ghid

GoCryptoMe – Cea mai noua tehnologie pentru a-i ajuta pe altii!

GoCryptoMe

GoCryptoMe, prescurtat GCME, este un protocol DeFi avansat care ruleaza pe multiple blockchain-uri. Principala activitate a celor de la GCME este de a imbunatati modul in care crowdfunding-ul este realizat. Daca pana acum crowdfunding-ul se facea doar cu monede fiat, in prezent trebuie sa ne adaptam la noile tehnologii si anume la blockchain.

Am mentionat mai sus ca GCME ruleaza pe mai multe blockchain-uri si anume: Binance Smart Chain, Ethereum, Avalanche si Polygon. Ceea ce GCME doresc sa faca este sa inlature centralizarea si sa mareasca viteza tranzactiilor atunci cand vorbim de donatii. Pe langa acestea, GCME s-au ingrijit si de interfata de utilizare a aplicatiei, fiind usor de folosit de catre oricine.

Insa unul dintre cele mai importante lucruri este acela ca strangerea de fonduri prin GCME se va efectua pastrand anonimitatea celui care doneaza, insa pastrand tot procesul transparent.

Ce probleme rezolva GCME?

 1. Tehnologiile traditionale de strangere de fonduri au, cel mai adesea, probleme de securitate si transparenta. Vedem campanii de crowdfunding pe retelele de socializare, insa de cele mai multe ori nu avem garantia ca donatia noastra va ajunge la cineva care are nevoie. Aceasta lipsa de transparenta sta in calea increderii oamenilor, care prefera sa nu doneze fiindca nu sunt 100% siguri ca banii vor ajunge unde trebuie.
 2. Cele mai multe aplicatii actuale de crowfunding percep o taxa per tranzactie. Cea mai cunoscuta aplicatie de crowdfunding este Kickstarter care percepe o taxa intre 3 si 5%, ceea ce pentru unii oameni este un impediment sa doneze.

Cum rezolva GCME aceste probleme?

 1. Fiindca este construit folosind tehnologia blockchain, GCME este complet descentralizat lasand loc unei transparente totale in ceea ce privesc tranzactiile efectuate. Pe langa aceasta, stim ca tehnologia blockchain este una dintre cele mai sigure tehnologii din momentul de fata.
 2. GCME percepe o taxa, insa banii stransi din aceste taxe vor fi distribuiti dupa cum urmeaza:
  • 1% – cu aceasta suma vor fi platite toate cheltuielile in ceea ce priveste functionarea aplicatiei
  • 1% vor merge catre GCME token
  • 0.5% vor merge catre cei ce detin DAO NFT-uri
  • 0.5 vor merge catre buyback, o tehnologie implementata de catre cei de la GCME

GCME Token

GCME este criptomoneda nativa a acestei tehnologii, moneda care va fi folosita pentru donatiile efectuate in interiorul platformei.

In total exista 100 de milioane de astfel de monede in circulatie. In prezent, GCME valoreaza 0.11 dolari

Ca sa putem sa ne facem o opinie despre GCME trebuie sa vedem care sunt planurile de viitor ale acestui proiect.

Pentru primul sfert de an au in vedere lansarea website-ului, lansarea token-ului, lansarea platformei, 10.000 de holderi

Pentru al doilea sfert de an, 20.000 de utilizatori

Iar pentru a doua jumatate a anului, cei de la GCME spera sa ajunga la 50 de mii de utilizatori.

Concluzie, merita?

In concluzie, GCME este un proiect care ne ajuta sa facem un bine in societate si anume sa donam bani in special catre start-up-uri, sau catre cauze in care credem.

Desi GCME este inca la inceput, aceasta castiga popularitate pe zi ce trece, desi exista si oameni care nu vad un viitor stralucit in GCME. De aceea este important sa asteptam sa vedem cum va evolua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort