ghid

Itheum – Proiect crypto prin care castigi din distribuirea datelor tale personale!

Itheum

Itheum | In lumea de azi, in care tehnologia devine din ce in ce mai prezenta in viata noastra de zi cu zi, cele mai valoroase informatii sunt datele personale. Ne dam datele personale pentru a ne crea diferite conturi pe diferite aplicatii, pentru a folosi retelele sociale, pentru a efectua tranzactii etc.  In lumea tehnologiei exista un schimb intre noi si companii, noi le dam acces la datele noastre personale, iar ei ne ofera anumite servicii.

Ce este Itheum?

Itheum vrea sa echilibreze balanta dintre companie si utilizator in ceea ce priveste castigul de pe urma datelor personale. Itheum, cu ajutorul metaversului, atribuie o valoare datelor tale personale, devenind un fel de tehnologie descentralizata de mediere intre tine si compania care iti foloseste datele personale.

Itheum se bazeaza pe mai multe produse:

  • Colectionarea de date

Acest produs poate fi folosit de catre oricine pentru a crea aplicatii care colecteaza date de la utilizatori. Folosind acest toolkit vei putea face analize si predictii in ce priveste.

In esenta, acest produs va crea o baza structurata de date personale.

De exemplu, daca o companie care dezvolta un produs sportiv are nevoie de date colectate de la oameni care folosesc bratari fitness, atunci acea compania va putea procura datele folosind aplicatii dezvoltate pe Itheum.

  • Decentralized Data Exchange (Data DEX)

Acest toolkit ofera posibilitatea utilizatorilor de a fi rasplatiti pentru faptul ca isi comercializeaza datele personale.  Ca sa continui exemplul de la punctul anterior, sa spunem ca o companie are nevoie de date de la persoanele sportive. Tu iti vei putea urca informatiile in acest Data DEX, iar in momentul in care o companie iti foloseste datele tale, tu vei beneficia de un venit pasiv. Adica vei avea si tu de castigat, nu doar companiile software.

Pentru viitor, Itheum isi propun sa creeze o tehnologie prin care datele personale sa fie stocate in NFT-uri. Acest lucru are mai multe avantaje:

  1. Poti limita distributia NFT, deci automat a datelor tale personale.
  2. Poti alege ca la fiecare revanzare sa primesti un procent din suma.
  3. Odata ce datele personale vor fi sub forma de NFT, ele pot fi tranzactionate pe orice marketplace.

Itheum Token

Itheum sunt o tehnologie multi-chain, deci vor avea mai multe token-uri native pe viitor, insa primul este MYDA si este construit pe blockchain-ul Elrond.  MYDA este token-ul cu care vei putea folosi toate avantajele tehnologiei Itheum.

In total vor fi 1 miliard de astfel de criptomonede, care vor fi impartiti comunitatii si publicului larg pe o perioada de 60 de luni.

Faza de Pre-Sale va fi anuntata in Februarie/Martie!

Roadmap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort