ghid

Endless Battlefield – Noul joc de TOP de tip Play-to-Earn! Un metavers de strategie militara si de exploatare

Endless Battlefield

Industria jocurilor de tip play-to-earn a luat o amploare foarte mare in ultima perioada, iar lucrurile nu par a se opri aici. In confirmarea acestei afirmatii, vine proiectul Endless Battlefield, despre care vom vorbi in continuare.

Ce este Endless Battlefield?

Endless Battlefield, cunoscut in industria crypto sub abrevierea EB, reprezinta un metavers de strategie militara si de exploatare, construit pe Unreal Engine.

Utilizand planete ca harta, Endless Battlefield ofera o varietate de moduri pentru a satisface cele mai dificile si diferite nevoi ale jucatorilor.

Jocul accepta moduri FPS / TPS intensive, ce le permit jucatorilor competitivi sa se bucure de experienta de pe campul de lupta si de cucerire a punctelor militare.

Endless Battlefield, de asemenea, medii captivante pentru jucatori, permitandu-le sa recolteze, sa exploateze, sa pescuiasca, sa vaneze si sa creeze unelte.

Cu scopul de a construi un metarvers bogat si distractiv, EB introduce un sistem unic de alianta, un sistem de constructie, un sistem de origine si un sistem de tranzactionare.

Caracteristicile jocului Endless Battlefield

Jocul Endless Battlefield este descris printr-o serie de caracteristici specifice, precum:

  • mediu sandbox cu potential urias: sandbox este construit la nivel de planeta, aspect ce ofera jucatorilor posibilitatea sa experimenteze in mod liber lumea si sa actioneze ca un cetatean virtual; in acest sens, diverse distractii si piese de razboi incitante sunt disponibile pentru o scara larga de jucatori;
  • First Person / Thid Person Shooting: jucatorii au posibilitatea de a comuta intre cele doua in timpul luptei; abilitatile de tintire si de tragere sunt avantaje competitive pentru a supravietui pe campul de lupta;
  • univers fictiv: jocul permite crearea unei lumi bazata pe tema competitiei resurselor, umanitatii si persistentei conflictelor, oferind jucatorilor o experienta captivanta pentru a forma aliante si pentru a lupta pentru resurse limitate;
  • abilitati de viata: jocul permite realizarea unor diverse metode de colectare a resurselor, precum recoltarea, expoatarea lemnului, pescuitul, mineritul, vanatoarea si altele;
  • planeta metavers: jucatorii au posibilitatea de a coopera simultan cu aliante pentru a construi case, baze militare, etc. pentru a trai, a se distra si purta un razboi in acest mediu metavers;
  • gamefi, NFT: recompensele vor fi alocate jucatorilor activi prin distribuirea de NFT si monede crypto; armele, vehiculele si prada vor fi tranzactionabile ca NFT pentru a stimula circulatia activelor jocului.

Gameplay Endless Battlefield

Endless Battlefield este alcatuit din trei capitole principale:

  • razboiul modern bazat pe competitia pentru resursele pamantului;
  • razboiul viitorului bazat pe explorarea resurselor spatiale;
  • razboiul arcului bazat pe explorarea supravietuirii.

Primul capitol al versiunii actuale este razboiul modern.

Pentru a incepe jocul, este necesar ca utilizatorii sa creeze un personaj.

In „combat mode”, fiecarui utilizator i se va atribui un personaj implicit gratuit si sunt necesare EB+EBC daca jucatorii doresc sa isi schimbe aspectul persoajelor.

In „planet online mode”, jucatorii trebuie sa isi personalizeze personajele pentru a incepe adventura, iar costul acestui proces este de 10 EB + 100 EBC.

Sistemul de nivele nu este valabil intr-o etapa incipienta a jocului. Pentru a creste nivelul unui personaj, este necesara consumarea unei cantitati fixe de tokeni sau a unui NFT special.

Fiecare personaj prezinta doua atribute importante: puncte de sanatate(HP) si puncte de rezistenta(SP). Atunci cand acestea sunt spuizate, este necesar ca jucatorii sa obtina potiuni pentru a le restaura si pentru a continua jocul.

Cu exceptia EB si EBC care pot fi transferate intre aceste doua moduri, personajele, armele si instrumentele detinute de un jucator nu pot fi transferate intre cele doua moduri.

Token-ul EB

Jocul Endless Battlefield ofera doua monede, EB si EBC, ambele reprezentand stimulente pentru utilizatori pentru a juca jocul.

EB este token-ul nativ al jocului cu un supply maxim de 1 miliard. Moneda EB ofera valori sistemului Endless Battlefield, unde detinatorii acestei monede pot participa la guvernarea comunitatii si la vot pentru a influenta deciziile majore, precum rata de emisie.

De asemenea, monedele EB sunt utilizate si necesare cand jucatorii creeaza un caracter, forjeaza arme rare, cumpara NFT si modernizeaza orase principale.

EBC este utility token-ul cu un supply nelimitat. În modul de lupta, EBC servesc drept bilete pentru a initia batalia. In modul online Planete, EBC poate fi castigat si consumat prin vanzarea de materii prime, fabricarea de potiuni si baterea NFT-urilor tehnologice.

Se merita investitia in EB?

Dupa cele expuse anterior, putem concluziona faptul ca Endless Battlefield reprezinta un joc ce ofera jucatorilor libertate totala si sentimentul aventurii, permitandu-le sa exploreze vastul peisaj, isi construiesc propria tara si intalnesc animale unice.

Endless Battlefield se afla inca la inceput de drum si prezinta un potential urias de dezvoltare, motiv pentru care noi credem ca investitia in acest proiect poate fi una foarte profitabila pentru pasionatii jocurilor de tip play-to-earn.

In schimb, trebuie sa tineti cont de faptul ca piata criptomonedelor este extrem de volatila, motiv pentru care recomandarea noastra este sa nu investiti niciodata mai mult decat va permiteti sa pierdeti.

Voi ce parere aveti despre Endless Battlefield?

www.ebgame.io

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort