ghid

Cherry Network – Unul dintre cele mai bune proiecte de utilitate! Pareri CHER

Cherry Network este o tehnologie de tip DAO (Decentralized Autonomous Organization) ce are in spate un Layer one Blockchain optimizat pentru operatii cu date. In esenta, Cherry Network este specializat pentru crearea de aplicatii care manipuleaza cantitati mari de date. Tehnologia este construita folosind framework-ul SUBSTRATE.

Proiectul a fost realizat cu scopul de a ajuta creatorii de continut si artistii sa isi dezvaluie arta intr-un mod liber, fara constrangeri. Problema principala care sta in calea creatiilor artistice este faptul ca orice fel de arta este imediat scos de pe piata daca continutul acesteia este nepotrivit sau controversabil. Astfel, Cherry Network este o platforma total libera in care oricine isi poate expune creatiile indiferent de continut.

Alta problema este costul ridicat suportat de artisti pentru a-si expune creatiile. Majoritatea platformelor retrag comisioane mari din pretul de vanzare al unei creatiilor artistice, insa Cherry Network, prin tehnologia blockchain minimizeaza costul taxelor.

Cherry Token

Token-ul nativ al tehnologiei Cherry este Cherry Token ($CHER). Acest token este unul de tip NFT (Non-Fungible Token), adica intr-un anumit sens fiecarei lucrari de arta ii va corespunde un NFT.

In total vor fi 126 de milioane de token-uri distribuite utilizatorilor insa intr-o perioada lunga de timp. Distribuirea lor va avea loc in mai multe vanzari publice si private.  Toate tranzactiile din interiorul tehnologiei Cherry vor folosi criptomoneda $CHER.

Cateva avantaje ale utilizarii acestui network:

  1. Productivitate

Cei de la Cherry au optimizat la maxim tehnologia astfel incat timpul petrecut de utilizatori pentru a dezvolta aplicatii sa fie cat mai putin.

  • Scalabilitate

Desi super optimizata, tehnologia Cherry pastreaza standardele sus cand vine vorba de Securitate sau de viteza.

  • Interoperabilitate

Posibilitatea de a implementa in Cherry proiecte construite pe platforme precum Ethereum sau Binance Smart Contract

In esenta, Cherry inoveaza in ceea ce priveste stocarea si lucrul cu date informationale, stocand datele intr-un mod descentralizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort