ghid

HEX – Primul blockchain de tip CD! Cum functioneaza? Merita? Pareri HEX

HEX Crypto

HEX Crypto | Creat de Richard Heart, care este si creatorul PulseChain si PulseX, HEX este primul blockchain de tip CD (Certificate of Deposit). CD-urile sunt mai valoroase decat multe alte bunuri si active sau valute, si, pragmatic, cel mai atractiv aspect pentru utilizatori sunt dobanzile pe care le ofera, mult mai mari decat cele oferite de conturi bancare.

Ce este un CD?

Un CD este una dintre modalitatile clasice prin care un investitor putea, in trecut, sa lase un depozit substantial la o banca pentru o perioada predefinita, urmand sa primeasca in schimb dobanzi procentuale.

In lumea crypto, conceptul de CD nu a fost inca explorat de multe platforme, HEX fiind printre primele care implementeaza acest sistem. Diferentele dintre ce s-ar intampla la o banca normala si ce se intampla cu HEX cuprind: dobanzi mai mari (40% la HEX, spre deosebire de doar 2% la o banca), tehnologie P2P avansata si sigura, lipsa totala de birocratie. Practic, investitorul in HEX devine propria lui banca, isi creeaza propriile reguli si isi controleaza propriul venit mai mult ca niciodata.

Construit pe Ethereum

Exact ca Pulse si PulseX, Hex este construit pe Ethereum si respecta standardele ERC20. Acest aspect inseamna ca este foarte compatibil cu un numar extrem de mare de portofele crypto si exchange-uri, dar si ca fiecare tranzactie cu $HEX presupune o taxa care merge catre Ethereum.

Siguranta garantata

Spre deosebire de alte platforme crypto, chiar mai mari decat HEX, inca de la lansarea din decembrie 2019, site-ul platformei a functionat 100% din timp. Nu a fost niciodata victima unui hacker, iar codul pe care functioneaza nu a avut nici un bug pana in prezent.

Token-ul HEX

Token-ul HEX, de tip ERC20, nativ platformei HEX, este listat in momentul redactarii cu un pret de $0.1959, un numar de 173,411,074,413 de HEX coins aflandu-se in circulatie activa.

Exchange-urile prin intermediul carora se poate achizitiona includ, insa nu se limiteaza la: Bitget, HitBTC, FMFW.io, Uniswap, XT.COM.

Staking si Stakes multiple

Ca orice alt token ERC20, token-ul HEX permite Staking-ul. Perioada de Staking poate fi aleasa de utilizator, de la 1 pana la 5555 zile (aproximativ 15 ani), iar cu cat perioada de Staking este mai mare, cu atat si recompensele vor fi mai mari.

Daca un investitor alege sa isi retraga token-urile Staked inainte de termen, dobanzile primite de toti ceilalti investitori care inca se afla in perioada de Staking vor creste.

In plus, aspect cu adevarat inovativ: un investitor poate avea Stakes multiple! Din acest punct de vedere, este posibila crearea unui Staking ladder, adica Staking-ul pentru 3, 4, 5 ani, de exemplu. In acest mod, un investitor va primi dobanzi multiple din Staking, si token-uri HEX aproape constant, in mod aproape complet pasiv.

Staker

Oricine stie ca un investitor in crypto trebuie sa fie mereu gata de actiune, mereu la curent cu ultimele noutati. Pentru simplitate si utilitate, HEX dispune de aplicatia mobila Staker, disponibila atat pentru telefoanele Android, cat si cele care functioneaza pe sistemul iOS. Prin ea, investitorii in HEX pot urmari in timp real ce se inatmpla cu token-urile lor Staked si recompensele lor.

Pareri HEX

O singura privire rapida aruncata asupra modului de functionare HEX ne spune un lucru cert: Staking-ul este incurajat ca modalitate de obtinere a unui profit pasiv. Se stie, de asemenea, ca este o platforma sigura si inovativa prin smart contracts-urile implementate, dar si ca tranzactiile pe blockchain sunt extrem de usor de realizat prin intermediul aplicatiei Staker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort