ghid

Gate.io pareri, avantaje, taxe si comisioane | Merita?

Gate.io pareri
Gate.io pareri

Gate.io pareri | Am tot vorbit despre exchange-uri populare la noi pe blog dar nu am precizat nimic despre acest exchange ce devine din ce in ce mai cunoscut, si anume Gate.io.

Gate.io este un exchange de criptomonede care a inceput sa prinda teren in ultimii ani, odata cu aceasta “febra” crypto.

Despre Gate.io

Exchange-ul apare in anul 2017 sub numele de Gate.io, insa acesta figurand inca din 2013 sub numele de Bter.com, schimbandu-si numele ulterior in 2017.

Exchange-ul a fost creat de catre Lin Han. Desi bazele lui sunt in china, in acest moment exchange-ul nu mai are nicio legatura cu China. Se speculeaza ca odata cu schimbarea numelui in 2017 Gate.io de fapt a fost vandut catre o companie Americana. In acest moment sursele spun ca sediul Gate.io este in Virginia, SUA.

Gate.io suporta undeva la 400 de criptomonede si ofera multe perechi de tranzactionare cu comisioane destul de competitive exchange-urilor mai populare. Cele mai populare si mai tranzactionate crtiptomonede din acest moment le puteti gasi, cumpara si tranzactiona chiar pe acest exchange. 

Pareri Gate.io

Tinand cont ca vorbim despre un exchange nu atat de popular, prima intrebare pe care o punem este legata de increderea si securitatea pe care o ofera acesta.

In platforma Gate.io au fost investite sume importante de bani pentru a spori cat mai mult securitatea si increderea. Fondurile, economiile si investitiile clientilor sunt bine securizate si protejate cu ajutorul sistemelor descentralizate cat si a celor centralizate. Folosindu-se ambele metode, banii utilizatorilor sunt in siguranta permanenta.

Au actualizari frecvente si se adauga sisteme noi de securitate pentru a proteja cat mai bine activele tuturor utilizatorilor.

Token-ul GateToken (GT)

In anul 2020 a fost introdus token-ul GT ca si metoda de schimb. Cu acest token puteti avansa in acel “nivel de experienta”, avand beneficii in comisioane mult mai mici, dar si multe altele.

Gate.io a declarant ca va atribui cat mai multe activitati acestui token pentru a mari valoarea si pentru a-l face din ce in ce mai folosit si cunoscut.

Parerea generala despre Gate.io?

Potrivit mai multor utilizatori exchange-ul Gate.io este unul destul de bun. Sistemul si echipa acestui exchange se misca destul de rapid, nu au existat cazuri nerezolvate sau probleme majore in sistem. Toata lumea a fost multumita si majoritatea dintre acestia inca o folosesc cu sucses.

Taxe si comisioane mici

Taxele si comisioanele sunt apropiate de exchange-urile mari si cunosute, 0.2% comision pe tranzactie, in cazul in care nu detineti niciun token GT(niciun nivel de experienta). Daca detineti token GT, in functie de suma de GT detinuta, primiti diferite discounturi iar comisionul va fi mult mai mic decat cel mentionat mai sus.

Pe viitor se anunta tot mai multe proiecte si utilitati pentru acest exchange, deci acest exchange are unda verde din partea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort