ghid

Idle Finance – Automatizarea portofelului tau crypto! Pareri IDLE

Idle Finance Crypto

Ce este Idle Finance?

Idle Finance (Idle Protocol) este un sistem DAO care construieste o infrastructura financiara folosindu-se de tehnologia WEB3. Idle Protocol este o solutie pentru orice fel de companie si nu numai de a-si maximiza castigurile, de a-si gestiona veniturile si de a monitoriza in permanenta raportul dintre risc si castig.

Gestionarea veniturilor

Lumea crypto poate fi un avantaj imens in ceea ce priveste maximizarea castigurilor, insa exista si posibilitatea nefericita de a pierde exrtem de mult. De aceea, pe piata, exista cateva companii care se ocupa ca tu sa iti gestionezi cat se poate de bine veniturile si asset-urile. Una dintre cele mai bune si populare astfel de companii este IDLE FINANCE.

Ca sa evidentiez mai bine rolul pe care il are Idle Finance in ziua de azi voi da un exemplu. Sa spunem ca ai in portofoliu 20 de criptomonede diferite la Staking in care ai investit sume diferite de bani, insa in total sa presupunem ca ai 2000 de dolari distribuiti in acele monede. Fiindca ai pus toate monedele la Staking, vei primi un anumit procent care depinde de criptomoneda, un fel de dobanda. Unde intervine Idle Finance?

Algoritmul din spatele Idle Protocol calculeaza in timp real cum ar trebui sa ai distribuiti banii in cele 20 de criptomonede ca tu sa ai parte de cel mai mare castig. Asa ca Idle va muta constant banii dintr-o moneda intr-alta astfel incat tu sa ai cel mai mare castig.

Acest lucru este eficient fiindca este facut in mod automat de catre un altgoritm, nefiind posibil ca cineva sa poata face acest lucru manual, la o asemenea viteza.

Un alt avantaj al acestei tehnologii o reprezinta interfata de utilizare. Aceasta fiind extrem de simpla facand accesul posibil oricarui utilizator indiferent ca este incepator sau expert.

Parteneriat cu Chainlink

Pentru ca algoritmul sa functioneze intr-un mod optim si sa nu apara erori, Idle Protocol are nevoie de cele mai bune seturi de date in ceea ce priveste pretul criptomonedelor astfel incat cei de la Idle au facut un parteneriat cu Chainlink. Iar din toamna anului trecut, Idle foloseste tenologia Chainlink Price Feed, construita pe Ethereum, pentru a afla cu exactitate raportul de pret dintre doua cryptomonede.

Momentan, Idle Protocol functioneaza doar cu monedele construite pe platforma Ethereum sau Polygon.

Idle Token

Token-ul nativ al celor de la Idle Protocol este Idle.  Aceasta moneda este folosita pentru platile din interiorul platformei, pentru Staking, dar si pentru a vota in ce directie va merge aceasta tehnologie fiind construita pe DAO.

In total exista 13 milioane de astfel de monede dintre care doar aproximativ 4 milioane se afla in circulatie. Valoarea unui token este de 1.12 dolari, avand un market cap total de aproximatim 4 milioane de dolari.

Este Idle Finance de viitor? Pareri Idle

Prima intrebare ar fi daca Idle Finance este sigur. Idle Finance este verificat si monitorizat de catre Quantstamp, una dintre cele mai bune solutii de verificare de tip audit din piata. Un articol mai in detaliu despre Quantstamp gasiti pe blog.

Pe langa falptul ca Idle Finance este legit, este si extrem de popular. Pentru a argumenta aceasta fraza, voi enumera numai cateva dintre companiile partenere:

  • AAVE
  • DYDX
  • COMPOUND
  • DSR
  • Fulcrum si multi altii

Avand in vedere aceste considerente, securitatea, popularitatea si eficienta, putem spune cu certitudine ca Idle Finance este unul dintre cele mai bune platforme de acest gen din lumea crypto.

Pe langa acestea, este extrem de simplu de utilizat. In cateva click-uri puteti sa va maximizati castigurile in crypto lasand toata partea grea sa fie facuta de catre Idle Finance.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort