ghid

Idei de afaceri – Cele mai bune idei de afaceri 2021!

Incepand cu anul 2020 printre tineri a inceput sa fie la moda “independenta financiara” si “antreprenoriatul”. Asa cum am mai discutat in articolele trecute despre afaceri, cea mai importanta, mai ales pentru tineri la inceput de drum in afaceri este ideea.

Asadar, in articolul de astazi vom discuta depre cele mai bune si inspirate idei de afaceri pe care le puteti aplica imediat la voi in oras pentru a va lansa in lumea afacerilor inca de tineri, insa aceste idei nu sunt doar pentru tineri, ele se aplica si in cazul celor mai maturi sau care au mai avut afaceri in trecut.

In primul rand trebuie stabilit bugetul alocat pentru deschiderea afacerii.

Trebuie tinut cont, mai ales in aceasta perioada pandemica, sansele sa fie inchise mai multe afaceri din diverse domenii se maresc, asadar la deschiderea unei afaceri, asa cum poate ati mai citit in cartile de antreprenoriat, bugetul trebuie sa includa si o rezerva financiara pentru rularea afacerii (cu venituri 0) pentru minim 3 luni. Fara aceasta rezerva, sansele sunt foarte mari de a da faliment foarte rapid. Pe langa partea financiara trebuie sa tineti cont de timpul pe care il aveti la dispozitie pentru afacerea propiu-zisa.

Idei de afaceri cu buget redus (1000 euro buget de deschidere)

In aceasta situatie, la un buget atat de redus trebuie sa compensati foarte mult prin munca.

Blog, cursuri…

Cu acest buget se preteaza foarte bine urmatoarele: blogurile, pagini personale cu diverse cursuri, etc.

Servicii de inchiriere

Serviciile de inchiriere merg si ele foarte bine. Doresti sa dai o mini-petrecere la tine acasa, cu prietenii si ce nu poate lipsi de la o petrecere? Narghileaua, exact! Daca investiti cu cap cei 1000 de euro astfel incat sa oferiti un pachet complet de inchiriere narghilea, succesul este garantat. Precum acest exemplu sunt si multe altele, trebuie doar sa le cautati si sa va dati seama care ar merge mai bine in fiecare zona.

Idei de afaceri cu o investitie initiala de 15.000 euro

Food-Truck

O alegere foarte buna ar fi Food-Truck, chiar daca situatia pandemica nu ne permite sa facem spectacole, evenimente sau orice alt festival asa cum eram obisnuiti inainte, aceasta afacere tot ar merge bine.

Putinele festivaluri ce se mai organizeaza ar trebui sa compenseze prin numarul mare de cumparatori.

Magazin

Magazinele de diverse obiecte sunt si ele foarte clasice si usor de deschis.

Atelier auto

Un atelier auto decent se poate deschide la fel de rapid cu 15.000 de euro, cu un minim de scule si indemanare puteti scoate bani frumosi din acest tip de afacere.

Salon de infrumutesare

GSM

Reparatii electronice

Atelier tamplarie

Saloanele de infrumutesare, GSM-uri si reparatii de electronice sau atelier de tamplarie sunt si ele idei de afaceri profitabile. La acest buget implicarea personala este la limita dintre foarte putin si permanenta.

Idei de afaceri cu o investitie mare, peste 50.000:

Daca vorbim de o investitie initiala mai mare, de pana la 50.000 de euro deja sunt pretentii ca implicarea personala sa fie una minima. Corect!

Spalatorii auto self-service

Cele mai populare sunt spalatoriile auto self-service, cu 50.000 se poate deschide o spalatorie micuta dar calitativa si sa va faceti un renume in zona. In acest mod “luati fata” sau castigati clienti.

Afacerile de la punctul anterior se pot aplica si aici doar ca la scara mult mai mare si mai larga, vorbim de si de standarde profi.

Minimarket

Agentie Imobiliara

Agricultura

Firma de DDD

Parc Auto

Mini-Cluburi

Minimarket-urile, imobiliarele, agricultura, firma de DDD, parc auto sau mini-cluburile sunt si ele pe lista de idei profitabile in 2021.

Acestea sunt doar cateva dintre multele idei pe care le puteti implementa. Toate aceste idei de afaceri sunt sau vor fi apreciate in prezent si viitor. Pentru mai multe detalii si mai multe sfaturi despre business puteti citi articolele de pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta Mallorca – Ghid de calatorie!

Vacanta in Mallorca Vacanta in Mallorca poate fi descrisa printr-un singur cuvant: paradis. Golfurile turcoaz, plajele cu nisip alb si vremea buna in cea mai

AllEscort