ghid

GameFi – Cum investesti in crypto gaming inainte de listare

GameFi
GameFi

GameFi este o platforma de tip launchpad IGO (Initial Gaming Offering), care le permite creatorilor de jocuri de tip blockchain sa isi accelereze succesul jocurilor si criptomonedelor aferente, si jucatorilor sau investitorilor sa se informeze in ceea ce priveste criptomonedele native acelor jocuri inainte ca acestea sa fie lansate si sa cumpere un lot initial de criptomonede pe care creatorii il ofera, adica acest IGO. Este platforma perfecta pentru cei care isi doresc sa investeasca in mai multe jocuri de tip blockchain, toate fiind prezentate impreuna, la indemana.

Cum functioneaza GameFi

Orice platforma de tip IGO nu este altceva decat intalnirea armonioasa dintre industria de gaming si conceptul de DeFi. Este un trend relativ nou in lumea crypto, aparut odata cu cresterea popularitatii jocurilor de tip blockchain, ca o metoda prin care creatorii pot obtine fonduri initiale pentru jocurile lor, in timp ce investitorii pasionati de jocuri au ocazia de a investi chiar in pasiunea lor, exact asa cum ar investi in orice alt tip de DeFi (sau, cei care nu sunt pasionati de jocuri, au ocazia de a investi intr-o industrie care se afla intr-o crestere constanta si sigura in momentul de fata). Doi dintre partenerii platformei, de exemplu, sunt Gold Fever si WAM app, despre care puteti gasi informatii aici si aici.

Caracteristici importante GameFi

GameFi este caracterizat, inainte de toate, de viteza accelerata a obtinerii popularitatii unui joc, posibila prin ideea inovatoare de a le aduna pe toate pe o singura pagina web, de pe care investitorii le pot urmari simultan si comparativ. Game Market-ul si Auction House-ul sunt, de asemenea, aspecte extrem de importante ale platformei, oferind tuturor posibilitatea de a vinde NFT-urile obtinute in jocuri, respectiv de a le scoate la licitatie (sau, de a le cumpara si de a participa la licitatie).

Ce propune platforma: functionalitati si integrari

 • Game Aggregator – Locul comun in care orice creator, investitor sau jucator poate gasi toate noile jocuri de tip blockchain, ce criptomonede si NFT-uri ofera fiecare, si multe altele
 • Yield Guilds – Ceea ce le ofera investitorilor sansa de a castiga un venit pasiv. Presupune concepte deja consacrate, cum ar fi oferirea spre imprumut sau inchiriere a diverselor NFT-uri, Staking, etc.
 • Launchpad-ul – Platforma dedicata IGO-urilor si primelor interactiuni dintre creatori si investitori / jucatori
 • GameFi Accelerator – Template-uri si instrumente puse la dispozitia creatorilor pentru inlesnirea si grabirea procesului de creatie

   Avantaje oferite creatorilor de jocuri:

 • Relatii simple intre proprietari si jucatori
 • Finantare in procesul de creare bazata pe jucatori
 • Expunere rapida a jocurilor la un nivel mare

   Avantaje oferite investitorilor:

 • Integrarea mai usoara a jucatorilor (numiti si scholars) in scopul profitului din investitiile lor
 • Primii care au acces la token-urile jocurilor mari
 • Nivel mai ridicat de liquidity pentru bunurile aferente jocurilor

   Avantaje oferite jucatorilor:

 • Acces la jocuri fara taxe suplimentare
 • Monitorizare rapida si usoara a tuturor jocurilor
 • Posibilitatea de a converti criptomonede sau NFT-uri obtinute prin joc in alte criptomonede (cum ar fi ETH)

   Cum realizez investitii sau optez pentru Staking

   Oricine se poate conecta la reteaua GameFi prin urmatoarele retele si portofele aferente:

 • Ethereum prin MetaMask, WalletConnect, BSC Wallet si CoinbaseWallet
 • BSC prin MetaMask, BSC Wallet si WalletConnect
 • Polygon prin MetaMask si WalletConnect

Cum investesc in proiect prin platforma GameFi.org?

Pentru a avea posibilitatea unei alocari initiale pe proiectele noi, ai nevoie sa tii la Staking token-ul nativ GAFI, iar in functie de cat de mult GAFI ai la Staking, poti sa primesti sau nu alocare de token-uri ale proiectelor noi.

Rank-urile de Staking le vedeti mai jos:

Pentru Rookie ai nevoie de 20 GAFI la Staking, pentru Elite – 100, Pro – 500, iar pentru Legend ai nevoie de NFT-uri.

Ai nevoie cel putin de rank-ul Rookie ca sa poti sa speri la o alocare pe un anumit proiect de gaming. Rank-ul nu garanteaza o alocare ci mai multe sanse sa primesti o alocare.

Cat costa un GAFI?

In momentul de fata, token-ul GAFI este listat pe CoinMarketCap cu o valoare de $189.09 si poate fi achizitionat prin PancakeSwap, Gate.io, Hoo, ZT, BKEX, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort