ghid

Crypto Updates 11.02.2022 – Ultimele stiri importante din crypto!

JP Morgan: Valoarea corecta a Bitcoin este de 38.000$!

In premiera, celebra banca JP Morgan a facut o evaluare „Regelui Crypto”. Analistii financiari ai companiei, sustin ca pretul real al monedei ar fi undeva la 38.000 de dolari, avand in vedere volatilitatea de aproximativ 4 ori mai mare decat a celui mai pretuit metal din lume, aurul.

Directorul general al bancii, sustine ca fix aceasta volatilitate si momentele de explozie, ar face dificil in viitor adoptarea Bitcoinului de catre marile institutii. Tot el, de asemenea, crede ca moneda poate atinge pe termen lung chiar si 150.000$, facand o paralela cu intregul aur detinut in mod personal pentru investitii.

Este pentru prima oara cand o celebra institutie financiara vine cu un astfel de raport de evaluare destinat unei monede virtuale.

Banca Irlandei reneaga crypto

Daca in ultimul articol am mentionat despre tendinta Bancii Centrale a Rusiei de a-si schimba atitudinea vizavi de piata crypto si a permite o legislatie si reglementare in acest sens, nu acelasi lucru se poate spune despre Banca Centrala a Irlandei, care sustine ca e foarte putin probabil ca pe viitor, sa permita astfel de investitii.

Reprezentatii institutiei sustin ca riscurile care vin cu aceste active digitale, precum si lipsa unei analize de risc in consecinta, fac dificila adoptatea cryptomonedelor, mai ales pentru cei lipsiti de cunostinte vaste in domeniu.

Desi banca permite investitii in fonduri alternative, care nu intra sub reglementarea directivelor UE, totusi activele crypto sunt mult prea riscante si volatile, pentru a putea fi recunoscute, insa pe viitor nu se stie ce rasturnari de situatii vom mai avea.

Binance, investitie de 200 de milioane de dolari in Forbes

Lansat doar de 5 ani, cel mai mare exchange al planetei, se afla in punctul forte al existentei sale. Doar asa se explica investitia de 200 milioane de dolari in una dintre cele mai vechi si populare publicatii americane, Forbes.

Celebra revista va folosi banii primiti pentru a-si pune in aplicare planul de fuziune cu Magnum Opus Acquisition Ltd, companie de tip „simbiot”. Asadar, Binanace va acoperi jumatate din suma totala, restul provenind de la alti investitori secreti. Exhange-ul va deveni practic co-proprietar al editurii si va da 2 directori din 9, in viitorul consiliu de conducere.

Forbes va fi listat ulterior pe bursa de valori din New York dupa fuziune, dar vestea despre noul ownership, demonstreaza inca o data cat de mare si influent a devenit fenomenul crypto daca o societate de peste un secol ajunge in mana unui intermediar al lumii descentralizate.

Crypto.com, partener oficial al Formula 1

In totala concordanta cu paragraful precedent, cea mai mare platforma de active digitale “Crypto.com”, va deveni partener oficial al noul grand-prix al Formulei 1.

Platforma, va fi sponsor al competiei, iar numele si sigla vor fi asociate brand-ului. De asemenea, domeniul cu peste 10 milioane de utilizatori, infiintat in 2016, va avea un si fan-zone dedicat in Stadionul Hard Rock din Miami, acolo unde, pe un aerodrom de peste 5.4 km, va avea loc evenimentul.

Competitia se va desfasura in primul weekend din luna mai si este pentru prima oara cand are loc o astfel de asociere comerciala, intre unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale mapamondului si un reprezentant de top al sectorului virtual financiar.

Avand in vedere interesul si emulatia creata in jurul acestui eveniment, o data cu noul partener, nu putem decat sa va invitam si pe voi sa urmariti, intre 6-8 mai, Formula 1® Crypto.com Miami Grand Prix.

Noua optiune „Tap to pay” a Apple, va permite plata cu crypto

Ultima stire vine dinspre compania lui Tim Cook. Odata, cu noua implementare pentru iPhone numita „Tap to pay”, utilizatorii Apple Pay vor putea efectua plati mult mai usor si mai rapid, printr-o simpla atingere.

Marea inovatie vine prin faptul ca viitorul upgrade, va permite inclusiv tranzactiile cu active digitale. Reprezentantii companiei din Silicon Valley, s-au ferit sa mentioneze explicit termenul „crypto” in declaratia de presa cu ocazia acestui anunt, dar avand in vedere ca este parte a lumii digitale, iar multe platforme din acest sector detin carduri crypto, e putin probabil ca noua optiune sa nu aiba integrata si securizata inclusiv tranzactiile cu token-uri virtuale.

„Tap to pay” va fi lansat pana la sfarsitul anului in curs si va reprezenta o adevarata utilitate si simplificare pentru cei aproape 90% de comercianti si retaileri din SUA care folosesc Apple Pay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort