ghid

Humans.ai – Proiectul romanesc ce imbina Inteligenta Artificiala si tehnologia blockchain!

Humans.ai

Ce este humans.ai?

Intai de toate, humans.ai este un proiect romanesc creat de Sabin Dima, in care este implicat si Razvan Munteanu, sotul Deliei, care a fost lansat cu putin timp in urma si care a avut un mare success chiar din prima zi.

In ziua de astazi, din ce in ce mai multe date cu care noi interactionam sunt influentate de Inteligenta Artificiala, tehnologie care ne este indispensabila in aceasta noua era.

Humans este primul framework ce imbina AI (Artificial Intelligence) si tehnologia blockchain. In esenta, Humans este o platforma axata pe creatiile bazate pe AI, de unde lumea poate sa dezvolte, sa vanda sau sa cumpere tehnologii AI si sa le foloseasca in propriile proiecte. Tehnologiile AI sunt sub forma de NFT-uri.

Desi, Inteligenta artificiala ne este indispensabila, aceasta poata si sa ne dauneze. Pentru acest fapt, cei de la Humans s-au axat si pe partea etica a Inteligentei Artificiale asigurandu-se ca tehnologia AI este folosita numai in scopuri pozitive.

In primul rand, Humans se ocupa si de partea “plictisitoare” a procesului de creare a unui AI si anume marketing-ul. Folosind Humans, o persoana care creeaza tehnologii AI nu va ma trebui sa se preocupe de partea de marketing, acest proces este asigurat de Humans care pun la dispozitie o platforma unde fiecare isi poate vinde AI-ul creat.

Componentele Humans:

  1. AI Library  – Dezvoltatorii de AI au la dispozitie o platforma unde isi pot implementa si perfectiona algoritmul, dar si o platforma unde il pot pune la dispozitia celorlalti.
  2. AI Training System –  Se ocupa cu optimizarea algoritmului
  3. Digital Genome –  De exemplu, daca vrei sa iti digitalizezi vocea si sa creezi o aplicatie de genul text-to-speech, vocea ta va fi sub forma de NFT, iar acesta este un genom digital, pe care il poti folosi doar tu sau il poti vinde permitand si altora sa iti foloseasca vocea.
  4. Aplicatii – Utilizatorii vor putea crea aplicatii folosindu-se de tehnologiile AI din platforma. Pentru a crea aplicatii, utilizatorii vor trebui sa aiba la Staking tokenul nativ $HEART.
  5. Humans Studio – Aceasta platforma este un fel de framework pentru dezvoltatorii de aplicatii. Acesta le faciliteaza munca fiind mult mai usor pentru dezvoltatori sa creeze aplicatii utilizand humans Studio. Folosind aceasta platforma fiecare poate testa sau antrena un algoritm folosind propriul set de date.

Proof-of-Human:

Proof-of-human este un nou mecanism de validare blockchain ce permite oamenilor sa foloseasca date biometrice pentru a dovedi, spre exemplu, detinerea unui NFT. Desi Humans se bazeaza in mare parte pe dezvoltarea tehnologiilor AI, acestia si-au dat seama ca pana la urma cea mai buna verificare este cea facuta de oameni.

In plus, acest Proof-of-human asigura calitatea etica a Inteligentei Artificiale din platforma filtrand orice tehnologie care nu isi are locul. Pentru mai multe detalii legate de Proof-of-Human, va invitam sa parcurgeti aritcolul dedicat si mult mai cuprinzator al celor de la humans.ai, aici.

Ce este $HEART

Humans folosesc trei tipuri de tokeni pentru a asigura functionalitatea completa a tehnologiei: $HEART token, NFTs si ERC20 tokens.

In primul rand, toate platile din interiorul platformei Humans se vor efectua in $HEART, insa acesti tokeni pot fi folositi si la Staking, care este principalul mod in care Humans functioneaza.

De asemenea, folosind $HEART se vor putea crea NTF-uri.

NFT-urile sunt folosite pentru a putea lega dezvoltatorul de tehnologia pe care a creat-o asigurand faptul ca in timp acesta isi va pastra drepturile pentru tehnologia creata.

In total exista 7.8 miliarde de tokeni dintre care putin peste 330 de milioane se afla deja in circulatie. In prezent, valoarea unui token $HEART este de aproximativ 0.15 dolari.

In momentul de fata, $HEART poate fi cumparat folosind KuCoin, UniSwap, Gate.io, Tokero si MEXC insa cu siguranta in scurt timp va fi disponibil si pe alte exchange-uri.

Humans.ai – AI Startup of the Year 2021

Humans.ai a fost numit Startup-ul anului 2021 in ceea ce priveste Inteligenta Artificiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort