ghid

Crypto Updates 13.03.2022 – Ultimele stiri importante din crypto!

Crypto Updates 13 Martie

Parteneriat intre FTX si Tomorrowland

Marele exchange, va intra intr-o colaborare prin filiala sa europeana cu cel mai popular festival de pe continent.

Anuntul a fost facut cu entuziasm de co-fondatorul festivalului, care a precizat ca spargerea granitelor creativitatii si inovatiei este in adn-ul Tomorrowland, completat ulterior de directorul executiv al FTX care a mentionat ca imbinarea dintre crypto, muzica si evenimente este fenomenala. Parteneriatul dintre cele doua entitati se va extinde pe toate editiile sezoniere organizate de belgieni. Deja a fost lansata o colectie de 6500 de jetoane nefungibile cu titlul „A letter from the Univers”, din care 1500 vor fi distribuite participantilor. Va fi organizat si un concurs „The Quest”, care va premia castigatorii cu alte NFT-uri. Planul celor doua brand-uri este de a explora diverse aplicatii de web3, de a integra metaverse-ul si a permite plata tichetelor cu monde virtuale.

Pentru FTX, noile stiri sunt adevarate boom-uri, dupa prezenta de la SuperBowl si anuntarea parteneriatului cu Coachella.

Kevin O’Leary: 20% din portofoliul meu este in crypto

Celebrul investitor, poreclit „Mr. Wonderful” a declarat recent ca o cincime din averea sa este indexata in monede virtuale si blockchain.

Spre deosebire de alti mari investitori precum Warren Buffet sau Jamie Dimon, care detesta sau sunt reticenti cu privire la piata crypto, O’Leary sustine cu mandrie acest segment, in special startup-urile digitale aflate la inceput de drum. Antreprenorul este de asemenea constient de riscurile si speculatiile ce vin cu acest domeniu, dar se informeaza constant asupra tuturor proiectelor de anvergura. Acesta detine 32 de pozitii, printre care Etherum, Solana, Avalanche, dar si capital FTX in sine. A investit in cel putin o unitate privata de exploatare Bitcoin, dar si-a vandut fondurile detinute in firme de minerit. O’Leary este de asemenea fondatorul si presedintele unui ETH denumit O’shares, din 2015, care insa nu se ramifica si pe zona monedelor virtuale, fiind axat mai mult pe companii profitabile si business-uri ce ofera dividente.

Kevin O’Leary este de asemenea cel care a infiintat Softkey Software Products si e co-propietar al Storage Now Holdings.

Marea Britanie: Toate ATM-urile crypto sunt ilegale

Guvernul de la Londra a pornit o actiune totala de restrictionare a bancomatelor de crypto valuta, datorita lipsei de reglementari.

Mai precis, Autoritatea de Conduita Financiara (FCA) a anuntat ca neexistand un aviz pentru firmele ce opereaza in zona sectorului virtual, implicit nici ATM-urile acestora nu pot fi considerate legale. Unul dintre operatorii crypto populari, din spatiul englez, ce detin bancomate, Gidiplus, a fost in proces cu Autoritatea, insa a pierdut definitiv procesul de acordare a licentei, pe motiv ca modul de functionare a monedelor virtuale, nu poate fi reglementat prin Regulamentul privind spalarea banilor. De asemenea, judecatoria a mai specificat ca proprietarul firmei, nu avea cunostiinte sau expertiza vizavi de Regulament. FCA va trimite notificari catre toti operatorii din domeniu sa-si inchida masinariile sau vor suferi consecintele legii si avertizeaza din nou investitorii, ca se expun unor riscuri majore din cauza unei lipse de protectie specifice reglementarii.

Pe teritoriul Regatului Unit exista 80 de bancomate, dintre care doar in capitala sunt 50, iar firme care opereaza in zona crypto ar fi undeva la 250 ramase neinregistrate.

Elon Musk ramane fidel crypto

CEO-ul Tesla si fondatorul Tesla sustine in continuare sectorul descentralizat, in ciuda inflatiei si problemelor macro-economice si sociale.

Intr-un tweet dat pe pagina sa, cu privire la actualitatea greoaie a zilelor noastre, multimiliardarul a mentionat ca imobilele si actiunile in companii pot fi investitii mult mai bune, decat economiile sau depozitele in dolari. Acesta adăugat ferm ca are in continuare mare incredere in monedele virtuale, in ciuda gradului mare de risc si volatilitatii ridicate, in special Bitcoin, Dogecoin și Etherum pe care le deține si pe care nu le va vinde. Mesajul lui Musk a atras un post asemanator si din partea directorului executiv al MicroStrategy, Michael Saylor, care a afirmat ca Bitcoin este aur.

Reamintim ca Tesla a acceptat plati cu Bitcoin din 2021, ulterior a anulat decizia si s-a reorientat spre, Dogecoin moneda aparuta dintr-o gluma, care a explodat efectiv dupa acest deal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort