ghid

Meta Primo – Poker Online bazat pe blockchain pentru toata lumea!

Meta Primo

Meta Primo

Meta Primo este o platforma de gaming DeFi bazata mai ales pe jocuri cu carti, dar in special Poker. Prin intermediul platformei Solana, Meta Primo ofera posibilitatea de a juca poker cu un sistem blockchain integrat, asadar posibilitatea de a crea un venit in criptomonede. Jucatorii nu sunt nevoiti sa ofere un depozit initial, iar cartile sunt amestecate mereu in mod complet intamplator, criptat si sigur.

Play-to-Earn NFT Game

Fara a fi necesara o investitie initiala, jucatorii priceputi vor putea participa in turneele virtuale sponsorizate. In plus, detinatorii de NFT-uri Meta Primo vor putea participa la turneele speciale si vor putea castiga chiar si bilete la turnee din viata reala. Cartile de joc NFT vor fi introduse in ecosistem intr-o faza mai avansata a proiectului, in faza initiala accentul fiind pus pe crearea unui stil de joc competitiv si inovativ.

Gameplay

Meta Primo va oferi doua principale tipuri de Poker, cu planuri de extindere in viitor:

  • Texas Hold’em
  • Classic 13

Token-ul MTP si ecosistemul Meta Primo

Dintr-un volum total de 10,000,000,000 de token-uri MTP:

  • 30% va fi alocat echipei (5% eliberat la fiecare 6 luni, deci procesul va fi finalizat dupa 3 ani)
  • 40% primilor investitori (10% inainte de lansare, eliberat etapial timp de 9 luni)
  • 10% pentru Presale
  • 10% pentru Marketing
  • 5%, respectiv tot 5%, pentru legalitati si consultari, ambele procente eliberate la 3 luni dupa lansare.

In ceea ce priveste ecosistemul platformei, acesta se bazeaza pe mai multe surse de venit. In primul rand, 10% din ce este castigat intr-un turneu este preluat ca taxa si se redistribuie in intreaga economie. Din venitul total al intregii platforme, 50% va fi utilizat pentru rascumpararea token-urilor, evitandu-se astfel inflatia, si 50% pentru airdops.

Cum arata viitorul pentru Meta Primo

Dupa ce, la final de 2021, s-a instaurat serverul platformei, a fost listat token-ul MTP si a inceput dezvoltarea propriu-zisa a jocului, Meta Primo isi propune o lansare pentru Android si iOS in acest inceput de an 2022, urmand dezvoltarea versiunii HTML5 a jocului, cat si a celor pentru Windows si Linux.

In al doilea sfert al anului 2022 este planificata lansarea cartilor NFT, dupa care va fi posibila obtinerea efectiva de bani din Meta Primo, prin tranzactiile cu aceste NFT-uri si APY (dobanda oferita detinatorilor de NFT-uri si token-uri).

Spre finalul lui 2022, utilizatorii isi vor putea crea propriile turnamente, platforma devenind astfel cat de descentralizata se poate.

Pareri Meta Primo

Jocurile cu carti exista de secole intregi, iar oamenii nu par sa isi piarda interesul in ele. Pe masura ce lumea crypto este acceptata la o scara din ce in ce mai larga, ar fi naiv sa credem ca nu va exista o cerere si audienta si pentru platforme create special pentru jocuri cu carti, sau alte tipuri de jocuri clasice.

Faptul ca Meta Primo este una dintre primele platforme care se dezvolta in aceasta directie, ii va asigura un loc important in ierarhia viitoare, asadar merita atentia oricarui investitor care vrea sa isi diversifice sursele de venit.

Faza de Pre Sale va fi anuntata in curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort