ghid

CheckDot anunta lansarea platformei care va face curatenie in lumea crypto!

Checkdot

CheckDot Status | Am publicat in Noiembrie 2021 un articol despre CheckDot, proiectul care a dezvoltat o tehnologie revolutionara pe piata crypto. Acum, dupa doua luni, revenim pe acelasi subiect datorita update-urilor tehnologiei si perfectionarii acesteia. Pe scurt, sa vedem cum a evoluat in timp CheckDot.

Ce este CheckDot?

CheckDot este o companie echivalenta celebrului “Trust Pilot” insa aceasta se ocupa doar de proiecte din lumea crypto. Pe scurt, inainte sa investim intr-un proiect, putem folosi platforma CheckDot sa vedem daca acel proiect este legit sau daca este vreo teapa. Insa pentru mai multe detalii despre cum functioeaza CheckDot exista deja un articol pe blog, il gasiti aici.

Anuntul recent CheckDot

Recent, CheckDot a anuntat lansarea oficiala a platformei cu care vor sa faca curatenie in lumea crypto, inlaturand toate proiectele care nu sunt legitime.

Cum functioneaza noua platforma CheckDot?

1. Pentru dezvoltatori

Fiecare dezvoltator de aplicatii si tehnologii blockchain isi poate urca proiectul in platforma celor de la CheckDot pentru a fi verificata. Verificarea se face contra-cost, plata efectuandu-se in token-ul nativ al acestora CDT.

Proiectul va fi evaluat de catre echipa CheckDot si va fi supus verificarii de catre utilizatori si de catre un audit specializat.

2. Pentru utilizatori

Proiectele supuse verificarii pe platforma CheckDot sunt verificate atat de echipa CheckDot, insa si de catre utilizatorii obisnuiti. Oricine detine un portofel crypto cu CDT si BNB poate deveni verificator.

Pasii de urmat sunt urmatorii:

  1. Te conectezi cu portofelul la aplicatia CheckDot in care trebuie sa ai o anumita suma de CDT.
  2. Acei CDT sunt pentru a debloca lista cu intrebari la care trebuie sa raspunzi, iar daca raspunzi corect vei primi acei CDT inapoi.
  3. Apoi, poti incepe procesul de verificare a anumitor proiecte crypto.

Lucrul important este ca vei fi recompensat in CDT pentru verificarile efectuate.

Alte noutati anuntate de CheckDot

Pe langa lansarea aplicatiei, CheckDot mai vine cu cateva nouati si anume:

CheckDot a lansat token-ul nativ CDT pe mai multe exchange-uri ceea ce a dus la cresterea destul de mare in popularitate a companiei. Principalele exchange-uri de unde poate fi achizitionat CDT sunt urmatoarele: Tokpie Exchange, PancakeSwap, BankCex, XT.com, Coinsbit

O alta noutate este parteneriatul cu KRYXIVIA, o companie de crypto-gaming de tip 3D MMORPG.  Pe langa jocul in sine, acesta iti ofera posibilitatea sa castigi criptomonede sau NFT-uri rare.

Jocul este disponibil si pe site-ul celor de la CheckDot.

Parteneriatul intre cele doua consta in faptul ca Krixivia este primul client care va fi total transparent procedeelor de verificare a celor de la CheckDot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort