ghid

GALA Games – Potential urias in 2022! Ce este si cum functioneaza

Gala Games

Industria jocurilor virtuale este intr-o continua crestere si dezvoltare, incepand sa implementeze in cadrul jocurilor cat mai multe elemente din lumea reala. In aceasta categorie se incadreaza si Gala Games, o platforma ce isi propune schimbarea, intr-o oarecare masura, a industriei jocurilor virtuale, prin oferirea utilizatorilor a unui control 100% asupra jocurilor lor.

Lansata in anul 2020, platforma GALA Games reprezinta una dintre primele evolutii in ceea ce priveste nisa de jocuri play-to-earn.

Ce este platforma GALA Games?

Platforma GALA Games este descrisa ca fiind o platforma de „jocuri blockchain pe care cu siguranta iti doresti sa le joci”. Echipa din spate pune accent, in primul rand, pe calitatea jocurilor, decat pe lansarea de jocuri de tip MVP intalnite in mod normal in industria play-to-earn.

Proiectul este construit pe blockchain-ul Ethereum si pe blockchain-ul Binance, iar token-ul GALA este utilizat ca mijloc de schimb in jocuri, in magazin, dar si pe intreaga platforma.

Mai mult decat atat, platforma GALA Games isi propune sa creeze un mediu in care jucatorii sa isi poata pastra proprietatea deplina asupra articolelor lor virtuale, spre deosebire de sistemul actual centralizat in care jucatorii isi pierd obiectele din joc atunci cand acestea sunt interzise sau cand platformele respective se inchid.

NTF-urile utilizate in joc exista pe reteaua Ethereum si sunt complet separate de Gala Games.

In prezent, doar doua dintr-un total de opt jocuri sunt in versiune beta, restul aflandu-se in dezvoltare. Unele dintre jocuri necesita descarcare si instalare in prealabil, altele pot fi jucate direct pe platforma.

  • Fortified – in dezvoltare
  • Town Star – versiune Beta
  • Spider Tanks- versiune Beta
  • Echoes of Empire – in dezvoltare
  • Last Expedition – in dezvoltare
  • Legacy – in dezvoltare
  • Mirandus – in dezvoltare
  • The Walking Dead: Empires – in dezvoltare

Criptomoneda GALA

GALA reprezinta un utility token ERC-20 utilizat in ecosistemul Gala Games, o platforma de jocuri bazata pe Ethereum. GALA poate fi folosit ca mijloc de schimb intre participantii la ecosistem si pentru achizionarea de active digitale, NFT-uri.

Utilizatorii pot contribui la ecosistemul Gala Games prin rularea unui Gala Node. Acest lucru necesita ca utilizatorii sa achizitioneze o licenta, dupa care vor putea rula software-ul nodului de pe computerul lor de acasa si vor putea castiga recompense sub forma de token-uri GALA si NFT-uri rare. In prezent, aceasta licenta costa ~ 13.000 USD in Ethereum (ETH), GALA sau Basic Attention Token (BAT).

Cum functioneaza GALA?

Jocurile play-to-earn si blockchain nu reprezinta o noutate in industria criptomonedelor. In schimb, proiectul GALA Games are cateva atuuri care, fara indoliala, il ajuta sa isi croiasca propriul drum si sa se deosebeasca de celelalte proiecte din industrie.

Jocurile din proiectul GALA Games ofera utilizatorilor experiente bazate pe blockchain, cu foarte multe jocuri pe lista sa. Acestea includ jocuri RPG, jocuri de explorare spatiala, jocuri de aparare si multe alte categorii de jocuri.

GALA vs Steam/GOG

GALA Games se aseamana, intr-o oarecare masura, cu marketplace-ul Steam sau GOG, prin faptul ca ofera o mare varietate de jocuri din care utilizatorii pot alege si se pot juca. Diferenta consta in faptul ca, spre deosebire de aceste magazine, pe platforma GALA Games, toate jocurile sunt absolut gratuite si pot fi accesate prin blockchain prin intermediul unei aplicatii descentralizate.

De asemenea, jucatorii au acces la un magazin NFT complet, ce ofera suport pentru toate activele din joc detinute de utilizatori. Aceste articole sunt impartite in sase clase de raritate, si anume: Common, Uncommon, Rare, Epic, Legendary si Ancient. Acestea pot fi cumparate si vandute in mai multe criptomonede, datorita integrarii sale cu CoinPayments.

Reteaua GALA Games depinde de noduri detinute de comunitate, care ajuta la alimentarea platformei. De asemenea, echipa de dezvoltare si personalul de operare interactioneaza in permanenta cu comunitatea pentru a determina ce jocuri sau ce functii sunt cele mai cautate de catre utilizatori.

De unde cumperi token-ul GALA?

Exista cateva platforme de tranzactionare prin intermediul carora poti cumpara sau vinde token-uri GALA, precum: Binance, Gemini, Poloniex, Coinbase, Gate.io, Huobi Global, Lbank, etc.

Se merita investitia in GALA?

Predictiile in ceea ce priveste token-ul GALA pentru anul 2022 spun ca pretul acestuia va creste, atingand un apogeu al pretului. Dupa ce utilizatorii investesc in acest token, sansele ca pretul acestuia sa scada sunt foarte mici. Pretul estimat al token-ului in anul 2022 este de ~ 1.9 USD.

Bineinteles, este doar o predictie de pret, neputand fi siguri ca va fi sau nu asa. Tinand cont de aceste predictii, putem spune ca token-ul poate fi benefic atat pentru cei care au investit pana acum, cat si pentru cei care se hotarasc acum sa investeasca.

Potentialul acestei monede este foarte mare. Cu siguranta, se observa o crestere benefica a token-ului, putand fi obtinute profituri uimitoare cu aceasta. In schimb, trebuie tinut cont si de faptul ca, din cauza volatilitatii, exista si riscuri. De aceea, recomandarea noastra este sa nu investiti mai mult decat va permiteti sa pierdeti.

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul