ghid

Impossible Finance – Cel mai ieftin IDO Launchpad pentru a investi in proiecte crypto noi!

Impossible Finance

Conceput ca un “incubator” pentru alte proiecte crypto de calitate, Impossible Finance este una dintre cele mai noi platforme pentru informarea despre oportunitati crypto si investirea directa in acestea. Mai exact, un ecosistem DeFi, bazat mai ales pe doua sub-platforme: Impossible Launchpad si Impossible Swap.

  • Impossible Launchpad reprezinta locul in care investitorii vor putea vedea cele mai noi proiecte crypto care sunt promitatoare, mai ales in stadiul de IDO, totul pe o singura pagina web, pentru simplitate. Launchpad-ul este inovativ mai ales prin introducerea a doua tipuri noi de vanzari: StakeDrop (Staking-ul de IDIA va duce direct la airdrops) si Bonus (token-urile proiectelor promovate vor avea reduceri de pret pentru cei care au token-uri IDIA Staked). 
  • Impossible Swap este platforma prin care investitorii vor putea realiza exchange-uri si tranzactii intre token-urile Impossible Finance (IF si IDIA) si token-urile IDO-urilor in care au investit. Construit pe baza modelelor open source oferite de Uniswap V2, exchange-ul le ofera utilizatorilor cel mai bun pret posibil (cat mai mic la cumparare si cat mai mare la vanzare).

Cum functioneaza?

Impossible Finance ofera unul dintre cele mai simple metode de investire din momentul de fata: tot ce trebuie sa faca un investitor este sa isi conecteze si valideze portofelul crypto (de exemplu MetaMask), sa achizitioneze token-uri IDIA, apoi sa le investeasca in proiectul IDO dorit prin Staking.

Cati bani poti investi in fiecare proiect nou de pe Impossible Launchpad si cum e calculata?

Se bazeaza pe 3 componente:

  • User Weight = cat aveti la Staking + cat timp -> Suma creste valoarea de User Weight pe fiecare minut de Staking
  • Total Weight = Suma tuturor implicati in procesul de alocare(suma de user weight a fiecaruia)
  • Sale Amount = Numarul de token-uri scoase la vanzare pentru acel proiect

Alocarea = ( User Weight / Total Weight ) * Sale Amount

Token-urile Impossible Finance

  • Token-ul IF este token-ul de guvernanta principal pentru Swap si orice alt produs care nu are legatura cu Launchpad-ul si proiectele promovate prin el. Detinatorii token-ului IF au control asupra aspectelor precum taxele de tranzactii si reducerile oferite la tranzactii.
  • Token-ul IDIA este token-ul principal al carui detinatori vor guverna Launchpad-ul. Ei vor controla mai multi parametri legati de procesul de Staking pe Launchpad, iat token-ul va fi distribuit initial dupa cum urmeaza:

Se poate observa echilibrul distribuirii si intentia de a investi mai ales in comunitate: 5% din token-uri vor fi distribuite in IDO, 10% in proiectele “incubate”, 15% in ecosistemul platformei, etc.

Merita? Pareri Impossible Finance

Pe masura ce lumea crypto se dezvolta, platformele de tip Launchpad / Accelerator vor deveni din ce in ce mai importante, deoarece le ofera investitorilor cele mai noi si promitatoare oportunitati.

Impossible Finance este una dintre cele mai ieftine platforme de Launchpad, asa ca daca nu ai multi bani de investit in aceste platforme de lansare a proiectelor, dar vrei sa participi in fazele initiale, Impossible Finance e locul potrivit, necesita sa ai doar 25$ la Staking in utility token-ul lor pentru a lua parte in IDO-uri, fiind necesari pentru procesul de KYC. Asadar, ar trebui sa fie pe lista de optiuni a oricarui mic investitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort