ghid

ESX – Ce este si cum functioneaza? Cea mai mare retea de sali de fitness!

ESX Romania

Pe masura ce umanitatea a evoluat, activitatile zilnice au devenit tot mai sedentare – daca, acum nu mult timp, oamenii erau obisnuiti sa lucreze in agricultura, astazi, marea majoritate a populatiei are locuri de munca “de birou”. Asadar, oamenii sunt nevoiti sa isi aloce timp special pentru activitate fizica, ceea ce nu este mereu simplu, in functie de cat de incarcat le este programul.

Iata, asadar, problemele care apar: oamenii nu au timp sa mearga la sala; nu doar atat, dar isi fac planuri sa mearga la sala, cumpara abonamente, iar acei bani sunt apoi irositi, deoarece nu isi respecta planurile in final. Solutia?

Ce este ESX si cum functioneaza

ESX este reprezentata cel mai bine de aplicatia lor, care poate fi descarcata prin Google Play, App Store si AppGallery. Prin ea, utilizatorii pot achizitiona un abonament ESX. Cu acel abonament, utilizatorii au apoi acces la aproape 400 de sali de fitness din Romania, zilnic. Cardio, aerobic, piscina, pilates, zumba si multe altele – toate sunt incluse!

Inca de la lansare, ESX s-a bucurat de o crestere exponentiala a afacerii. In fiecare an, cifra lor de afaceri a crescut de 4 ori, dovada ca nu “inventeaza probleme”, ci ofera solutii la probleme reale, existente.

Un alt aspect care atrage utilizatorii catre ESX este, cu siguranta, posibilitatea de a beneficia de programe educationale, atat de fitness, cat si de nutritie, care asigura eficienta antrenamentelor pe care le fac.

Paradoxul sport & pandemie

In mod normal, oricine ar crede ca, in contextul pandemiei, afacerea ESX a avut de suferit. Evident, pandemia a adus anumite probleme si a insemnat acceptarea unor schimbari de plan – insa echipa ESX a dat dovada de inventivitate si dedicatie. Nu au renuntat la misiunea lor de a ajuta oamenii sa fie activi si sanatosi, in orice conditii, si au adaugat si planuri de sport pe care le poate face oricine acasa, cu sau fara echipament. Asa se explica, asadar, cum ESX a continuat sa creasca chiar si in pandemie.

Planuri de viitor & posibilitati

Pentru viitor, echipa ESX are in plan numai idei bune si inovative. Cel mai impresionant – isi doreste sa devina prima sala virtuala din Romania in metaverse. Datele pe care le au despre utilizatori vor fi folosite in scopuri din ce in ce mai eficiente, cum ar fi implementarea de componente AI care vor folosi acele date pentru a crea programe de fitness, nutritie sau chiar motivatie speciale pentru fiecare utilizator. Este evident ca, pe masura ce experiente fiecarui client va deveni din ce in ce mai personalizata, si ESX va continua sa creasca si sa se bucure de meritele muncii lor.

Nu in ultimul rand, ESX continua sa se apropie de implinirea unui scop important: extinderea si in strainatate, atat in Europa, cat si in afara ei. Posibilitatile sunt nelimitate si orice persoana interesata de fitness, metaverse, sau ambele, ar trebui sa fie cu ochii pe echipa ESX si evolutia lor in viitorul apropiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort