ghid

MetaBlaze – Noul metavers setat sa fie succesorul lui Axie Infinity!

MetaBlaze

MetaBlaze

MetaBlaze este o tehnologie DeFi pentru gaming si o platforma de NFT-uri care combina aspecte din blockchain cu cele ale Web 3.0. Platforma este construita pe BSC (Binance Smart Chain). In esenta, Metablaze ofera posibilitatea utilizatorilor de a castiga venit pasiv prin intermediul token-ului lor nativ $MBLZ care se va lansa pe 14 Februarie 2022.

Venitul pasiv este incasat de catre utilizator, fie in MBLZ sau in oricare alta criptomoneda construita pe BSC. Voi detalia acest proces mai jos.

Roadmap si castig pasiv

Tinta celor de la Metablaze este de a crea un joc 3D in metavers. In acest joc vei putea vinde sau cumpara teren. Jocul este bazat pe NFT-uri mitice precum goblini, orci, elfi, gnomi etc. Pe langa faptul ca poti detine teren, poti detine si aceste creaturi mitice sub forma de NFT, cu care poti face Trading.

Colectia de NFT-uri este inca in dezvoltare, ca si jocul de altfel, nestiindu-se exact o data oficiala de lansare.

Totodata, Metablaze vor sa creeze un AI care sa se ocupe de transparenta si securitatea tehnologiei.

Cum se castiga mai exact acest venit pasiv?

Cea mai la indemana metoda este prin Staking. Simplul fapt ca detii MBLZ iti va crea un venit pasiv. In momentul in care jocul se va lansa, fiecare utilizator va putea sa cumpare teren in acel metavers pe care il poate inchiria, aceasta fiind alta sursa de venit pasiv.

In esenta, Metablaze este o companie descentralizata de gaming care isi propune sa creeze un ecosistem play-to-earn, adica sa castigi criptomonede in timp ce te joci.

Token Presale

Prima faza – 22 Februarie

In total vor fi 2 faze ale Presale-ului. Prima faza va avea loc pe 22 februarie, unde vor fi puse la vanzare 19,32 miliarde de MBLZ, adica 4.6% dintr-un total de 420 de miliarde.

Pretul unui MBLZ va fi de 0.00007764 dolari.

Pe langa MBLZ, cine cumpara tokeni de peste 10.000 de dolari va primi un NFT din colectia MetaRoyals Club. Tranzactia minima este de 250 de dolari, iar cea maxima de 100.000 de dolari.

A doua faza – TBD

In a doua vaza vor fi vandute 5.4% din totalul de MBLZ, aceasta vanzare va fi impartita in 3 etape.

Diferenta dintre etape este ca la fiecare etapa pretul unui MBLZ va creste de la 0.000085 la 0.000095, respectiv la 0.00015 dolari. Data de incepere a fazei cu numarul 2 inca nu este dezvaluita, depinde cand se vor termina de vandut tokenii din prima faza. 

Tranzactia minima pentru aceasta faza este de 50 de dolari, iar cea maxima de 100.000 de dolari.

Dupa presale, token-ul va fi lansat pe PancakeSwap, urmand ca pe viitor sa fie lansat si pe celelalte exchange-uri.

Tehnologia Metablaze este impartita in 4 aplicatii:

  1. Blazechain : Blockchain-ul creat de cei de la MetaBlaze
  2. BlazeVault: Un fel de seif in care iti poti colecta NFT-urile
  3. Blazerwards: Avand in vedere ca poti sa castigi criptomonede in timp ce te joci, aceasta aplicatie iti permite in ce criptomoneda sa fie castigul, avand posibilitatea sa alegi orice moneda BEP20. De exemplu, daca nu vrei ca reward-urile tale sa fie in MBLZ, poti sa schimbi sa fie, de exemplu, in BNB, sau orice moneda BEP20.
  4. BlazedApp: Aceasta aplicatie reprezinta mecanismul prin care poti sa castigi criptomonede intr-un mod pasiv.

Taxa de tranzactie este de 10% care este distribuita in patru componente:

  1. 1% va merge in Liquidity wallet
  2. 3% vor merge in Marketing Wallet
  3. 3% vor merge Developer Wallet
  4. 3% vor fi distribuiti tuturor utilizatorilor care detin MBLZ, deci practic si acesta este un venit pasiv. Pentru fiecare tranzactie efectuata vei primi o parte din tokenii MBLZ.  

In concluzie, Metablaze este o companie de gaming care vor sa creeze un joc in metavers unde vei putea face tranzactii cu NFT-uri. Pe piata exista o multime de astfel de companii.

Ce face Metablaze sa fie special?

Metablaze se diferentiaza prin aceste mecanisme de castig-pasiv pe care le-am descris mai sus. Dintre toate companiile de crypto-gaming, MetaBlaze iti ofera cele mai multe posibilitati de a castiga criptomoneda in mod pasiv.

Desi este o tehnologie nou-aparuta, MetaBlaze are toate calitatile sa ajunga foarte popular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort