TOP 9 amusement parks in Romania

Karoline

Romania este cu siguranta o tara care ofera numeroase posibilitati de distractie in aer liber atat pentru copii cat si pentru adulti, adrenalina si distractia fiind activitati care fac parte din viata noastra. Parcurile de distractii sunt locul ideal unde sa experimentezi lucruri noi alaturi de cei dragi, sa te distrezi si sa iti reincarci bateriile.  O zi petrecuta intr-un parc de distractie este cu siguranta o aventura de care ai nevoie din cand in cand. De asemenea, copiii fiind iubitori desavarsiti a acestor locuri. Si pentru a ne asigura ca ai parte de distractie, ti-am pregatit o lista cu cele mai populare parcuri de distractie din Romania.

Parcuri de distractii din Romania

Parc Aventura Brasov

Este situat in Brasov si reprezinta unul dintre cele mai mari parcuri de aventura din Romania. Acesta pune la dispozitia clientilor 16 cai de niveluri de dificultate progresiva, fiecare dintre ele fiind marcata cu o culoare diferita. Parc Aventura Brasov inseamna curaj, emotie, adrenalina, distractie, indemanare si forta, un loc ideal unde sa iti petreci timpul alaturi de cei dragi. 

Program: 15 martie-29 noiembrie, miercuri-duminica in intervalul 10-17:00. In lunile de iarna parcul este inchis. Pretul unui bilet care include 3 ore de aventura pentru copii este de 80 ron si pentru adulti 90 ronDescopera aici si alte obiective turistice din Brasov.

Cazare Parc Aventura Brasov

  • Grand Hotel  se afla intr-o zona rezidentiala linistita din Brasov, inconjurata de munti la aproximativ 400 de metri de Parc Aventura si reprezinta una dintre cele mai bune obtiuni din oras. Pretul unei nopti de cazare pentru doua persoane porneste de la 230 ron cu mic dejun inclus si poate fluctua in functie de perioada aleasa.

Edenland Park 

Edenland Park se afla in localitatea Balotesti, la doar 20 de minute distanta de Bucuresti si reprezinta destinatia ideala pentru aventura in aer liber, relaxare si distractie. Este cel mai mare parc de aventura din Romania si ofera o varietate larga de activitati in aer liber, atat pentru copii cat si pentru adulti. Edenland Park este deschis zilnic incepand cu ora 10:00 iar pretul unui bilet porneste de la 25 ron si poate creste in functie de activitatile alese. Vezi aici si alte obiective turistice din Muntenia.

Cazare Edenland Park

  • Snagov Lakeview Residences este situat in Tincabesti, la doar 5 kilometrii de parcul de distractie si este un loc perfect unde sa petreci cateva zile intr-un decor de poveste si privelisti fascinante. Pretul unei nopti de cazare pentru doua persoane porneste de la 300 ron si poate fluctua in functie de perioada aleasa.

Escalada Park Gura Humorului

Escalada Park se afla in Gura Humorului si ofera emotii si distractie la inaltime in aer liber intr-un peisaj idilic. Parcul dispune de 9 trasee cu grade crescatoare de dificultate cu cate 10 pana la 15 statiuni. De asemenea, exista 8 trasee cu peste 60 de elemente de catarare. Este locul potrivit pentru aventurierii tineri si adultii tineri in suflet. 

Program: Mai-septembrie: parcul este deschis zilnic in intervalul 10-19:00. Octombrie-Aprilie: parcul este deschis doar in weekenduri in intervalul 10-16:00. Pretul pentru doua ore de distractie, inchirierea echipamentului si instruire este: pentru copii 40 ron, iar pentru adulti 45 ron. Descopera aici si alte obiective turistice din Bucovina.

Cazare Escalada Park

  • Rose Residence  se afla la 5 minute de parcul de distractii si reprezinta una dintre cele mai apreciate si bine cotate unitati de cazare din Gura Humorului. Este o locatie eleganta, cocheta si primitoare. Pretul unei nopti de cazare pentru doua persoane porneste de la 400 ron si poate fluctua in functie de perioada aleasa.

Arsenal Park

Arsenal Park se afla in orasul Orastie, judetul Hunedoara si este unul dintre cele mai populare parcuri de aventura din tara. Acesta acopera o suprafata de 88 de hectare si este un parc dedicat recreerii si activitatilor in aer liber. Complexul are un aquapark, un parc de aventuri, terenuri dedicate sportului  si centru de divertisment, locul perfect unde sa gasesti atat activitati de relaxare cat si pentru adrenalina. Arsenal Park este deschis doar in sezonul cald iar pretul unui bilet porneste de la 30 ron si poate creste in functie de activitatile alese. Vezi aici si alte obiective turistice din Transilvania.

Cazare Arsenal Park

  •  Hotel Dacor este situat la 10 minute de condus parcul de distractie, situat intr-o zona centrala, cu camere spatioase si elegante. Pretul unei nopti de cazare pentru doua persoane porneste de la 220 ron si poate fluctua in functie de perioada aleasa.

Balu Park, Harghita

Balu Park este unul dintre cele mai vechi parcuri de aventura din tara, situat intr-un cadru natural de o frumusete rara, printre crestele Carpatilor Orientali si este locul perfect unde sa petreci o zi plina de adrenalina si distractie alaturi de cei dragi. Aici vei gasi 11 trasee cu grade diferite de dificultatea care au 190 de elemente de joc si 190 de platforme montane. Vedeta parcului este tiroliana lunga de 985 metri din care 350 metri traverseaza un lac. 

Programme de primavara: Vineri – Duminica între orele 09-19:00 Luni – Joi: Inchis, exceptand rezervarile grupurilor organizate. Program de vara: Luni – Duminica între orele 09-19:00 Program de toamna: Vineri – Duminica intre orele 09-19:00. Luni – Joi: Inchis, exceptand rezervarile grupurilor organizate. Din noiembrie pana in aprilie parcul este inchis. Pretul unui bilet pentru copii este de 60 ron si pentru adulti 70 ron. Fiecare bilet este valabil 3 ore. Vezi aici si alte obiective turistice din Transilvania.

Cazare Balu Park

  • Pensiunea Bella Vita se afla la 80 de metri de Parcul Balu situata intr-o zona inconjurata de natura cu un peisaj care iti taie respiratia. Pretul unei nopti de cazare pentru doua persoane porneste de la 260 ron si poate fluctua in functie de perioada aleasa.

Club Aventura, Salina Praid

Club Aventura din Salina Praid, judet Harghita este situat la 120 de metri in subteran, si este primul parc de distractii din tara care imbina traseele cu elemente pe stalpi cu trasee pe roca de sare. Aici te asteapta poduri din coarda, butuci suspendati si tiroliene, toate pentru a completa distractia atat pentru copii cat si pentru adulti. Parcul se mandreste cu 8 trasee cu grade de dificultate diferite si o tiroliana. Salina Praid este deschisa zilnic in intervalul 10-20:00 Pretul unui bilet porneste de la 35 ron si creste in functie de activitatile alese. Vezi aici si alte obiective turistice din Transilvania.

Cazare zona Club Aventura

  • Pensiunea Qubik Praid is located in Ocna de Jos, 3 km from the adventure club and is a new location, with a unique and elegant design, and offers all the necessary facilities for a dream stay. The price of one night's accommodation for two people starts from 280 ron and can fluctuate depending on the chosen period.

Water Park Otopeni

Water Park Otopeni is the largest water park in Romania. It is a water park for the whole family, with fun spaces for young and old, but also relaxation spaces for parents. With 22 slides, 6 pools and multiple other activities, it is a perfect summer destination where you will have both adventure and fun, as well as relaxation. The Water Park is open during the summer season Monday-Sunday from 11-18:00. The price of a ticket for children starts at 60 ron, for pupils and students 75 ron and for adults 95 ron. Vezi aici si alte obiective turistice din Muntenia.

Cazare Water Park

  • RIN Airport Hotel is only 20 meters away from the amusement park and is the ideal place to stay. The hotel has all the facilities for a relaxing and peaceful stay. The price of one night's accommodation for two people starts from 325 ron and can fluctuate depending on the chosen period.

Aqua Magic Mamaia

It is one of the most popular amusement parks in Romania, located at the southern entrance of Mamaia resort, Constanta county. Here you will have unique experiences, a park with slides and attractions that will quench your thirst for excitement and adrenaline. It is also the ideal place where you can relax with a massage after a tiring adventure in the park. Aqua Magic Mamaia is open daily during the summer season from 10-18:00. The price of a ticket for children starts from 35 ron and for adults the price starts from 70 ron. If you have arrived in Mamaia, we recommend you to visit Constanta, discover here the sights of Constanta.

Cazare Aqua Park Mamaia

  • Zenith - Top Country Line - Conference & Spa Hotel is located 250 metres from the amusement park and offers a panoramic view of the Black Sea in every season. It is one of the most appreciated and well rated hotels in Mamaia. The price of a night's accommodation for two people starts from 430 ron with breakfast included and can fluctuate depending on the chosen period.

Aqua Park Eforie

Aqua Park Eforie is located on Belona Beach in Eforie Nord and is one of the most modern water amusement parks in Romania, being a perfect place to spend a day full of fun and adrenaline with your loved ones. It is equipped with 12 slides, and fun places for both children and adults. Aqua Park Eforie is open daily in the summer season from 10-18:00. The price of a ticket for adults is 60 ron and for children 30 ron. From Eforie, it's a short walk to Constanta, so we recommend a visit to Constanta, discover here the sights of Constanta.

Cazare Aqua Park Eforie

  • Hotel Alis is located in Eforie Nord, 5 minutes walk from the amusement park and is a modern and spacious location that offers all the facilities for a dream stay here. The price of one night's accommodation for two people starts from 980 ron with breakfast included and can fluctuate depending on the chosen period.

Leave a Comment

en_USEnglish