ghid

CryptoGodz – Joc NFT Play-to-Earn inspirat din Dota 2! Potential? Pareri

CryptoGodz

In lumea aflata mereu in crestere, a jocurilor de tip Play to Earn, CryptoGodz aduce si putina nostalgie, cu mecanisme de joc si aspecte ale personajelor asemanatoare cu cele din jocuri vechi si indragite, cum ar fi World of Warcraft sau Dota. Prezinta o lume fantastica in care jucatorii pot obtine eroi si se pot “lupta” cu ei, evident, pentru recompense cu valoare in lumea reala.

Povestea

Dupa ce un Sentz asemanator unui zeu a salvat universul CryptoGodz de la razboaie si haos, a urmat o perioada pasnica, in care Sentz au devenit Godz Stones si Umbras malefice si-au planificat revenirea si distrugerea lor. In timp ce Sentz adorm, Umbras revin si ii distrug pe cei deja deveniti God Stones pe care ii considera nevrednici, iar rolul jucatorilor este sa trezeasca Sentz din God Stones inainte sa fie prea tarziu.

Gameplay

Exista mai multe activitati pe care jucatorii le pot face, cum ar fi luptele cu Umbraz, duelele cu Sentz ale altor jucatori sau chiar si dungeons.

Fiecare Sentz prezinta un tip de raritate, iar fiecarui tip de raritate ii corespunde o probabilitate de a se trezi si Will Power, scorul principal al fiecarui Sentz: Antic (41%, 50-95), Trezit (25%, 96-141), Hermit (15%, 142-187), Mistic (8%, 188-233), Eter (6%, 243-279), Semizeu (3%, 280-323) sau Nemuritor (2%, 324-369). Personajele sunt obtinute prin achizitionarea unui Godz Stone din GodzShop (cu echivalentul a $30 in $GODZ) si transformarea acestuia prin Transmutatie. Evident, cu cat un Sentz este mai rar, cu atat sunt mai putine sanse sa fie obtinut dintr-un Godz Stone, insa va avea un Will Power si deci o valoare mai mare.

In functie de raritate, Sentz obtinuti din Godz Stones care sunt vandute in Presale-ul initial vor avea Will Power aditional si numele “ARES” (Will Power aditional, in functia rancului de raritate: +32, +30, +28, +26, +24, +22, +20). Daca unui jucator nu ii place Sentz-ul obtinut, poate opta pentru Burning, proces pentru care va primi ca recompensa 20% din pretul pentru minting din acel moment.

Mecanisme de lupta

Un jucator ar trebui sa fie activ in joc si sa aiba cel putin o batalie pe zi pentru a-si putea completa Daily Quest-ul, al carui recompensa este un Trinity Key (cu care se va putea deschide un “cufar cu comori”).

Pentru a putea incepe o batalie, un jucator va fi nevoit, in primul rand, sa cumpere Godz Stones si sa le transforme in Sentz. Mai apoi, va trebui sa cumpere un Legion Badge care ii va corespunde armatei lui de Sentz, care costa echivalentul a $20 in $GODZ si, de asemenea, are 5 rankuri de raritate. Un Sentz poate purta un numar diferit de Legion Badges in functie de rankul de raritate, iar fiecare Legion Badge are o probabilitate de a fi obtinut in functie de acelasi criteriu: un Legion Badge de raritate 1 (sansa 45%), doua de raritate 2 (sansa 35%), 3 de raritate 3 (sansa 12%), 4 de raritate 4 (sansa 5%) si 5 de raritate 5 (sansa 3%). Per total, un numar maxim de 10 Legion Badges va fi permis per cont.

Nu in ultimul rand, jucatorul va trebui sa le dea Sentz-urilor Elan Vital, o resursa care trebuie reachizitionata periodic: va costa echivalentul a $7 in $GODZ o reincarcare pe 7 zile, a $12 pe 15 zile si a $22 pe 30 de zile.

Atat bataliile cu Umbras, cat si duelurile impotriva altor Sentz, vor oferi jucatorilor recompense in $GODZ, in functie de cat de grea a fost batalia. Duelurile impotriva altor Sentz vor oferi castigatorilor si Rank Points, care ii vor ajuta sa urce pe leaderboard si sa primeasca alte recompense in $GODZ.

Token-ul GODZ

Token-ul principal de utilitate al CryptoGodz este GODZ, un token de tip BEP20 care va fi utilizat pentru toate tranzactiile din cadrul jocului. Se poate obtine profit si din Staking, sau, in mod activ, prin obtinerea unor NFT-uri in cadrul jocului care vor fi mai apoi vandute pentru preturi mai mari decat suma care a fost investita. Staking-ul poate fi realizat si prin Apeswap, activitate ce va duce si la obtinerea de token-uri BANANA.

Token-ul GODZ se tranzactioneaza in momentul de fata la pretul de 0.048$, iar supply-ul maxim este de 74 milioane de tokeni.

Merita?

Este bine de tinut cont de doua aspecte: GODZ este un utility token, a carui valoare in raport cu banii “reali” depinde de cum se schimba in raport cu alte criptomonede, iar cel mai profitabil mod de a investi in GODZ, dupa parerea noastra, este participarea activa in joc.

https://cryptogodz.io/

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort