ghid

DeGeThal – Conceptul de care lumea are nevoie! Pareri DTM | Proiect romanesc

DeGeThal

DeGeThal este, pe scurt, proiectul romanesc care uneste banking-ul traditional si lumea crypto, intr-o singura platforma. Actioneaza ca un “pod” perfect intre cele doua lumi, legatura de care era nevoie intre ce a fost si ce urmeaza sa fie, intre trecut si viitor.

Fie ca este vorba de o persoana fizica sau juridica, aceasta isi va putea introduce toate datele financiare in platforma DeGeThal, iar platforma ii va permite accesul imediat si simplu la orice proces de care ar avea nevoie, de la acceptarea platilor pana la transferul de bani / crypto.

Ecosistem si principii de functionare

DeGeThal se bazeaza mai ales pe portofelul digital pe care il va putea folosi fiecare utilizator, care va suporta o varietate mare de valute, atat in bani “clasici” cat si cand este vorba despre criptomonede. Alte elemente importante ale platformei vor fi Exchange-ul si Liquidity Pool-ul, portofelul si marketplace-ul pentru NFT-uri, programul de Staking (cu recompense!), Payment Gateway-ul, solutiile DeFi si Private Banking.

Pentru simplitate, fiecare cont cu IBAN sau crypto este legat de utilizator, asadar orice proces financiar poate fi realizat in 2 click-uri. Aspecte precum acesta rezolva o problema evidenta a lumii crypto, anume introducerea ei in viata oamenilor care gasesc conceptul confuz si greu de inteles. Automatizarea proceselor (de ex: daca nu exista suficiente fonduri in contul primar pentru realizarea unei plati, fondurile necesare vor fi retrase din al doilea cont, al treilea, etc.) este de asemenea o modalitate inovativa de a atrage oameni care au retineri fata de acest domeniu.

DeGeThal isi va crea, in plus, propriul Exchange, care va dispune de un Liquidity Pool propriu, care va permite tranzactii rapide si usoare cu token-ul nativ platformei, DTM, dar si cu alte criptomonede si bunuri digitale.

Payment Gateway-ul este, pe scurt, aspectul platformei care va permite tranzactiile cu criptomonede realizate intre un vanzator si un cumparator. Un gateway de incredere este extrem de important in momentul de fata, din ce in ce mai multe companii cautand sa introduca posibilitatea achizitionarii produselor lor cu criptomonede, iar DeGeThal raspunde acestei nevoi.

Aplicatia platformei

Astazi, totul este digitalizat si la indemana tuturor. Ideea de aplicatie pentru banking nu este una noua, insa DeGeThal vine cu o serie de aspecte cu adevarat inovatoare ale aplicatiei:

 • Interfata usor de utilizat
 • Integrare excelenta de criptomonede si bani clasici
 • Integrare PSD 2 care permite conturi si carduri cu mai multe valute (PSD2 – regulatie europeana pentru banking electronic care faciliteaza procesul)
 • Siguranta atat a criptomonedelor, cat si a banilor clasici
 • Integrarea mai multor blockchain-uri
 • Trimitere si primire de bani / crypto cu un singur click
 • Software care automatizeaza platile
 • Integrare DeFi
 • Guvernanta comunitatii (utilizatorii si detinatorii de token DTM vor putea vota in privinta unor decizii importante legate de directia pe care o va urma proiectul)
 • Taxe mici
 • APY mare (Annual Percentage Yield – dobanda)
 • Cashback
 • Customer support extrem de rapid

Token-ul DTM si cardurile DeGeThal

Token-ul nativ platformei, al carui IDO va avea loc in prima parte a anului 2022, va avea o multime de utilitati, printre care: accesul la Private Banking, reduceri la toate taxele platformei, bonusuri de Staking, accesul la carduri Premium / Platinum, Cashback. In plus, va fi principalul token de guvernanta pentru Exchange-ul DeGeThal.

In plus fata de token-ul propriu, DeGeThal va integra si propriile carduri, fiecare cu beneficii distincte:

 • Cardul Golden Black Premium, cu beneficiile: Cashback pentru achizitiile cu cardul, acces la diverse zone / beneficii din diverse aeroporturi, hoteluri, restaurante, taxe mai mici la exchange-uri, reducere de 50% la Seminarul Crypto DeGeThal anual, seminar lunar educativ gratuit, acces la Private Sale-uri ale proiectelor viitoare.
 • Cardul Platinum, cu toate beneficiile cardului Golden Black Premium, plus  gratuitate si acces la un loc VIP la Seminarul Crypto DeGeThal anual, acces gratuit la “biblioteca platformei” (care contine workshop-uri, training-uri crypto, dezvoltare personala, etc.), acces privat la clubul investitorilor si doua calatorii de afaceri exclusive anual (unde pot fi intalniti toti membrii echipei DeGeThal si alti investitori).
 • Cardul Titanium, cu toate beneficiile cardului Platinum, plus varianta debit si consiliere personala financiara.

Merita?

In momentul de fata, DeGeThal este exact conceptul de care lumea are nevoie: un pod intre banking-ul clasic si blockchain-uri. In viitor, aceasta initiativa ii va asigura un loc important in clasamentul tuturor platformelor de banking de orice fel. Potentialul DeGeThal este imposibil de ignorat si cu siguranta ar trebui sa se afle macar pe lista de curiozitati ale oricarui investitor serios (mai ales avand in vedere si oportunitatile de networking pe care le prezinta!).

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort