ghid

Crypto Burgers – Cum faci bani gătind Burgeri! Merita? Pareri BURG

Crypto Burgers

In contextul in care lumea crypto se afla intr-o continua extindere, jocurile de tip blockchain devin si ele din ce in ce mai populare si cresc in numar si calitate. Crypto Burgers este unul dintre primele jocuri care vizeaza rasplatirea jucatorilor de jocuri video prin intermediul criptomonedelor.

Crypto Burgers isi doreste sa ofere o experienta placuta, family-friendly chiar, indepartandu-se de termeni sau concepte complicate legate de sistemele blockchain si lasand oamenii sa isi creeze un venit pur si simplu jucandu-se. Acest aspect ii ofera mult mai multe posibilitati de crestere decat alte jocuri de tip Play to Earn, care au tendinta de a incarca mintea jucatorilor cu termeni tehnici care ii pot intimida.

Componentele NFT

Jocul se bazeaza pe un concept extrem de simplu: fiecare jucator isi poate “gati” proprii burgeri, combinand “ingrediente”, adica NFT-uri, care au diverse grade de diversitate. Per total, toate scorurile de raritate ale ingredientelor unui burger vor fi adunate pentru a-i fi calculat Power Score-ul, care va afecta direct pretul pentru care acesta va fi vandut / cumparat pe marketplace.

Initial, vor exista 6 ingrediente care vor apartine uneia dintre cele 4 grade de raritate: Comun (scor 170-185), Rar (scor 510-555), Epic (1530-1655) sau Legendar (4600-5000). Astfel, fiecare burger va contine cel putin 3 si maxim 6 dintre ingredientele:

  • Chifla:
  • Carne:
  • Branza:
  • Rosii:
  • Sosuri:
  • Bancnote: Acestea vor exista doar in vanzarea initiala de NFT-uri, urmand sa fie inlocuite de salata:

In fiecare luna, vor fi introduse noi ingrediente, alegerea noilor ingrediente fiind supusa la votul comunitatii, adica al detinatorilor de $BURG.

Burgerii vor putea fi initial achizitionati prin intermediul unor Mistery Boxes. Cei achizitionati astfel vor fi singurii care vor contine ingredientul Bancnote, iar dupa aceasta etapa burgerii vor putea fi creati practic (minted) sau prin intermediul optiunii de Breeding (combinarea de burgeri).

Power Score-ul despre care am vorbit mai devreme va incadra burgerii in unul dintre cele 10 Power ranks posibile:

Steguletul pe care scrie “Original” este, de asemenea, exclusiv NFT-urilor initiale si nu va mai putea fi reprodus.

Restaurantele vor fi introduse in timp si vor reprezenta un loc in care utilizatorii vor putea lua parte in diverse jocuri competitive sau co-op pentru a avea sansa de a castiga un profit si mai mare (vor fi premiati doar castigatorii jocurilor competitive).

Bucatarii sunt, de asemenea, o componenta a jocului care va fi adaugata in viitor. Sunt tot niste NFT-uri care, dupa vanzarea lor initiala, vor permite utilizatorilor sa creeze burgeri prin Breeding, operatiune ce va fi platita de utilizator in token-uri $BURG. Bucatarii sunt o importanta componenta a sistemului descentralizat din spatele jocului, detinatorii de $BURG primind 55% din taxele platite pentru fiecare actiune de Breeding (si o reducere de 40% pentru propriile actiuni de Breeding!)

Gameplay

Crypto Burgers va functiona, din punct de vedere al gameplay-ului, pe baza a 5 componente: Level System, Play to Earn, ROI, Breeding si Marketplace.

Level System-ul Crypto Burgers presupune 150 de nivele pe care le poate atinge un utilizator. Un jucator creste in nivel prin Staking (in fiecare saptamana va primi o recompensa in puncte XP in functie de cantitatea de token-uri Staked si de perioada de Vesting; 1 dolar = 8 XP / zi pentru perioade de Vesting de 10 zile, respectiv 10 XP pentru perioade de 20 de zile) si Cooking (de asemenea vor primi puncte XP pentru fiecare burger “gatit”; fiecare burger va oferi puncte XP in functie de cat de bine este gatit: 50 puncte pentru unul ars, 100 pentru unul uscat, 150 pentru unul fraged si 200 pentru unul perfect). Fiecare burger poate fi “gaitit” de pana la 5 ori pe zi, iar calitatea lui va creste odata cu nivelul.

ROI (Return on Investment) este o componenta cruciala a oricarui sistem economic, iar Crypto Burgers nu este o exceptie. Crypto Burgers ii ofera fiecarui utilizator sansa de a-si calcula profitul realizat in fiecare zi (din gatitul burgerilor), profitul mediu pe 30 de zile si profitul maxim pe 30 de zile. Din moment ce probabilitatea de a gati un burger perfect creste cu nivelul jucatorului, si profitul sau zilnic va creste exponential in timp.

Breeding-ul este de doua tipuri:

  • Fuziunea de ingrediente pentru crearea de burgeri (ingrediente care pot fi cumparate din marketplace)
  • Fuziunea de doi burgeri pentru a crea un al treilea (Fiecare burger din sistem poate fi combinat de maxim 4 ori pentru a fi evitata inflatia)

Marketplace-ul este locul in care atat ingredientele, NFT-urile complete, vor putea fi cumparate si vandute, si care va avea si sectiunea speciala El mercado, un market cu rotatii saptamanale de ingrediente.

Token-ul BURG

Token-ul BURG de tip BEP20 va putea fi utilizat pentru schimburi in cadrul jocului, ca un utility token, si pentru governanta in cadrul platformei, adica posibilitatea de a vota pentru luarea de decizii. In plus, poate fi schimbat in Dolari BURG, DBURG, un alt token care are valoarea exacta de $1 (asigurata prin intermediul Reverse Oracle, codul creat special pentru sustinerea Crypto Burgers din punct de vedere economic) si care poate fi utilizat pentru a cumpara Mystery Boxes, pentru Staking, pentru Breeding, Minting, in Marketplace.

De exemplu, daca in momentul in care un token BURG are valoarea de $50, un utilizator retrage 100 de token-uri DBURG, va primi in portofelul crypto doua token-uri BURG, procesul putand fi realizat si invers.

Alocarea initiala a token-urilor este echilibrata pentru functionarea jocului si arata astfel:

Merita?

Atmosfera “casual” pe care o are Crypto Burgers va atrage cu siguranta un numar mare de utilizatori odata cu lansarea, numar care, cel mai probabil, va creste constant. Odata cu lansarea token-ului, oricine va achizitiona BURG si va opta pentru Staking va primi, dupa cum am spus deja, un procent din fiecare taxa platita de jucatori in momentul in care “gatesc” un burger – asadar profitul pasiv va fi direct proportional cu numarul de jucatori si numarul de token-uri achizitionate si Staked, in timp ce venitul activ, obtinut din “gatitul” propriilor burgeri si vanzarea lor pe Marketplace, va depinde numai de investitor.

Avand in vedere sansele uriase de succes pe care le are Crypto Burgers, este cu siguranta o posibilitate de investitie de care oricine ar trebui sa tina cont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort