ghid

Kasta – Un PayPal pe blockchain, dar mai bun! #crypto

Kasta Crypto

Kasta este un serviciu blockchain de efectuare a platilor folosind criptomonede. Inovatia acestui proiect consta in faptul ca au facut posibile tranzactiile crypto peer-to-peer (P2P), tranzactii care se intampla instant si fara constrangeri. In esenta, Kasta face un pas imens in ceea ce priveste o economie bazata pe crypto.

Kasta este o platforma construita pe blockchain-ul celor de la Polygon si este o tehnologie “hibrid-descentralizata” care permite tranzactionarea de crypto instant si fara comision.

Care sunt problemele actuale in ceea ce privesc tranzactiile?

  1. In ce privesc tranzactiile de fiat, cele mai mari probleme sunt timpul indelungat si taxele ridicate, in special pentru transferuri internationale
  2. In ce privesc criptomonedele, folosind platformele deja existente, utilizatorul nu are posibilitatea sa isi aleaga in ce criptomoneda sa primeasca o anumita tranzactie
  3. Pentru a face un transfer este nevoie de un wallet, ceea ce poate fi inconvenient pentru incepatori
  4. Momentan exista putine companii care permit efectuarea platilor in crypto

Cum rezolva Kasta aceste solutii?

  1. Tranzactiile , fiat sau crypto, folosind Kasta, sunt instantanee si cu taxe zero;
  2. Utilizatorul poate alege in ce moneda sa primeasca un anumit transfer. De exemplu, daca eu trimit BTC cuiva, acea persoane poate alege in ce moneda sa primeasca, conversia facandu-se instantaneu.
  3. Transferurile se realizeaza folosind un cod QR sau chiar numarul de telefon, acest lucru facilitand utilizarea aplicatiei si de catre incepatori, insa mentinand un grad ridicat de securitate folosind tehnologia blockchain.
  4. Odata cu dezvoltarea aplicatiei Kasta din ce in ce mai multe companii permit tranzactii folosind criptomonede.

Pe langa acestea, Kasta mai ofera inca cateva avantaje:

  1. Kasta ofera si un card de debit pe care il poti folosi in intreaga lume
  2. Utilizatorii care detin Kasta Tokens la staking vor beneficia de cash-back la cumparaturi.

Kasta Token

Aceasta tehnologie este sustinuta de token-ul lor nativ KASTA, fiind o criptomoneda de tip ERC20 contruita pe Ethereum.

Acest token poate fi folosit la staking pentru a primi cash-back la cumparaturi, poate fi folosit pentru a-ti personaliza cardul de debit sau alimentarea cardului, etc.

Numarul total de tokeni este de 1.5 miliarde, insa momentan sunt distribuiti in piata doar 47.5 milioane de KASTA.

Concluzie

Fiind o tehnologie noua, lansata oficial anul trecut, doar la finalul anului trecut au lansat criptomoneda. In prima jumatate a anului curent cei de la Kasta spera sa lanseze si aplicatia de mobil.

In momentul de fata, Kasta valoreaza 0.32 dolari, iar graficul din ultimele 7 zile arata o crestere destul de mare.

Fiind la inceput, trebuie sa avem rabdare ca aceasta tehnologie sa se dezvolte sanatos, insa daca vor reusi, vom beneficia de o aplicatie care ne va permite sa trimitem crypto instant oriunde in lume, simplu si cu consturi zero de transfer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort