ghid

Metabonding si cum castigi din proiectele noi construite pe Elrond!

Elrond Metabonding

Elrond este una dintre companiile blockchain cele mai populare din lume, una dintre cele mai inovative, fiind pentru noi o mandrie ca este o companie romaneasca. Elrond, dupa cum ne-am obisnuit, continua sa ne surprinda de fiecare data si in cele mai diferite moduri posibile. Iar astazi vom vorbi despre cea mai noua functie integrata in ecosistemul Elrond si anume Metabonding.

Ce este Metabonding?

Pe 14 februarie 2021, Beniamin Mincu, CEO-ul celor de la Elrond, a postat pe blogul oficial Elrong un articol despre Metabonding.

Pe scurt, Metabonding este o functie prin care au de castigat toti utilizatorii care detin la Staking fie EGLD fie LKMEX, ambele criptomonede facand parte din ecosistemul Elrond.

Adica, fiecare nou proiect care alege sa se integreze in Metabonding, va trebui sa distribuie 10% din cantitatea totala de tokeni utilizatorilor care au la Staking EGLD sau LKMEX.

Sa presupunem ca o companie doreste sa se integreze in Metabonding. Sa zicem ca numarul total de tokeni ai acestei companii este de 100 de milioane, atunci 10 % din acestia, adica 10 milioane de tokeni, vor fi distribuiti persoanelor care detin la Staking EGLD sau LKMEX. Jumatate vor merge la cei ce au EGLD, iar jumatate la cei ce detin LKMEX. Important de stiut este ca distributirea se va face in functie de cati tokeni detii. Utilizatorii ce detin mai multi tokeni la Staking vor primi mai multe noi criptomonede.

Care este motivul acestei noi functii?

Motivul principal al celor de la Elrond este de a-i determina sa ramana pe cei ce sunt deja in ecosistemul Elrond, dar si de a atrage noi utilizatori. Adica, Elrond nu vrea ca utilizatorii sa isi vanda cryptomonedele asa ca deschide oportunitati pentru aceastia.

Cand se vor distribui noile criptomonede?

In prima faza, data de 15 Martie este data in care se face snapshot-ul. Adica, daca pe data de 15 Martie ai la Staking EGLD sau LKMEX, atunci esti eligibil pentru a participa la Airdrop.

A doua data importanta este cea de 15 Aprilie, data in care se va incepe distribuirea tokenilor si se va intinde pe o perioada de 2 ani.

Proiecte crypto in Metabonding

Pana in momentul de fata exista 4 companii care s-au alaturat in Metabonding:

  1. Aerovek Aviation
  2. Effort Economy
  3. ZoidPay
  4. Isengard

Bineinteles ca pe viitor cu siguranta se vor mai alatura si alte companii la acest MetaBonding, deci daca vrei sa participi la cat mai multe Airdrop-uri trebuie sa tii EGLD sau LKMEX la Staking.

Beneficii pentru noile proiecte crypto care se inscriu in Metabonding

Proiectele noi care se inscriu in Metabonding, vor avea o adoptare rapida in ecosistemul Elrond, avand diverse beneficii precum template pentru program de staking, listare pe Maiar DEX si aplicatia Maiar, competitii comerciale, comunitatea Elrond si alte diferite campanii.

Pareri Metabonding – Concluzie

In concluzie, Elrond a creat acest Metabonding in primul rand pentru comunitatea Elrond care este din ce in ce mai mare pe zi ce trece.

Avand in vedere ca Elrond isi incurajeaza membrii comunitatii sa isi pastreze criptomonedele, asta inseamna ca se diminueaza riscul ca pretul EGLD sa scada ceea ce e un win-win atat pentru Elrond cat si pentru membrii comunitatii.

Desi un proiect care va incepe in scurt timp, cu siguranta va fi primit extrem de bine de comunitatea Elrond, mai ales ca este in avantajul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole
Sponsor
Sponsor
Reclama ta aici
Continuă să te informezi

Destinații asemănătoare

Vacanta in Antalya – Ghid de calatorie 

Daca nu ai ajuns inca pe litoralul turcesc, vara aceasta este momentul ideal pentru o vacanta in Antalya. Aici vei gasi atat plaje linistite potrivite daca mergi cu cei mici,

Kusadasi, Turcia – Ghid de calarorie

Kusadasi este una dintre cele mai importante stațiuni din Turcia și atrage anual sute de mii de turiști! Stațiunea păstrează o atmosferă exotică, iar litoralul

AllEscort