ghid

Hypto – Depuneri si retrageri in FIAT pentru exchange-urile crypto!

Hypto Crypto

Proiectul Hypto este o inovatie atat pentru lumea crypto, cat si cea a finantelor traditionale, actionand ca un “pod” intre cele doua, mai ales in cazul proceselor de tip vanzare-cumparare. Chiar creatorii platformei explica foarte succint si clar care este scopul acesteia:

“Am vrut sa democratizam accesul la o platforma de management si retinere a datelor analitice pentru comerciantii offline, prin construirea unei aplicatii pentru consumatori care ar ajuta consumatorul sa-si transforme cardul de credit/debit emis de banca in card de fidelitate pentru toate magazinele offline”.

Asadar, pe scurt, Hypto creeaza posibilitatea ca vanzatorii sa isi cunoasca mai bine cumparatorii prin date analitice, iar consumatorii sunt rasplatiti pentru actiunile lor.

Cum functioneaza?

Ce ofera Hypto, de fapt? Simplu: pornind de la scopurile lor conceptuale antementionate, Hypto revizualizeaza finantele dintr-un punct de vedere mult mai simplu si pragmatic. Separa fiecare componenta a proceselor financiare si le ofera creatorilor de software pentru finante toate resursele de care au nevoie, prin intermediul codului open-source disponibil pe site-ul lor.

Prin distribuirea acestui cod open-source, Hypto accelereaza procesul de descentralizare a finantelor, oferind o baza pe care mii de minti luminate din intreaga lume vor putea construi.

Sistem inovativ

Fara a intra in prea multe detalii tehnice, structura Hypto se bazeaza pe 3 mari fundatii. Aplicatiile create, impreuna cu creatorii independenti de software care le folosesc, contribuie la crearea de Conectori Hypto (cod nou open-source). Acestea sunt oferite initial de serviciile web Hypto, pe care le utilizeaza si aplicatiile si creatorii. Asadar, este conceput un sistem simbiotic, care se poate auto-sustine pe termen lung si poate sa evolueze si sa se extinda natural.

Primul produs

Pe langa codul open-source oferit, Hypto si-a construit deja si primul produs: un agregator de plati care are deja un mare succes, operand din 2018 si procesand peste $100m zilnic. Practic, Hypto poate facilita tranzactiile dintre orice vanzator si cumparator prin agregatorul de plati, in diverse cazuri:

  • Marketplace-uri; Hypto directioneaza platile catre vanzatori instant, fara erori.
  • Imprumuturi; Hypto distribuie imprumuturi instant, oferind o experienta cat mai buna a utilizatorului
  • Colectii; Conturile virtuale pot fi utilizate pentru a automatiza si reconcilia colectiile de orice fel
  • Gaming online; Hypto incurajeaza recompensarea jucatorilor

Planuri pentru viitor

Echipa Hypto si-a propus multe strategii de crestere organica pentru 2022. In primul sfert al anului, isi doresc sa isi lanseze un nou produs de tip registru pentru start-up-uri, dar si sa exploreze mai intens posibilitatile de construire de infrastructura pentru produse de plati DeFi. Un aspect interesant: Hypto isi doreste, de asemenea, sa experimenteze integrarea de dApps pentru Web3!

Merita?

Desi lumea crypto descentralizata creste si se dezvolta exponential, domeniul finantelor inca pare reticent cu adaptarea la noile sisteme. Hypto reprezinta un pas important spre descentralizarea finantelor, un pas pe care nu multe platforme indraznesc sa il faca. Utilizarea produselor lor de diverse companii inseamna generare directa de profit prin taxe, in timp ce crearea de noi produse cu ajutorul codului lor open-source inseamna o crestere constanta a popularitatii platformei, deci prezinta un potential enorm.

Link-uri

https://www.hypto.in/

https://economictimes.indiatimes.com/tech/funding/hypto-raises-3-million-in-seed-funding-from-stellaris-others/articleshow/87335489.cms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort