ghid

Elrond a cumparat Utrust, unul dintre cei mai mari procesatori de plati!

Elrond Utrust

Utrust este platforma de plati care imbina modalitatile traditionale de plata si tehnologia blockchain pentru a oferi utilizatorului cea mai buna experienta de cumparare.

Token-ul nativ UTK este construit pe platforma Ethereum, insa Utrust accepta platile in mult mai multe criptomonede astfel facand experienta de utilizare mult mai facila.   

Principalele avantaje ale folosirii Utrust

  • Conversie instanta intre crypto si fiat
  • Protectie fata de utilizator
  • Taxe foarte mici
  • Tehnologia suporta orice crypto wallet
  • Integrarea cu tehnologia Web3

Cum functioneaza?

Tranzactiile prin Utrust sunt posibile doar pentru magazinele online care accepta acest tip de plata. Dupa ce ai gasit magazinul care accepta plata prin Utrust, vei putea converti instant crypto in fiat, pentru fiecare conversie se percepe o taxa de 1%

Elrond a achizitionat Utrust. Ce se schimba?

Aceasta miscare este pentru Elrond un mare castig pe viitor. Fiind o tehnologie care permite pana la 100,000 de tranzactii pe secunda pare logica actiunea de a cumpara unul dintre cei mai mari procesatori de plati din lumea crypto, Utrust.

Odata cu integrarea Utrust in network-ul Elrond, vor putea revolutiona tot ceea ce tine de procesarea online a platilor.

  • Procesarea platilor se va intampla aproape instant si la un cost trivial, ceea ce este in ajutorul comerciantilor, care folosind metodele actuale de plati online platesc taxe destul de mari.
  • Cei de la Elrond vor sa creeze impreuna cu Utrust o tehnologie cu numele de Merchant Yield, tehnologie bazata pe Web3. Acest proiect va fi de mare folos in urmatorul mod: folosind aceasta tehnologie, comerciantii nu vor mai trebui sa plateasca nici o taxa pentru procesarea tranzactiilor, in schimb ei vor fi cei care vor primi un mic procent, aceasta inseamna o crestere majora a profiturilor unei companii.

Un procesator clasic de plati online, pe langa faptul ca viteza tranzactiilor este redusa, acesta aplica comerciantului si o taxa de 3%-11% per tranzactie, ceea ce mai ales pentru companiile mici este o suma uriasa. Insa cu tehnologia Merchant Yield care urmeaza sa fie dezvoltata de Utrust si Elrond, acel procent nu numai ca nu va mai trebui platit, insa companiile vor primi ele un mic procent pentru fiecare tranzactie.

Faptul ca Utrust a intrat in ecosistemul Elrond nu poate insemna decat evolutia tehnologiei. Suntem incantati de lucrurile pe care cele doua companii vor sa le faca impreuna si speram ca totul sa decurga bine.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort