Cu trenul prin Europa – Interrail, solutia perfecta!

ghidultauonline

Cu trenul prin Europa | Călătoria cu trenul este o experiență magică, fantastică și excepțională, pentru cine nu-l cunoaște, Interrail este un program european în care cooperează numeroase companii de căi ferate, oferind bilete în care călătorul poate lua toate trenurile din Europa pe care le dorește într-un anumit timp, și toate acestea la un preț foarte rezonabil.

Pentru a face o călătorie cu Interrail prin Europa Centrală, este recomandat să se planifice orecum o rută din timp, dar fără a avea așteptări de a o îndeplini neapărat, pentru că așa cum știm deja în călătorii, totul se schimbă mereu, iar acesta este unul dintre principalele avantaje ale Interrail, nu trebuie să vă planificați traseul, puteți prinde trenurile dorite pe măsură ce mergeți.

Interrail pune la dispoziție mai multe pachete pentru călători cum ar fi:

Cinci zile de călătorie nelimitată cu trenul

Călătoriți cu câte trenuri doriți de la miezul nopții până la miezul nopții în fiecare dintre zilele de călătorie.

O aventură de o lună

Puteți folosi zilele de călătorie oricând în termen de 1 lună de la data începerii. Activați-vă permisul atunci când doriți să începeți să călătoriți, apoi începeți să adăugați călătorii la permisul dvs. pe măsură ce mergeți.

Beneficii suplimentare și reduceri

Economisiți în timp ce călătoriți cu reduceri în toată Europa la orice, de la atracțiile de top până la excursii cu feribotul și sejururi la pensiuni cu cei peste 100 de parteneri ai Interrail (https://www.interrail.eu/)

Interrail: Călătorii cu trenul în Europa – Graz, Austria
Interrail: Călătorii cu trenul în Europa – Ljubljana, Slovenia!
Interrail: Călătorii cu trenul în Europa – Zagreb, Croația
Interrail: Călătorii cu trenul în Europa – Veneția, Italia

Lasă un comentariu

ro_RORomanian