ghid

Crypto Updates 28.02.2022 – Ultimele stiri importante din crypto!

Crypto Updates, 28 Februarie

Colorado va accepta monedele virtuale

Guvernatorul Jared Polis, vrea sa faca din regiunea pe care o conduce, un rival demn care sa concureze cu hubul crypto, Miami.

Se doreste ca orasul situat in Rocky Mountain sa devina primul loc unde activele digitale vor putea fi folosite pentru plata taxelor si impozitelor. Colorado este deja primul stat care a implementat tehnologia blockchain in infrastructura guvernului local. Polis, este un fan al pietei crypto de mult timp, in timpul campaniei sale din 2014 pentru Congres, a acceptat donatii in Bitcoin. Acesta si-ar dori sa poata implementa un cadru pentru monedele virtuale pana in vara si sa transforme Colorado intr-un adevarat stat digital. 

Observarm o tendinta tot mai crescanda in randul statelor din SUA, ce doresc o reglementare si implementare a pietei crypto de la California, Arizona, Tennessee care au in plan astfel de initiative.

Ebay ar putea accepta platile cu crypto

Una dintre cele mai mari platforme de marketplace din lume, ia in considerare plata cu monede virtuale pe viitor.

Compania americana infiintata in 1995, vrea sa devina un un fanbase pentru generatia Z si mileniala, iar asta ar insemna si integrarea crypto in comertul sau. Directorul executiv al firmei, Jamie Lannone, desi sustine ca in momentul de fata nu se pot efectua plati cu token-uri, ia insa in calcul orice sugestii in acest sens, compania fiind intr-o continua descoperire si documentare despre noi forme de plata, dorind sa transforme platforma intr-un marketplace al sustenabilitatii, care sa contina atat bunuri fizice, cat si digitale. Ebay a avut in plan integrarea Bitcoin anul trecut, dar e posibil ca in 2022 acest lucru sa se si realizeze. Pe 10 martie, de ziua CEO-ului, vor aparea noi informatii despre viitorul pe Ebay si eventuale metode alternative de comert,  conform lui Lannone.

Platforma deja permite NFT-urile pentru tranzactii, chiar daca nu a existat un anunt oficial in acest sens, insa este un domeniu ce a explodat anul trecut si e foarte iubit de utilizatorii site-ului.

Proiectele crypto, victima preferata a nord-coreenilor

Cele mai multe atacuri cibernetice au venit in ultimul an dinspre statul comunist din sudul Asiei, ne arata un datele scoase la iveala de experti rusi in securitatea sistemelor tehnice.

Grupurile de hacking din tara lui Kim Jong-un au tintit si sustras milioane de dolari din startup-urile axate pe crypto. Cei raspunzatori de aceste acte, se numesc „BlueNorOff” si sunt parte colectivului Lazarus, detinut de regimul de la Phenian. Aceste atacuri reusesc pentru ca cele mai multe dintre startup-uri, aflate la inceput de drum, nu au tehnologia blockchain inchegata si atunci pot fi lansate usor oferte, scrisori, contracte si alte tipuri de scamuri. Softurile folosite de asiatici sunt de ultima generatie, au la baza inginerie sofisticata si folosesc malware, pacalindu-si victimele sa descarce fisiere rau famate.

Chainalysis estimeaza ca peste 400 de milioane de dolari au fost sustrasi de nord-coreeni, fondurile ar fi fost folosite pentru programele lor nucleare si pot ocoli usor sanctiunile datorita descentralizarii lor.

Un olandez a creat NFT-uri pentru fiecare angajat

Daniel Rozenberg, un artist din Tara Lalelelor, a lansat 7.9 miliarde de jetoane nefungibile pentru fiecare angajat al Planetei.

Poreclit Dadara in comunitatea artistica, olandezul, impreuna cu platforma RAIRtech, au dat drumul acestor colectii de certificate digitale similare, pentru a oferi o identitate imuabila pe blockchain. Proiectul este parte a unui experiment social si a unui sentiment de repulsie fata de o piata tot mai umflata, cu produse „rare si limitate, pentru comunitati exclusive”. Desi toate activele vor fi la fel, fiecare va avea propriul sau numar de serie si acestea pot fi achizitionate de pe Polygon cu 1 MATIC bucata (1,5$ valoarea monedei la momentul redactarii materialului).

Colectia olandezului se numeste „Crypto Greyman”, iar caracteristica principala este unicitatea numarului de serie, care e dat de ordinea secventiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort