ghid

Isengard Elrond NFT Marketplace | Faza de Presale | Proiect Nou Elrond

Dupa cum spune si numele, Isengard Elrond NFT Marketplace este locul de unde putem cumpara  NFT-uri. Pe langa posibilitatea de vanzare si cumparare a NFT-urilor, Isengard pune la dispozitie si o unealta prin care oricine isi poate crea propria colectie de NFT-uri, iar mai apoi sa o scoata la vanzare.

Proiectul este unul romanesc cu radacini in Bucuresti format de 5 oameni, CEO fiind Razvan Merdescu.

Acest Marketplace este de tip descentralizat, adica toate trade-urile sunt publice si poate fi folosit de oricine detine un portofel Elrond/Maiar.

Cum functioneaza Isengard Marketplace?

Cand cineva creeaza un NFT, acesta va stabili pretul de vanzare, iar NFT-ul va fi publicat de site. Odata listat, NFT-ul va fi detinut de Isengard Market urmand ca dupa vanzare banii sa fie restituiti creatorului. Important de stiut este ca iti poti retrage din vanzare NFT-ul in orice moment.

Pe langa vanzarea directa, Isengard Marketplace ofera si posibilitatea licitatiilor. Adica, cel care a creat NFT-ul pune un pret de inceput si o limita de timp, iar dupa aceea incepe licitatia, urmand ca produsul sa fie vandut celui care ofera suma cea mai mare. De asemenea, creatorul poate stabili un pret minim de vanzare, iar daca acel pret nu este depasit, NFT-ul nu va putea fi cumparat.

Pe langa aceste facilitati, creatorul poate stabili un pret final, iar cand cineva liciteaza cu suma respectiva, NFT-ul se va vinde automat.

Cum poti crea NFT-uri folosing Isengard Marketplace?

Primul pas este de a-ti crea o colectie, care este un fel de idee principala pe care se vor baza NFT-urile tale.  Pentru crearea colectiei vei avea nevoie de poza de profil si de coperta colectiei. Dupa aceasta poti incarca oricate NFT-uri doresti. Platforma suporta urmatoarele formate: JPG, JPEG, PNG, MP4, GIF, SVG etc.

Isengard percepe anumite taxe pentru crearea NFT-urilor sii anume, 0.001 EGLD pentru o arhiva de NFT-uri mai mica de 100MB, 0.01 intre 100MB si 1GB, 0.1 EGLD intre 1GB si 10GB, iar taxa pentru arhive mai mari de 10GB este de 1EGLD. Aceste taxe sunt in principiu pentru asigurarea securitatii stocarii datelor.

Isengard Token

Token-ul nativ al tehnologiei Isengard se numeste ISET. In total exista 500 de milioane de astfel de monede dintre care 16% pot fi distribuite public in faza de PreSale.

Cum decurge faza de PreSale in care puteti sa intrati si voi:

  • PreSale Round #1( Nov 15, 2021 – Dec 5, 2021 ), Pret/token: 0.0001 EGLD
  • PreSale Round #2( Dec 6, 2021 – Dec 31, 2021 ), Pret/token: 0.0002 EGLD
  • PreSale Round #3( Ian 15, 2021 – Ian 30, 2021 ), Pret/token: 0.0003 EGLD!

De mentionat este faptul ca minimul de tokeni cumparati este de 1000, care valoreaza in jur de 0.4 EGLD (75 dolari)

Isengard Elrond NFT Marketplace este un proiect care se afla la inceput de drum, insa avand in spate o echipa puternica are toate sansele sa devina unul dintre cele mai populare exchange-uri de NFT de pe piata.

Bonus la inregistrare pe Maiar Exchange

ISET se poate tranzactiona pe Maiar Exchange. Inregistreaza-te pe Maiar Exchange folosind acest link pentru a beneficia de bonusul de 10$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort