ghid

Chainport – Conversia criptomonedelor n-a fost niciodata mai simpla!

ChainPort Crypto

Chainport este o tehnologie inovativa de blockchain bridge, un pod care duce la un alt nivel conceptul de interoperabilitate. Pe scurt, Chianport permite trading-ul intre monede indiferent de blockchain-ul pe care acestea sunt construite.

Momentan sunt 7 blockchain-uri integrate, urmand ca pana la mijlocul anului sa fie integrate toate blockchain-urile. In momentul de fata, ChainPort opereaza cu peste 80 de criptomonede construite pe urmatoarele blockchain-uri ( Avalanche, BSC, Ethereum, Polygon, Phantom, Fuse, Moonriver).

Pe langa acestea, Chainport ramane unul dintre cele mai sigure aplicatii de acest tip, acest lucru materializandu-se in cresterea in popularitate a tehnologiei din ultima vreme.

Creata aproximativ acum 6 luni, Chainport a reusit cumva sa isi faca loc printre companii, ajungand pana pe primelele locuri in alegerile utilizatorilor.

Cat de sigur este Chainport?

Indiferent de cat de inovativa este o anumita tehnologie, aceasta trebuie sa fie 100% sigura, altfel nu o va folosi nimeni. Sistemul acestora de securitate se bazeaza pe o tehnologie multi-layer combinata cu modele de criptare realizate de catre FireBlocks Gnosis (una dintre cele mai renumite companii de securitate crypto).

Deci una peste alta, Chainport este in primul rand extrem de sigur.

Pe langa integrarea celor peste 80 de criptomonede, Chainport permite utilizatorilor sa conecteze la platforma nu mai putin de 7 wallet-uri diferite si anume: Wallet connect, Fortmatic, Portis, Ledger, Trezor, Coinbase Wallet si Clover, urmand ca lista sa fie extinsa in viitorul apropiat.

Chainport percepe anumite taxe per tranzactie si anume: 0.3% la orice conversie si 0.2% la orice conversie folosind criptomoneda PORTX.

Chainport Token

Token-ul nativ al celor de la ChainPort este PORTX si urmeaza sa fie lansat in aceasta luna(inca nu se stie o data oficiala).

Spre vanzare vor fi disponibili 40 de milioane de atfel de tokeni dintr-un total de 1 miliard de monede. Restul vor fi distribuiti pentru marketing, staking etc. La vanzarea publica, pretul unui token va fi de 0.12 dolari.

In momentul de fata aplicatia web este lansata, aceasta putand fi accesata de pe site-ul oficial chainport.io. Aplicatia are un aspect intuitiv putand fi folosita fara nicio grija de catre oricine.

Pentru a putea face conversia, mai intai, trebuie selectat blockchain-ul din care vreti sa convertiti si blockchain-ul in care faceti conversia.

Apoi trebuie sa selectati moneda pe care vreti sa o schimbati si introduceti numarul de tokeni dorit. Apoi, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa conectati unul dintre portofelele de mai sus unde aveti stocate acele criptomonede, iar apoi puteti face conversia.

Este Chainport de viitor?

Chainport este una dintre acele companii care face furori inca de la inceput, nemaifiind nevoie sa treaca o perioada de timp ca sa devina populara. Cheia acestei tehnologii este, pe langa usurinta de a face conversii, securitatea.

Pe site-ul oficial putem vedea ca Chainport a fost verificata in ceea ce priveste securitatea de catre CERTIK si CYBERUNIT, doua nume mari in industria de securitate crypto. Adica, pe scurt, putem avea incredere ca Chainport este una dintre cele mai sigure aplicatii descentralizate de conversie.

Pe langa acestea, Chainport este intr-o continua dezvoltare si imbunatatire. Stim ca in perioada urmatoare urmeaza nu doar sa fie lansat PORTEX, dar sa mai fie integrate si alte blockchain-uri cum ar fi: HECO, OKEX CHAIN, AURORA si ARBITRUM.

Aceste lucruri nu pot decat sa ne bucure, iar pe viitor speram ca ChainPort sa poata integra absolut toate criptomonedele serioase de pe piata, si sa nu mai avem nevoie de aplicatii diferite pentru a face conversii cross-chain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort