ghid

DeFi Kingdoms – Cel mai important joc Play-to-Earn construit pe Harmony!

DeFi Kingdoms

Proiectul DeFi Kingdoms este un proiect crypto cu o forta imensa, castigand teren ca cel mai important si mai mare joc de tip Play-to-Earn construit pe Harmony.

In continuare, vom prezenta acest proiect si iti vom oferi cele mai importante motive pentru care sa investesti.

Ce este DeFi Kingdoms?

DeFi Kingdoms, prescurtat DFK, este, dupa cum am mentionat si mai sus, un joc de tip Play-to-Earn construit pe blockchain-ul Harmony, ce parca te transpune in jocurile copilariei datorita aspectului pixelat.

Jocul DeFi Kingdoms este echipat cu o multitudine de functionalitati, precum un schimb descentralizat (DEX), un fond de lichiditate (LP) si o serie de NFT-uri bazate pe utilitati.

Utilizatorii se pot folosi de Hero NFT pentru a participa la misiuni, pentru Staking, pentru a participa la fondul de lichiditati sau la multe alte activitati in cadrul jocului.

In prezent, DeFi Kingdoms este cel mai semnificativ proiect de pe Harmony, iar in prezent se extinde si pe blockchain-ul Avalanche. Jocul este o adevarata provocare si intr-o reala competitie cu Axie Infinity.

Gameplay DeFi Kingdoms

Desi proiectul DeFi Kingdoms este inca in dezvoltare, exista deja functii complet functionale, unde utilizatorii pot participa cu ajutorul celor doua criptomonede aflate in joc, ONE si JEWEL.

JEWEL este token-ul nativ al jocului DeFi Kingdoms, simbol necesar pentru a cumpara articole din joc, dar si pentru a indeplini sarcini specifice.

Pentru a finaliza o sarcina, este necesar ca jucatorii sa se deplaseze in anumite locatii sau sa comunice cu anumite persoane. 

Functionalitatile jocului sunt reprezentate de:

  • Piata: mai exact, DEX-ul jocului; piata este o functionalitate foarte importanta a jocului, deoarece JEWEL, token nativ al proiectului, poate fi utilizat doar in acest cadru;
  • Banca: acesta este locul in care JEWEL poate fi tinut la Staking pentru xJEWEL, mai exact banca recompenseaza jucatorii cu un numar de xJEWEL egal cu JEWEL pe care acesta a depus-o, impartit la raportul bancar din momentul respectiv;
  • Gradina: acesta reprezinta, de fapt, fondul de lichiditati al jocului, unde jucatorii pot tine la Staking o pereche de tokeni, JEWEL + un token la alegere, pentru a castiga recompense.

Functionalitatile care sunt inca in dezvoltare sunt urmatoarele:

  • Taverna: piata NFT unde jucatorii pot achizitiona Hero NFT pentru a juca;
  • Portal: odata ce un Hero este achizitionat, jucatorii isi pot invoca Heroes cu JEWEL aici. 

Hero NFT

Inca in curs de dezvoltare, Hero NFT va reprezenta partea centrala a jocului. Jucatorii nu au nevoie de un Hero pentru a participa la banca, la piata sau la gradina. In schimb, jucatorii vor avea nevoie de Hero pentru a participa la misiuni, pentru a se angaja in profesii si pentru a lupta in PVP.

Token-ul JEWEL si ONE

Asa cum am mentionat, token-ul nativ al jocului este JEWEL. Este necesar un token pentru a incepe jocul si pentru a plati taxele.

Pentru fiecare tranzactie JEWEL, un procent din acesta este distribuit pentru a fi depus in banca si pentru a recompensa detinatorii xJEWEL, adaugat in trezoreria comunitatii, returnat ca recompense de cautare si finantat la costul de dezvoltare.

O alta moneda utilizata in joc este moneda ONE, care poate fi achizitionata de pe platformele compatibile, precum KuCoin sau Gate.io.

Viitorul DeFi Kingdoms | Pareri

Proiectul DeFi Kingdoms este inca in dezvoltare, motiv pentru care consideram ca viitorul acestui proiect este promitator.

Proiectul a crescut rapid si a depasit multe repere. Acest proiect este unul dintre cele mai mari de pe Harmony, noi fiind de parere ca jocul poate prelua cu usurinta spatiul GameFi.

In schimb, din cauza faptului ca echipa de dezvoltare este anonima, este necesara o doza de precautie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort