteti cititi articolele noastre pe care le gasiti aici. In alta ordine de idei articolul de astazi se rezuma la idei de investitii in 2021 si care ar fi cele mai inspirate alegeri.

Asa cum am precizat de mai multe ori si in articolele trecute, investitiile sunt de mai multe feluri in functie de anumite aspecte. Ele se categorisesc in functie de timp, suma investita, timpul de amortizare a investitiei, implicarea fiecaruia, zona, domeniul, etc.

TOP Investitii in 2021

Investitii Criptomonede

Acest domeniu a devenit tot mai cautat in ultima perioada, puteti citi mai multe articole din aceasta arie aici. De ce a devenit tot mai cautata?

Investitia poate fi una destul de mica iar suma castigata poate fi colosala. Daca alegeti sa investiti pe termen mediu-lung puteti avea profituri de peste 1000% fara o implicare prea mare.

Deci, acest domeniu incepe sa prinda radacini tot mai mari. Daca vorbim doar de investitii, atunci cel mai bine este sa intrati pe criptomonede sigure pe termen lung, nu pe proiecte noi cu semnul intrebarii, desi. si ele pot fi o alternativa destul de buna.

Investitii Imobiliare

Imobiliarele – Chiar daca se mentin la preturi destul de mari, locuintele au inceput sa fie tot mai cautate chiar daca situatia economica este una fragila.  Sunt multiple metode de a scoate bani din imobiliare.

Una dintre cele mai simple si clasice ar fi achizitionarea la un pret mai mic si revanzarea acestuia la suprapret. O alta metoda este renovarea acestuia si revanzarea la un pret mai mare.  Cu astfel de investitii va recuperati banii si treceti pe profit in timp destul de scurt, de maxim 1 an.

Mai exista posiblitatea de a cumpara un imobil si de a-l inchiria, dar aceasta metoda asigura recuperarea investitiei si intrarea pe profit dupa o perioada foarte lunga de timp.

In functie de timpul in care doriti sa va recuperati investitia, puteti alege una dintre metodele precizate mai sus, dar investind in imobiliare este foarte greu sa dati gres.

Investitii in aur si argint

Daca doriti sa investiti banii in ceva foarte sigur, la fel de sigur precum imobiliarele, dar nu aveti timpul necesar gestionarii acestora atunci o alegere potrivita pe termen lung si foarte lung este investitia in metale pretioase precum aurul sau argintul.

Aceste metale pretioase se valorizeaza pe zi ce trece si s-a dovedit a fi o investitie foarte buna in decursul mai multor ani. Implicarea in astfel de investitii este una destul de mica si foarte comoda.

Puteti investi acesti bani ori fizic cumparand aur sau argint dar puteti investi si online fara sa detineti metalul fizic.

Investitii in actiuni – Investitii la bursa – Actiuni la bursa

O alta investitie foarte buna pe termen lung ce face parte din aceeasi categorie sunt actiunile diverselor companii. Puteti investi pe termen lung in companii foarte mari ce cresc incet dar sigur de la an la an. Exemplu ar fi Google, Alibaba, Amazon, etc.  Aceste investitii sunt cu un grad foarte mic de risc si o implicare infima.

Afaceri profitabile

In acest caz, subiectul este unul mult mai complex dar putem sintetiza toata informatia in cateva idei mari, generale.

In 2021, desi pandemia a lovit foarte rau toate afacerile indiferent de domeniu, acum este un moment foarte bun sa intrati in afaceri.

Singurele aspecte la care trebuie sa fiti atenti sunt urmatoarele:

  • daca afacerea respectiva poate rula pe timp de pandemie si ce profit ar scoate
  • daca nu poate rula pe timp de pandemie atunci care ar fi costurile pentru rularea acesteia cu venituri 0 pentru mentinerea ei in aceasta perioada
  • care sunt riscurile si competitorii.

Odata stabilite si puse la punct aceste aspecte, afacerea nu poate decat sa faca profit si pe timp de pandemie.

Afaceri la cheie

Avantajul de care putem profita acum este faptul ca tot mai multe afaceri ajung in insolventa si putem cumpara intregi afaceri la cheie pe sume foarte mici. Acesta ar fi un start foarte bun pentru tinerii antreprenori sau cei ce vor sa-si deschida prima afacere din viata lor.

Acest tip de investitie necesita implicare destul de mare iar riscul la care va supuneti trebuie evaluat inainte, date fiind vremurile de astazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort